≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Jarčevima se smeši nova ljubav, Vodolije prolaze kroz krizu

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za oktobar

  • 5
foto Pixabay

foto Pixabay

Vreme je za promene! Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Polje posla može vam zadavati brige ovoga meseca. Vaš vladar Mars je u izazovnim aspektima, pa vam donosi dosta ogranicenja i prepreka. Obaveze se gomilaju, a takođe i pritisak raste. Nećete moci brzo da izađete na kraj sa izazovima, već će vam biti potrebno dosta strpljenja,  a to vam je slabija strana. Ovi uticaji vas lako mogu dovesti u sukobe sa saradnicima kao , sa nadređenima, pa pripazite. Onima koji su u privatnom biznisu takođe je period osetljiviji. Problem sa rokovima i dogovorima je naglašen. Bolji dani tek dolaze i ključna reč je strpljenje, koje će se na kraju isplatiti.

Ljubav: Zauzeti Ovnovi pred sobom imaju veoma povoljan period sa voljenom osobom. Očekujte lepe trenutke i iznenađenja od partnera, a ako ste u dužoj vezi mogući su razgovori o zajedničkom životu. U ovom periodu vaša veza će se učvrstiti i dobiti na značaju. Slobodnim Ovnovima uslediće strastveno zaljubljivanje u mlađu osobu, koja sportski tip i veoma energična, moguće da je rođena u znaku Strelca ili Ovna. Biće to ljubav na prvi pogled, odmah će planuti varnice i nećete puno čekati da uđete u vezu. Srećno.

Zdravlje: Odlično!

Detaljno isplaniraj redosled poteza, moguć je dobitak. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 7, 19, 25, 27, 30, 38

BIK

 

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Posao:  Polje posla je pod uticajima koji donose promene. Kako na poslu gde već radite, tako je veoma moguće da iskrsne i neka nova poslovna prilika. Sada je pravo vreme da se unesu neke novine, ako ste to želeli ranije i o tome razmišljali, sada je prava prilika za tako nešto. Za one koji su nezaposleni ovaj uticaj moze doneti da iznenada iskrsne poslovna prilika, imajte inicijativu u ovom periodu. Polje finansija je i dalje pod jakim uticajem Saturna, koji sve usporava i odlaže protok novca.

Ljubav: Posao i ljubav su povezani. Moguća je ljubavna veza sa osobom sa kojom poslovno sarađujete. Ima predispozicija da je ta osoba zauzeta, pa ako vam to ne smeta ubrzo ćete ući u tajnu vezu. Očekujte susret, a moguće i poziv za izlazak.  Zauzeti Bikovi imaju pred sobom stabilan period sa voljenom osobom. Ovih dana bićete u nekakvoj gužvi, mogući su susreti sa prijateljima ili sa rodbinom. Možda će vam sve biti malo naporno, ali bićete zadovoljni i ispunjeni.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu, imate sklonost da nabacite koji kilogram više u ovom periodu.

Nemoj dozvoliti da neko ograničava tvoje mogućnosti izbora. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 2, 3, 7, 15, 41, 45

BLIZANCI

 

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Ovaj mesec donosi neku posebnu energičnost, kao i želju za uspehom. Kao da ste se probudili, i sada krećete punom parom u nove poslovne pobede. Imaćete dosta takta i strpljenja, što vam donosi dobru saradnju sa poslovnim partnerima, a naročito sa nadređenima. Nove ideje će se nizati, a takođe i mogućnosti za njihovu realizaciju, i to na lak i iznenađujući način, kako za vas tako i za ostale saradnike iz poslovnog okruženja. Za one koji traže posao ovaj mesec donosi dosta uspeha, vidi se i mogućnost za dve ponude, dva posla - bićete u situaciji da birate.

Ljubav: Odličan period za ljubav. Osoba koja vam se dopada ovih dana će vas iznenaditi. Postala je nekako pristupačnija i uskoro ćete uvideti da se i vi njoj dopadate. Na pomolu je nova ljubavna romansa. Zauzeti Blizanci imaće manji nesporazum sa voljenom osobom. Partner već izvesno vreme očekuje da konačno obratite pažnju na njega. Dosta se rasejani i angažovani na sto strana, malo vremena provodite sa voljenom osobom. Njoj je to već počelo da smeta i tražiće od vas da se promenite. Zaustavite se malo i usporite, niste ni svesni šta to sve propuštate.

Zdravlje: Mentalna napetost kao i brige nepovoljno utiču na vas. Mogući su problemi sa nesanicom.

Rastereti se suvišnih dilema. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 11, 14, 21, 22, 35, 36

RAK

 

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Snažan uticaj Sunca u polju posla doneće mogućnost da napredujete. Mada su ostali uticaji ograničavajući, pa to opisuje prepreke na samom startu, trebaće vam malo više vremena da se naviknete na novonastalu situaciju. Možete se osećati obeshrabljeno, i kao da vam ništa ne ide od ruke, ali budite strpljivi, jer dolazi povoljniji period. Oni koji su u privatnom biznisu imaće dosta zastoja, kako u finansijama, tako i u poslovanju. Sada je najbitnije da budete strpljivi, jer ovi uticaji neće predugo trajati.

Ljubav: Voljena osoba je izuzetno pažljiva ovih dana, vaš odnos se popravio. Uživaćete u lepim trenucima sa partnerom, mogući su planovi za kraći put.Sve u svemu predstoji vam lep period sa voljenom osobom. Ovaj uticaj se odnosi i na one koji su u braku. Slobodni Rakovi pred sobom imaju interesantan period. Imaćete dosta susreta i novih poznanstava, ali će vam se dopasti jedan Bik koji je verovatno zauzet. Udvaraće vam se osoba sa posla, možda malo nespretno, ali vam je ipak simpatična.  Ako ništa drugo, moglo bi to da bude zanimljivo prijateljstvo.

Zdravlje: Odlično!

Usmeri svu pažnju na glavnu premiju i proveri svoju sreću. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 4, 6, 16, 21, 34, 40

LAV

 

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Posao:  Sjajno je postavljeno, naročito u drugoj polovini meseca. Očekuju vas lepe promene koje treba iskoristiti, jer vam mogu doneti poboljšanje i neku vrstu napredovanja. Za one koji su u privatnom biznisu ovaj uticaj donosi nove prilike, nove klijente, ali i pokretanje nekog dela posla koji je mesecima bio u zastoju. Lavovi koji traže posao imaju velike šanse ovog meseca da ga pronađu. Možete se i obratiti osobama koji su od uticaja, jer imate mogućnost da vam takve osobe i pomognu oko zaposlenja.

Ljubav: Već izvesno vreme vam se dopada jedna osoba i sada ste postali pomalo nestrpljivi. Uskoro vas očekuje susret ili razgovor, pa budite direktni i preduzmite nešto. Verovatno uskoro ulazite u ljubavnu vezu. Zauzeti Lavovi pred sobom imaju fantastičan period sa voljenom osobom. Čeka vas puno akcije, izlazaka i druženja sa prijateljima. Voljena osoba će vas iznenaditi pažnjom, a moguće i nekakvim poklonom. Oni koji su u braku biće ovih dana dosta zauzeti i malo će vremena provoditi sa partnerom. Ipak, vaš odnos je stabilan i pun poverenja.

Zdravlje: Slaba tačka kosti i zglobovi.

Na tebi je da prepoznaš svoju dobitnu kombinaciju. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 2, 6, 13, 16, 32, 43

DEVICA

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Posao:  Polje posla nosi dosta obaveza, užurbanost, nervozu, problem sa rokovima, dogovorima… Naučili ste da je sve pod kontrolom, ali ovaj mesec donosi dosta preokreta i nepredviđenih situacija, pa se pripremite. Bitno je da postavite prioritete, prvo ono što je najvažnije, a kasnije ono sto može da sačeka. U svakom slučaju, nedostajaće vam vremena da sve završite u roku, ali ta situacija neće baš negativno delovati na kvalitet i napredak vašeg posla.

Ljubav: U odličnoj ste formi, puni energije i to vaš partner sigurno primećuje. Dosta ste okupirani poslom, što ipak malo smeta vašem partneru, jer misli da je u drugom planu. Razuverite ga da to nije tačno. Odličan je period za ljubav, budite što više sa voljenom osobom ili pak u društvu zajedničkih prijatelja. Slobodnim Devicama smeši se ljubav, moguće je poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Bika ili Vage. Verovatno će taj susret biti u popodnevnim satima, a moguće je da je upoznate preko posla ili preko neke osobe sa posla.

Zdravlje: Slaba tačka želudac, povedite računa o ishrani.

Ponekad različiti takmičarski izazovi deluju vrlo primamljivo. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 12, 27, 37, 40, 42, 48

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA