≫ 

Astrolog otkriva zašto će sreda biti jedan od najizazovnijih dana ove nedelje: Evo šta treba uraditi

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop Foto: Pixabay.com

Ova sedmica je veoma interesantna. Prvi dan nedelje je specifičan po tome što nema ni jednog planetarnog aspekta tog dana, što je veoma retka pojava. Stoga, ponedeljak možete iskoristiti za odmor, od osećanja, od reakcija, od aktivnosti, od svega. Slobodno kreirajte taj dan po svome i investirajte energiju u vizualizaciju svojih želja i planova. Odmorite se od svega i skupite snagu jer će vam od utorka biti potrebna.

Utorak je idealan dan da pokrenete svoje važne planove, ideje i donesete bitne odluke. Ukoliko želite nešto da saznate i dobijete informacije budite sigurni da ćete u utorak doći do korisnih kontakata i razgovora. Pozabavite se finansijama i aplicirajte za kredit ili dobijanje dokumenata koje će vam služiti u transformaciji vaših planova. Ovaj dan je idealan za promenu posla. Budite precizni i tačni ovog dana jer će vam taj osećaj dati dodatni bonus uspeha u toku dana.

U sredu je pun Mesec i imamo dva planetarna aspekta. Aspekt između Venere i Saturna doneće probleme u emotivnim odnosima, posebno onim koji traju dugi niz godina. Stari problemi isplivaće ponovo što će doneti prekide odnosa, distancu i udaljavanje. Bićete emotivniji, senzitivniji i reagovaćete iz pozicije žrtve. Takođe, isti aspekt donosi probleme sa novcem, rastanke, prostornu udaljenost, prepreke u realizaciji odnosa, čekanje, izazove sa osobama koje volite, brige i strahove.

Istog dana imamo na nebu i jedan divan aspekt između Sunca i Urana što donosi neočekivane situacije i preokrete u vašu korist. Budite u pripravnosti da prihvatite ponude iz vedra neba kao i iznenađenja. Dobar je dan da aktivirate promene u svom životu, posebno one koje će vam doneti veću slobodu. Prilike koje se budu nudile ovog dana su zaista sjajne za vas i donose boljitak.

Četvrtak je dan koji donosi konkretizaciju vaših ideja i planova posebno onih koji treba da se odvijaju na duži period. Pokretanje dugoročnih ciljeva sada je podržano zvezdanim nebom. Preduzmite konkretne korake u ostvarenju svoje željene budućnosti. Iako će ovo tražiti upornost, strpljenje i disciplinu važno je pokrenuti se.

Petak će doneti uzburkana dešavanja na ljubavnom frontu. Izazovi u komunikaciji sa partnerom i aktivacija emocija ljutnje i besa doneće svađe i turbulenciju. Biće prisutne dominatne strasti podstaknute nemogućnosti razumevanja ili susreta sa partnerom, te dolazi do izliva ljubomore i posesivnosti. Najviše će se osećati povređenim pripadnice lepšeg pola, te je savet ne reagovati ishitreno niti ulaziti u ulogu žrtve. Tog dana je planeta Merkur na poslednjem stepenu znaka Device što može doneti prekid komunikacije i donošenje odluka o prekidu izvesnog odnosa. Ipak imamo i lep aspekt između Merkura i Venere koji može doneti smirivanje sutuacije i pomirenje kroz prijatniju komunikaciju i poruke. Ovaj aspekt treba iskoristiti za pisanje pisama, knjige ili pesme, kao i za izjave ljubavi kroz pisanu reč.

Horoskop Foto: Pixabay

U subotu se distancirajte od svega jer će biti mnoštvo dešavanja prethodnih dana. Povucite se u sebe i svoj mir jer će istog dana biti naglašena iritacija sitnicama, impulsivnost i bes, kao i tendencija ulaska u konflikte. Merkur te večeri prelazi u znak Vage što će doneti drugu temu o kojoj ćemo razmišljati i pričati. Tog dana je i Venera na poslednjem stepenu znaka Rak što može doneti odluke o prekidu emotivnih odnosa.

Nedelju završavamo jedan bitan ciklus u našem životu. Videćete ko i šta ostaje, a šta treba da otpadne i da ode iz vašeg života zauvek. Sukobi sa ocem ili mužem, kao i sa nadređenim, su naglašeni, jer se aktivira ego koji će vas voditi da uđete u borbu sa nekim ko vam je jako važan. Nećete želeti da popustite, a nećete imati ni dovoljno takta ni strpljenja da ćutite i tako izbegnete konflikt. U popodnevnim časovima možete preterivati u hrani i piću zbog prisutnog nezadovoljstva koje traje duži period, i na taj način ćete pokušati da kompenzujete neprijatne emocije.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Iskreno zasmejati je poprilično teško, ali ovim horoskopskim znacima to i te kako ide od ruke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA