≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Ovnovi imaju simpatiju iz bliskog okruženja, Bikove čeka nova veza

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za septembar

  • 2
septembar

foto: pixabay.com

Vreme je za promene! Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

Ovan

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Posao:  Vaš vladar Mars je u neudobnim aspektima što vam može doneti dosta izazova na polju posla kao i nekih ograničenja. Sada je najbolje da budete oprezni, ali i strpljivi, da odluke ne donosite na prečac, na brzinu… Sunce u Devici daće vam svu potrebnu analitičnost, jer vi niste tome skloni, pa iskoristite ovaj uticaj da sagedate vaše poslovne prilike, kao i saradnju sa kolegama na najkonstruktivniji način.

Ljubav: Raduje vas osoba iz vašeg okruženja. Moguće da je često srećete preko prijatelja ili pak živi negde u vašoj blizini. Često se srećete i veoma vam je simpatična. Verovatno ste već primetili da se toj osobi dopadate. Mogli biste da napravite nekakvu inicijativu i da se bolje upoznate. Ako ste slobodni eto mogućnosti za ljubavnu romansu. Zauzeti Ovnovi su malo nervozni, skloni da kritikuju svoje partnere. Niste ni primetili da ste baš preterali. Stišajte se jer vaša veza dosta trpi ovih dana i postoji mogućnost da dođe do  nepotrebnih nesuglasica.

Zdravlje: Slaba tacka su kolena kao I kosti generalno, vise se odmarajte.

Bik

 

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Suočavanje sa ograničenjima može vam doneti dosta brige i nervoze. Polje finansija je pod uticajima koji mogu doneti zastoj, a takođe i sklonost dugovanjima je u ovom periodu naglašena. Sada je odlično vreme za učenje i kreativan rad, gde ne moraju rezultati da se vide odmah, vreme će vam doneti uspeh, ako budete strpljivi. Oni koji su nezaposleni mogu naći lako posao ako je u pitanju profesija povezana sa finansijama, kancelarijskim poslom, podučavanjem, pisanjem, kreativnim poslovima…

Ljubav: Sjajan period za ljubav. Ako ste slobodni, uskoro to nećete biti. Moguće je poznanstvo preko posla ili pak, poznanstvo sa osobom sa kojom ćete imati i nekakve poslovne dogovore ili ponude. Veoma plodan period na svim poljima. Takođe, moguće je poznanstvo sa osobom koja je zauzeta i ulazak u tajnu vezu. Zauzetim Bikovima predstoji takođe povoljan period. Dogovori sa partnerom oko zajedničkih investicija ili pak, odlazak na put. Oni koji su u dužim vezama razmišljace o ulasku u zajednički život ili brak. Mogući su i planovi oko proširenja porodice.

Zdravlje: Osetljivi ste, emocije vam ruse energiju, pripazite na ishranu...

Blizanci

 

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Sa lakoćom ćete izvršavati sve poslovne zadatke, čak ćete se udubiti i u one najzahtevnije, kojima inače niste skolni. Očekujte uspeh, naročito ako se bavite poslovima vezanim za modu, pisanje, podučavanje, može se reći svim kreativnim zanimanjima. Takođe, ako se bavite i trgovinom očekujte uspeh, jedino možete imati problem sa rokovima i nekakvim zastojem u finansijama.

Ljubav: Danas je odličan dan za izlaske i druženja sa prijateljima. Vaša komunikativna i interesantna priroda opet će doći do izražaja a takođe nećete ostati neprimećeni kod suprotnog pola. Veoma se dopadate jednom Blizancu i Lavu, to ste već sigurno primetili. Problem je u tome što se vi dvoumite koga da izaberete. Sačekajte još malo, družite se i već će se situacija sama iskristalisati. Osim privlačnosti za vas je bitno da sa partnerom imate dobru i kreativnu komunikaciju. Mentalna kompatibilnost je za vas od presudnog značaja kada se radi o vezama na duže staze.

Zdravlje: Slaba tačka cirkulacija, proverite pritisak.

Rak

 

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Ovaj mesec će biti dosta promenljiv u poslovnom smislu. U nekim delovima ćete napredovati, ali ćete se i suočavati sa nerazumevanjem, naročito sa pretpostavljenima.  Izbegavajte da emotivno reagujete i ulazite u nepotrebne rasprave i konflikte, pa možda da se posle pokajatete sto ste nesto rekli, a niste trebali. Oni koji su nezaposleni imace podršku za zaposlenje preko prijatelja, ukoliko čekate neku pomoć ovaj mesec vam to moze i doneti.

Ljubav: Susret sa osobom iz prošlosti izazvaće kod vas plimu emocija. Taman ste mislili da ste je zaboravili, kad eto, emocije su se vratile kao bumerang i to još jačeg intenziteta. Stvar je u tome što ni ta osoba nije ostala ravnodušna. Samo malo strpljenja i ispravnih poteza ponovo će vas vratiti u zagrljaj voljene osobe. Rakovi koji su u stabilnoj vezi imaće jedan sasvim običan dan sa svojim partnerom. Opustićete se i prijaće vam malo lenčarenja u prepoznatljivom kućnom ambijentu. Uzmite neki dobar film i ušuškani, sa voljenom osobom, uživajte u mirnoj večeri koja je pred vama.

Zdravlje: Slaba tačka želudac i sistem organa za varenje.

Lav

 

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Ovaj Mesec je jako povoljan za poslovne uspehe, naročito ako ste na nekoj poziciji. Svojom snagom i kvalitetima ćete inspirisati druge da vas slede,  ukoliko ne dođete u iskušenje da demonstrirate svoju volju na grub način, tada vam mnogi mogu okrenuti leđa. Oni koji se bave privatnim biznisom imaju sjajan period da poboljšaju svoje poslovanje i uvećaju finansije. Budite obazrivi sa novcem, vodite računa gde, kada i kako ulazete novac, dobro razmislite pre nego što stupite u akciju.

Ljubav: I dalje ste u top formi. Nema prepreke koju ne možete da prevaziđete pa makar to bile i ljubavne. Gde god da se pojavite ostavljate toliko snažan utisak i stvarno vam je teško odoleti. Ostavićete bez daha nekoliko osoba a među njima i jednog Strelca koji će se posebno zainteresovati za vas. Očekujte da vam se udvara. Lavovi koji su u stabilnim vezama danas će posebno cvetati. Prijaće vam pažnja voljene osobe, izjave ljubavi i iznenađenja koja će vam prirediti. Nedvosmisleno će vam pokazati da ste prvi i jedini, posebno neodoljivi i najznačajniji u njegovom životu. Uživajte.

Zdravlje: Odlično!

Devica

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Polje posla je odlično postavljeno! Ovaj mesec vam može doneti dugo očekivani uspeh, u stvarima na kojma ste vredno radili i trudili se,  pa dobijate zasluženu nagradu. Za one koji traže posao septembar je jako povoljan za dobijanje posla u struci, kvalitetnog posla sa kojim ćete biti zadovoljni na duže staze. Takođe, onima koji očekuju stalno zaposlenje ovoga meseca, se to lako ostvaruje. Device koje spremaju ispite takođe imaju povoljan period, vas vladar u znaku Device  i u trigonu sa Saturnom, doneće vam dobro pamćenje, strpljivost i efikaksnost u izvršavanju svih zadataka na vreme, i u potrebnim rokovima.

Ljubav: Preispitajte sebe i svoje postupke iz predhodnog perioda. Partner je nezadovoljan jer misli kako vam uopšte ne može udovoljiti. Dosta se trudio u poslednje vreme ali vi kao da to ne primećujete. Ne mora sve da bude onako kako ste zacrtali. Malo više spontanosti ne bi bilo na odmet. Obradujte vašeg partnera, prevaziđite vašu krutu prirodu, iznenadite sebe stvarima koje vam u trenutku padnu na pamet. Vašoj vezi je potrebno jedno dobro osveženje. Slobodne Device, osim u poslu uživaće i u udvaranju jedne osobe sa posla,  koja je veoma zainteresovana za vas i već duže vreme vas posmatra. Nova ljubav je na pomolu.

Zdravlje: Više se odmarajte, dobar san okrepljuje vaš organizam u potpunosti.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA