≫ 

Kako će vladavina Vage uticati na vaš horoskopski znak? Isceljenje duše i povratak starim ljubavima!

U prethodnih mesec dana pravili smo “čistku” u životu, a sada nas čeka turbulentan period u emotivnim i poslovnim odnosima

  • 2
Fantazija

Foto: Pixabay

Vladavina teške i stroge Device je okončana, od danas je na snazi vladavina ljupke i šarmantne Vage koja donosi niz preokreta. Pomeranje fokusa koje nam novi raspored planeta najavljuje za neke znake Zodijaka će biti blagoslov, a za neke preveliki izazov kom će teško uspeti da odole.

Evo šta nas čeka u naredne četiri nedelje, dok Vaga bude bila “na tronu”.

Od 23. do 30. septembra

 

Merkur prelazi u znak Škorpije, što će uticati na promenu načina na koji razmišljamo i komuniciramo. Razgovori koje budemo vodili biće sadržajniji i zanimljiviji. Oni koji se spremaju za velike životne promene najzad će o njima početi da razgovaraju sa drugima i traže savete. Ako se pitate u kom pravcu bi vaš život trebalo da ide, zvezde sugerišu da bi bilo najbolje da budete iskreni prema sebi i da odbacite stare želje koje vas sputavaju.

Posle četiri meseca retrogradnog hoda, Saturn se vraća u znak Jarca i nagoveštava period neumornog rada do kraja godine. Vreme je da se bacite na posao i da “zasučete rukave” - rezultati neće izostati!

Na kraju ovog perioda sledi mali ispit - tranzit između Venere i Marsa mnoge će inspirisati da promene svoje ponašanje u emotivnim odnosima na osnovu naučenih lekcija. Ove dve planete poznate su kao nebeski ljubavnici, a zajedničkim snagama utiču na to da se oslobodimo predrasuda i punim jedrima zaplovimo u neke nove ljubavne izazove ili da, makar, o njima počnemo da razmišljamo.

Od 1. do 8. oktobra

 

Biće ovo nedelja za pamćenje! Počinje punim Mesecom u Ovnu, pa budite spremni za promene i nove početke. Mnogi će početi da posmatraju svoju emotivnu vezu iz potpuno drugačije perspektive; nemojte se začuditi ako u ovom periodu budete čuli od prijatelja koji su dugo zajedno da su raskinuli ili se razveli. Problemi koji su dugo bili “gurani pod tepih” izbijaju na površinu, a položaj planeta daje snagu da raščistimo sve ono što nas je u prethodnom periodu gušilo, sputavalo i činilo da se osećamo frustrirano.

S druge strane, ne bi trebalo da vas iznenade ni vesti da su se neki parovi koji su bili razdvojeni opet spojili. Ovo je idealno vreme za obnavljanje starih ljubavi, pa ako se dvoumite da li bi trebalo da se javite nekadašnjem partneru ili ne, sada je pravi trenutak da pozovete ili pošaljete poruku. Planete nagoveštavaju isceljenje u emotivnim odnosima na način koji je najbolji za nas.

Od 9. do 15. oktobra

 

Planeta koja nam zadaje najviše glavobolje vraća se na pozornicu u velikom stilu - nek se spasava ko može! Retrogradni Merkur u Škorpiji poslednji put desio se u oktobru prošle godine, pa se prisetite u kakvoj ste mentalnoj konfuziji bili pre godinu dana i na vreme se pripremite na “oluju u glavi” koja vas čeka i ovog oktobra. Sve velike odluke koje ste doneli odjednom ćete početi da preispitujete i iznova procenjujete, i to iz dana u dan.

Ako je za utehu, tranzit Jupitera i Neptuna donosi pozitivnu energiju na polju posla. Ove nedelje ćemo se uveriti da što više volimo posao koji radimo, to imamo manja očekivanja od drugih u ostalim oblastima života.

Od 16. do 21. oktobra

 

Bićemo dovoljno hrabri da sprovedemo u delo odluke koje smo u prethodnom periodu doneli, posebno u emotivnom segmentu. Mlad Mesec u Vagi ohrabruje nas da krenemo dalje i pomaže nam da poverujemo da će sve naše želje biti ostvarene. Mnogi će osetiti iznenadni nalet samopouzdanja.

Položaj planeta u ovom periodu podseća nas da život nije uvek lak i u isto vreme nas uči da napravimo razliku između bitnog i nebitnog.

Video: Ljubav ili novac?! Ovi horoskopski znakovi radije biraju ovo drugo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan Velickovic astrolog

    22. septembar 2020 | 15:05

    Znaci sve ovo vazi za sve znakove. Hahaha amateri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA