≫ 

Ovaj horoskopski znak je hladan kao led: Spreman je da isključi emocije samo da bi postigao cilj

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su potpuno rezervisane

  • 15
Muškarac Foto: Pixabay

Svaki horoskopski znak poseduje određene karakteristike. Dok su Lavovi prepoznatljivi po svojoj potrebi za pažnjom, a Škorpije po seksepilu, postoji jedan znak koga svi doživljvaju hladnim i rezervisanim.

Reč je o horoskopskom znaku Jarac.

Jarci su veoma marljivi ljudi. Ne smeta im da im se zaprljaju ruke ako to znači da će na kraju biti nagrađeni. Pomislite na ljude poput američkog golfera Tajger Vudsa ili Stiven Hoking, koji su rođeni u znaku Jarcu. Teško biste zamislili da su ti pojedinci 'hladni'; pre bismo ih nazvali fokusiranim.

Jarac znaju da je život prepun bezbrojnih prilika. Da bi dostigli svoj istinski potencijal, oni ostaju ambiciozni i pristupaju svim mogućnostima praktične prirode. Čak i sa tim mentalitetom „postizanja ciljeva“, Jarci ne spadaju u red najljubaznijih ljudi.

Jarci su veliki realisti, i obično ne razmišljaju isto kao i većina prijatelja i članova porodice. Ako njihov prijatelj prolazi kroz tešku krizu u vezi, Jarac je ta osoba koja će odmah da mu da do znanja da ta veza treba da se okonča. Neki će čak reći da su Jarci veliki pesimisti.

Žena Foto: Pixabay

Pripadnici ovog horoskop znaka ne dozvoljavaju svojim emocijama da utiču na njihove odluke. Jarci smatraju da će mu prevelike emocije odvratiti od uspeha. Zato se trude da zadrže snažnu sliku i trude se da ne pokazuju svoja osećanja.  Jarcom vlada 10. kuća koja predstavlja autoritativnu figuru i položaje moći, javnu ličnost i porodičnu baštinu.

Jarci su verni tradicionalnom načinu života. Jarac želi da se oseća sigurno i ako to znači da je potrebno da se pridržava pravila, uradiće sve da to postigne.

Muškarac Foto: Pixabay

Oni veruju da je jedini način da uspeju u životu ako rade stvari bez uključivanja emocija. Oni se ne libe da kažu šta misle - bez obzira da li će to nekoga uznemiriti. I ne daj Bože ako ih pristojno zamolite da to više ne učine. Jarac će vam odmah dati do znanja da ste previše osećajni.

Ovim horoskopskim znakom vlada Saturn, planeta straha, nesigurnosti, ankcioznosnosti. Astrologija veruje da je zemlja najgušći element i da su oni rođeni pod njom veoma prizemljeni. To može biti i razlog zašto se Jarci žele pridržavati pravila.

Muškarac i žena Foto: Pixabay

Naravno, kao i svaki drugi horoskopski znak, Jarci nisu hladni 24/7, 365 dana u godini. Međutim, ne želite da osetite njihovu ledenu stranu. Ukazaće vam koliko ste emotivni i neće birati reči za to!

Video: Da li se i vi nalazite na listi očajnih domaćica među horoskopskim znacima?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zix

    20. avgust 2020 | 20:00

    Jarac je najkarakterniji znak u horoskopu.

  • Duda

    20. avgust 2020 | 21:10

    Saturn je planeta karme. Tesko onom ko se sagresi o jarca. Sve stize na naplatu

  • 😷

    20. avgust 2020 | 20:08

    Hladni, egocentrični, materijalisti, a iza svega toga krije se nesigurnosti i sujetnost. Jedan od najtvrdoglavijih znakova. Vodolijama jedu živce i kao lešinari hrane se njihovom pozitivnom energijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA