• 5

Astrolog otkriva šta datum kada ste upoznali voljenu osobu govori o vašem odnosu

, Telegraf

Aleksandra Bjeljac otkriva sve o vašoj vezi

  • 5
Ljubav

Foto: Pexels / luizclas

 Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva kakva će biti vaša veza zavisno od datuma kada ste je započeli.

 

22. mart - 20. april

U ovoj vezi nikada neće biti monotono. Dosta strasti i iskrenosti, a veza čvrsta, puna iznenađenja. Problemi koji mogu nastati rešavaju se u intimnom zagrljaju sa dosta erotike. Nakon toga iskren razgovor rešava sve poteškoće. Očekujte neočekivano, ali iskreno i direktno.

 

20. april - 20. maj

Odnos nastao u ovom periodu je stabilan. Bićete oslonac jedno drugom. Mnogo uživanja, strasti i lepih trenutaka vas čeka. Ne zaboravite na svakodnevne obaveze i razmišljajte o dnevnim obavezama i ljudima koji vas okružuju.

 

21. maj - 20. jun

Akcenat na dobroj komunikaciji i druženju među partnerima. Dobri ste životni saputnici. Vama nikada neće biti dosadno. Vreme provodite u izlascima i druženju sa prijateljima i vama bliskim ljudima. Nema ljubomore. Jedina mana je mogućnost preokupacije društvom. Oprez da ne izgubite osećaj pripadnosti, pa da veza podseća više na prijateljstvo.

 

21. jun - 22. jul

Veza puna ljubavi i nežnosti. Prava romansa. Javlja se potreba da ostanete zauvek zajedno i ostvarite porodicu sa puno dece. Planirate zajednički život u harmoničnom lepom okruženju. Volite da ste zajedno i više nego što je to moguće. Oprez da ne izgubite svoje ja.

 

22. jul - 22. avgust

Veza puna strasti, ali i rasprave, sa dosta dramatičnih situacija. Toplina i nežnost prisutni su u intimnim trenucima. Romantika je tu i vas nije briga šta drugi misle o vama kao paru. Vi jednostavno delujete savršeno i kada to i nije baš tako.

Astro, Ljubav, Veze, Horoskop

Foto: Pixabay.com

 

23. avgust - 22. septembar

Ova veza donosi sigurnost, stabilnost u svakom smislu. Otvoreni razgovori, iskreni bez većih rasprava krase ovu vezu. Jako se pronalazite u intelektualnim razugovorima i rešavanju tekućih problema. Oprez da vremenom ne ponestane strasti.

 

23. septembar - 22. oktobar

Važnost dajete uživanju. Volite lepa mesta za izlaske, lepa druženja. Uživate u svakom trenutku. Moguće je da ćete biti neodlučni i pomalo neiskreni u vezi. Mogu vas poljuljati i tuđa mišljenja, pa se trudite da slušate svog partnera, a ne druge.

 

24. oktobar - 22. novembar

Veza puna ljubomore i želje za dominacijom. Koliko god na početku ulažete u prevelike emocije, toliko može doći do sukoba kada se bolje međusobno upoznate. Strast je ta koja će vas održati.

 

22. novembar - 21. decembar

Veza koja vam pruža slobodu. Razumete se i poštujete. Dosta izlazaka predstoji i avanturističkih momenata. Težnja ka slobodnom izražavanju emocija i strasti, pa budite obazrivi i zabavni da posle nekog vremena neko drugi ne bi zamenio interesovanja su bila zajednička.

 

22. decembar - 19. januar

I ako ulazite u vezu sa osobom koja je možda mlađa od vas, imaćete utisak da je ta osoba starija i stabilnija od vas. Dok oni koji uđu u vezu sa starijom osobom mogu osećati suprotno. Odnos nastao u ovom periodu je vrlo stabilan. Brzo ćete rešavati probleme. Razumevanje kada su bitne stvari u životu. Oprez da vremenom ne izgubite bliskost i ponestane strasti.

 

21. januar - 19. februar

Mogući nagli ulascu u vezu kao i izlasci iz iste. Sigurnost u ovoj vezi pomalo lebdi u vazduhu. Ipak, predstoji lepo druženje, strasti koje obećavaju samo ako osobi date slobodu u svakom smislu i ako nema ljubomornih scena. Savladajte sebe kada se suočite sa stvarnošću.

 

19. februar - 21. mart

Ove veze su figurativno tragične. Filmske ljubavi. Svi znamo da sve i nije baš tako kako izgleda. Dakle, prevelika idealizacija partnera dovodi do razočarenja i patnje. Ove veze mogu opstati samo ako jedan drugog pustite da pliva slobodno. Pa, uživajte, ali ne zaboravite da date slobodu i maštu jedno drugom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima