Astrolog otkriva kakva nas nedelja čeka i zašto u drugoj polovini treba više da se pazimo

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 1
mesec, horoskop Foto: Pixabay.com

Nakon sedmice u kojoj smo astrološki imali najviše izazova na polju partnerskih odnosa, sledi sedmica novih početaka.

Ponedeljak donosi razgovore o finansijama, nova ulaganja i investicije. Želećete da priuštite sebi lepe stvari, luksuz i komfor. Osećaćete da zaslužujete više i bolje i tako ćete delovati. Dobar je dan za pokretanje i ekspanziju poslovnih poduhvata i investiciju novca u projekte, pokretnu imovinu ili ulazak u poslovni ortakluk. Ovog dana ipak možete osetiti dozu lenjosti kao i potrebu za uživanjem.

Ukoliko niste iskoristili ponedeljak, onda je i utorak povoljan dan da se dotaknete teme novca, kredita, ulaganja i vrednosti, bilo kroz vaše emotivne odnose ili imovinu. Dugoročne planove koji zahtevaju disciplinu i fokus, treba da se pokrenu ovog dana, iako će plodovi vaše inicijative dolaziti tek vremenom. Svakako uvedite neke značajne promene u svoju rutinu, vaše navike, režim ishrane i štednje je naročito podržano i uspešno ukoliko se započne ovog dana.

Sreda je dan odličan za odlazak ili planiranje putovanja, posebno u inostranstvo. Ukoliko ste čekali neku dokumentaciju ona će upravo stići ovog dana, ili ukoliko trebate da predate neku papirologiju vezanu za sud ili druge zvanične ustanove iskoristite ovaj dan. Ovog dana očekujte povoljne vesti koje će popraviti vaš emotivni deo života. Odličan je za početak neke edukacije, posebno ukoliko će vam to koristiti u vašem radu i segmentu profesionalne orjentacije. Ipak, ovog dana ne kritikujte previše, već u priči pokušajte da inspirišete drugu osobu.

U četvrtak se planeta akcije, Mars, okreće u retrogradnom hodu. Ovog dana obratite pažnju na upravljanje mašinama, aparatima, budite pažljiviji u saobraćaju i komunikaciji, jer je pažnja rasejana i bez jasnog fokusa. Ukoliko budete želeli da pokrenete nove stvari, planove i ideje to u narednim mesecima može biti otežano i uz prisustvo dosta frustracija i odlaganja. Planeta naa vraća u prošlost i suočavanje sa prošlim aktivnostima. Tek krajem godine situacija će krenuti na bolje što se tiče noviteta. Ovog dana možete biti zbunjeni svojim ali i tuđim reakcijama. Najbolje je da ne reagujete ishitreno.

Petak je dan koji donosi smanjenu percepciju, jasnoću, slabiji imunitet i sklonost prehladama, virusima i alergijama, kao i iluzije i neistine kojima možete biti izloženi. Ovog dana smo mnogo osetljiviji i emotivno i zdravstveno pa budite brižniji prema sebi i svom zdravlju. Neko vas može pokušati prevariti ili ubediti u svoju istinu. Najbolje je da se povučete iz takvih odnosa i situacija. Takođe, isti aspekt donosi razotkrivanje skrivenih informacija, vesti o virusu, stomačne probleme, ali i zdravstvene probleme nekoj bitnoj muškoj osobi.

Horoskop Foto: Pixabay

Subota je dan koji se tiče pitanja porodice, porodičnih odnosa, nekretnina i zaostavštine. Sve što se bude događalo pogodiće vas više nego obično, i imaćete želju da se povučete u svoju ljušturu i svoja četiri zida. Ovog dana možete osetiti sukob između starog i novog, nečega na šta ste navikli do sada i nečega potpuno novog što vam ulazi u život.

Nedelju završavamo okretanjem Jupitera u direktan hod nakon više meseci. Konačno će se neke stavri pokrenuti što se tiče zakona i sudskih pitanja, kao i poslova vezanih za strance, inostranstvo. Možemo očekivati i promene u obrazovanju, kao i ponovno jačanje i širenje virusa, i restriktivnih mera koje idu u skladu sa tim. Takođe, ovog dana možete ulaziti u ozbiljne sukobe i konflikte, ili osetiti veliku tugu i bol, kao i emotivnu ili prostornu distancu i razdvojenost od nekih važnih vam osoba.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA