≫ 

3 horoskopska znaka koja garantuju najbolji provod u krevetu: Jeste li jedan od njih?

Oni su zavisni od prirodnog dodira i maženja i sami ih velikodušno nude

  • 5
Ljubavni par Foto-ilustracija: Pixabay

Uzalud tragate za tim da je Škorpija stručnjak za seks, jer iako je strastven, ovaj horoskopski znak previše žuri da bi mogao brzo da se "zahvali" drugome. Nasuprot njoj, Blizanci "gube igru" zbog mnogo humora i navodne opuštenosti.

S druge strane, sledeća tri su ona koja garantuju najbolji provod u krevetu:

Ovan (21. marta - 20. aprila)

Ovan je verovatno najseksi znak horoskopa. Budući da uglavnom imaju tendenciju da kontrolišu sve što se dešava oko njih, oni se divno ljube i spremni su da legnu u krevet u bilo kom trenutku. Kada su zaljubljeni, oni su daleko najstrastveniji ljubitelji zodijaka, spontani su, nepredvidivi i imaju (naučnu) maštu i domišljatost.

Bik (21. aprila - 20. maja)

Njihov apetit za seksom je blizak onom za dobrom hranom. Oni su zavisni od prirodnog dodira i maženja i sami ih velikodušno nude. U isto vreme njihova senzualnost potiče iz činjenice da im se uopšte ne žuri. Takođe, vole da govore tihim glasom i čvrsto veruju da je dobar seks rezultat plodnog davanja.

Devica (24. avgusta - 22. septembra)

Ako ste spremni da za nekoga budete ceo svet, onda vam nijedan drugi ljubavnik osim Device neće poklanjati tako neupadljivu pažnju. Njihov perfekcionizam i pedantnost čudesno deluju u krevetu. Pogotovo ako su već zaljubljeni...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA