≫ 

Ovaj horoskopski znak najviše voli da se raspravlja: Sa njima nikada nećete izaći na kraj

Ako imate suprotno mišljenje, ne započinjite svađu sa ovim zodijakom

  • 10
Drugarice, svađa, prepirka Foto: Shutterstock

Svaki zodijak ima svoju vrlinu i manu. Ne postoje horoskopski znakovi koji su savršeni, svako ima neke male bubice koje njihovi prijatelji moraju da trpe, ali zauzvrat imaju i pozitivne osobine.

Postoji jedan zodijak koji je u svakoj situaciji spreman za raspravu. Ne radi se o vatrenom i glasnom znaku, Lavu, već o generalno stabilnom, ali često tvrdoglavom Biku.

Bik svoje mišljenje smatra opšte prihvaćenom činjenicom, i on zna najbolje šta njegovi najdraži treba da urade. Obično će vam dati savet i ako ga ne pitate.

Zašto Bik voli da se svađa?

Pre svega Bikovima je jako teško da prihvate mišljenja i stavove koji se sudaraju sa njihovim. Ljudi rođeni u ovom znaku čim osete da ih ubeđujete u nešto oni odbijaju sve što kažete.

bik Foto: Pixabay.com

Ovaj zodijak nije uopšte zainteresovan za nove ideje, i lako će napasti vas lično ako mu se ne svidi šta pričate. Takođe, osećaju potrebu da zaštite sve svoje stavove na veoma agresivan način.

Bikovi mrze da priznaju svoje greške. Često nisu ni svesni toga da su pogrešili, ali i kada jesu to nipošto ne bi priznali. Veoma su trvdoglavi i to dolazi do izražaja kada se nađu u neprijatnoj situaciji.

Kada Bikovi osete da sagovornik ima neke stavove koji su suprotni njihovim moralnim vrednostima, to može da pokrene ogromnu raspravu. Bik svoj moralni kod smatra osnovom i uvek je spreman da ga odbrani. 

Kada jednom pokrenete tu raspravu, bolje priznajte svoje greške pre nego što svađa eskalira i izgovore se neke nepovratne reči.

Takođe Bikovi ne vole nikakve promene. Ako osete pritisak da neko želi da promeni nešto u njima često će da odreaguju veoma burno. Oni imaju vrlo jaka mišljenja o svemu i ne vole da osete socijalni pritisak koji insistira na promeni.

Nemoj dozvoliti da neko ograničava tvoje mogućnosti izbora. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 18, 19, 23, 33, 36, 41

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ta sam

    2. oktobar 2020 | 22:07

    Sve tacno od A do Š.

  • Da

    3. oktobar 2020 | 07:32

    Bik sam, samo me nemojte na silu nesto goniti, samo lepom pricom i mirnim nastupom, Bikovi iako su tvrdoglavi i kakvi god da smo, padamo na neznost

  • Haker RS

    2. oktobar 2020 | 22:05

    Ma,takav nam horoskop. Samo smo TVRDOGLAVI I UPORNI. :-) Ništa strašno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA