≫ 

Ovnovi, držite se! Kako će retrogradni Mars uticati na vaš ljubavni život?

Septembar donosi preokrete

  • 0
Horoskop Foto: Pixabay

Septembar sa sobom nosi mnoge astrološke tranzite. Među njima je i retrogradni Mars koji se smatra jednim od najvažnijih dešavanja na nebu u 2020. godini.

Osim što će delovati na naše životne odluke, koje se tiču budućnosti, karijeru i prijateljstva, retrogadan Mars će u velikoj meri uticati i na emotivne veze.

U nastavku vam otkrivamo kakve promene na polju ljubavi vas očekuju tokom ovog tranzita koji traje sve do 13. novembra.

Ovan

Ovnovi, držite se! U ovom periodu se može desiti da pomislite da uopšte nemate sreće u ljubavi. Morate da budete svesni da su efekti retrogradnog Marsa sada najintezivniji jer je on vaš vladar. Vodite računa u šta ulažete energiju, jer će vam Mars pomoći da je usmerite.

Mars Pixabay.com

Bik

Retrogradni Mars se nalazi u vašoj 12. kući tajni i podsvesti, pa na trenutke možete osetiti da ste izgubili dodir sa stvarnošću. Vaš ljubavni život može izgledati dosta nerealno, pa je važno da obratite pažnju na sve detalje veze. Posmatrajte stvari onakve kakve jesu.

Blizanci

Prekomerna sebičnost nije uvek dobra stvar. Mars se retrogradno kreće kroz vašu 11. kuću koja je povezana sa prijateljstvom i svrhom vašeg postojanja, što znači da ćete verovatno imati potrebu da partner ili blizak krug prijatelja potvrde vašu vrednost.

Rak

Uprkos vašoj dubokoj želji da održite ljubavni život u skladu, retrogradni Mars koji se kreće kroz vašu 10. kuću  karijere će energiju usmeriti na vaše profesionalne ciljeve. Održavajte balans između poslovnog i emotivnog života, tako da možete istovremeno da se usredsredite na obe sfere.

horoskop Ljubavne kombinacije ovih horoskopskih znakove se uvek tragično završe Foto: Pixabay.com

Lav

Lavovi, nemojte da izgubite fokus. Budite prisutni u sadašnjem trenutku i više razmišljajte o potrebama svog partnera, pogotovo što je Mars retrogradan kroz vašu 9. kuću koja ima veze sa evolucijom. Iako je sjajno vreme za razmišljanje o ciljevima u vezi, budite svesni da je za ljubav potrebno dvoje. Dakle, obratite pažnju na partnera.

Devica

Nemojte da budete stidljivi i slobodno pokazujte emocije. U kombinaciji sa nedavnim flertom i osvajanjima, retrogradni Mars će aktivirati vašu 8. kuću koja se tiče bliskih kontakata i vaših očekivanja u vezi, i izazvaće vas da se povežete sa svojim unutrašnjim bićem. Dajete i dajete, ali zauzvrat ne dobijate ništa? Razmislite zašto se to dešava.

Horoskop, ljubav Shutterstock

Vaga

Uvek ima prostora za razvoj. Sa Retrogradnim Marsom u vašoj 7. kući koja je povezana sa vezama, pregovorima i međuljudskim odnosima, konačno se osećate dovoljno samopouzdano da izrazite svoje lične potrebe. Ne odričite se svojih želja i prepustite se emocijama.

Škorpija

Iako je Mars retrogradan kroz vašu 6. kuću koja se tiče odgovornosti u vaših svakodnevnih navika, imaćete želju da uvodite nove promene. Zaboravićete na standardnu rutinu i imaćete čak i više seksa.

Strelac

Nemojte da se nervirate oko stvari za koje niste vi odgovorni. Sa retrogradnim Marsom u vašoj 5. kući koja ima veze sa ljubavlju, kreativnošću i zavođenjem, tokom tranzita ove planete možete osetiti nedostatak motivacije koja će se odraziti na vaš emotivan život. Vratite se korak unazad i bolje procenite situaciju.

zvezde, nebo, zvezdano nebo, par, ljubav, sreća, horoskop Foto: Pixabay.com

Jarac

Usredsredite se na svoj unutrašnji svet. Mars je retrogradan u vašoj 4. kući kuće, porodice i emocionalnih odnosva, što znači da ćete se osećati zatvorenije nego ikad. Nađite izlaz iz ove situacije i suočite se sa potisnutim emocijama i besom, čak i ako to znači da provedetu lepu noć sa osobom koja vam se dopada.

Vodolija

Nemojte da potiskujete svoja osećanja.  Mars je retrogradan u vašoj 3. kući komunikacije pa ćete lako ulaziti u sukobe, a problem se krije u tome što teško izražavate ono što mislite i osećate. Da li ste dovoljno komunikativni? Nema ništa loše u tome da svom partneru priznate da niste raspoloženi. Pitajte i dobićete.

Ribe

Možete imati sve što zamislite. Sa retrogradnim Marsom u vašoj 2. kući koja se odnosi na udobnost, vrednosti i jedinstvene talente,  imaćete potrebu da razmislite o svojim finansijama, odnosno stvarima na koje trošite novac, a zapitaćete se i da li dobijate ono što mislite da zaslužujete.  Da li se osećate duhovno, emocionalno i seksualno zadovoljni? Razmislite o tome.

Video: Sa ovim horoskopskim znakovima ne bi bilo poželjno da se upuštate u raspravu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA