≫ 

3 horoskopska znaka za koja nikada ne biste rekli da su tako romantični i da u tome uživaju

Horoskop nekada baš ume da iznenadi

  • 7
Horoskop

Foto: Pixabay

Koji horoskopski znaci su najveći stručnjaci kada je u pitanju romantika? Na primer, Vaga ili Bik. Nad njima dominira Venera, planeta koja se često povezuje sa ljubavlju i romantikom, tako da tim znakovima nije teško iskazivanje ljubavi. Ako tražite takve partnere, znajte da postoje i drugi znakovi kojima možete dati šansu. Oni su tajni romantici i kriju svoju nežnu stranu. Možda neće doći pod vaš prozor držeći kasetofon, ali često iskažu svoje emocije sitnim gestovima.

 Ovan

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Ovnovi pristupaju ljubavi kao i svemu ostalom u životu: sa izlivima strasti i apsolutnom predanošću. Partneri u znaku ovna nisu uvek dobri u pamćenju godišnjica, ali su tip ljudi koji će vas iznenaditi organizovanjem izleta za vikend, tako jednostavno i bez razloga. Ovan živi u trenutku i stalno je u žurbi. To znači da nije jedan od onih koji prave planove. Kada osete da je pravo vreme za romantiku, nastaviće sa svojim slatkim gestovima.

Devica

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Verovatno to nije znak koji vam pada na pamet kada pomislite na romantiku. Ovaj zemljani znak najpoznatiji je po svojoj praktičnosti, analizi i kritičkom stavu. Manje je poznato da pripadnici ovog znaka vole da se brinu i da bodre svoje voljene. Ako je vaš patner vaga, verovatno znate da on nije tip koji kupuje cveće i piše ljubavne pesme, ali nikad ne zaboravlja rođendane i svakodnevno izkazuje pažnju prema vama. Svaki mali praznik, poput rođendana ili godišnjice, za njega je povod za proslavu.

Jarac

 

Horoskop 2018 jarac

Foto ilustracija: Telegraf

Ako se zbog prethodnog partnera osećate bezvredno, zbog toga što vam je zaboravljao rođendane i druge bitne detalje, odmah pronađite predstavnika ovog znaka. Jarac možda ne voli da priča o osetljivim temama, ali nikada neće zaboraviti  da vam pruži puno ljubavi tog dana. Organizovan je, disciplinovan, odan i tajni romantik. On možda ne čini spontane romantične gesove za vas svakodnevno, ali kada u svojoj glavi zacrta određeni plan sprovešće ga savršeno, precizno i sa potpunom posvećenošću.

Video: Žene ovih horoskopskih znakova su najsurovije. Da li ste i vi na listi?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA