• 0

3 stvari koje nipošto ne smete da radite tokom retrogradnog Marsa

, Telegraf

Nemojte da kažete da vas nismo upozorili

  • 0
Mars

Pixabay.com

Do sada je bilo mnogo retkih i intenzivnih astroloških dešavanja u 2020. godini, ali jedan od najtežih tranzita počeo je 9. septembra, kada je Mars krenuo u svoj retrogradni hod.

Planeta rata, agresije i seksa nam skoro tri meseca donosi frustraciju, nestrpljenje i iscrpljenosti, ali i priliku da usavršimo i redefinišemo svoje ciljeve. Ako se pridržavate nekih osnovnih stvari koje ne treba da činite tokom retrogradnosti ove planete zapravo možete maksimalno iskoristiti ovaj inače težak tranzit.

Budući da Mars vlada nad mnogim stvarima poput ambicija, strasti, besa i drugih životinjskih nagona, osetićete manjak energije koja je orijentisana na akciju. Odjednom. Mars vlada i fizičkim telom i seksom, tako da takođe možemo očekivati da ćemo se osećati iscrpljeno i neraspoloženo - što sve može biti frustrirajuća kombinacija.

Ali ovaj pomak u našoj sposobnosti da probudimo unutrašnju moć i energiju bi mogao da nam pruži i važnu priliku da ispitamo zašto jurimo za određenim stvarima u životu.. Promene dolaze brzo i ovaj tranzit otkriće mnoge istine koje će nam pomoći da donesemo pravi izbor. Naučićemo kako da se nosimo sa besom, kako da razmislimo pre nego što delujemo, i da se prepustimo pravim strastima i motivaciju.

Retrogradne planete u astrologiji mogu biti teške, ali one su tu da nam pomognu da se razvijemo - zato pročitajte kako biste saznali šta ne treba da radite tokom retrogradnog Marsa koji traje do 13. novembra 2020. godine.

horoskop, zvezde, planete

Foto: Pixabay.com

 

Nemojte da pomerate svoje granice 

Kao što je pomenuto, Mars vlada našim fizičkim telima pa izbegavajte da pomerate granice koje u vama izazivaju neprijatnost - jer su veće šanse za povrede, nesreće ili opštu iscrpljenost. Možda ćete primetiti određena fizička ograničenja koja će doneti energija retrogradnog Marsa. Tokom ovog perioda važno je da pokrenete telo i ostanete hidrirani. Slušajte svoje telo tokom ovog tranzita, izbegavajte rizike, koji bi mogli da naškode vašem telu, i pobrinite se da vodite računa o svom zdravlju i imunitetu.

 

Ne postupajte impulsivno i ne rizikujte

Mars se odnosi na preduzimanje akcije, pa ćemo se tokom njegovog retrogradnog hoda osećati kao da ne možemo da napredujemo ili da se krećemo napred. Ova retrogradnost se takođe dešava u Ovnu, horoskopskom znaku kojim vlada Mars, čineći da se osećamo još nestrpljivijima.

horoskop

foto: pixabay.com

Iako će biti velikog pritiska da se donesu brze odluke i izbori zasnovani na trenutnim reakcijama, borite se protiv poriva da brzo reagujete. Odvojite vreme da razmislite o najboljem putu za vas, a ne o onome što odgovara drugima. Energije retrogradnog Marsa su tu da nas motivišu za rast, čak i ako promene mogu biti bolne.

 

Ne pokušavajte da pokrećete nove projekte 

Tokom retrogradnog Marsa osećamo se manje ambiciozno nego obično, a sva strast koju smo ranije osećali po pitanju svojih ciljeva mogla bi odjednom da ispari u vazduhu. Iskoristite ovaj period da se ponovo povežete sa onim što su vaši istinski ciljevi, umesto da pokušavate da napredujete tokom ovog neizvesnog kosmičkog trenutka.

Postoje sličnosti sa retrogradnim Merkurom po tome što nije vreme za pokretanje novih projekata. Temelje treba graditi na jakoj osnovi, a tlo je tokom ove retrogradnosti suviše nestabilno sa svim onim što se odvija energetski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima