≫ 

Prevariće vas dok trepnete: Muškarcima rođenim u ovim znacima Zodijaka preljuba je u krvi

Varaju čak i kad su zaljubljeni do ušiju!

  • 18
foto Pixabay foto Pixabay

Dok su muškarci rođeni u znaku Raka verni kao psi, dotle su pripadnici nekih drugih horoskopskih znakova skloni da varaju svoje partnerke čak i kad su zaljubljeni do ušiju. Njima je, jednostavno, prevara u krvi.

Jedan vara iz zabave, a drugi to čini preventivno - za slučaj da ga partnerka nekada prevari, tiho se smeška u sebi što ju je “pretekao na vreme”.

Ako započinjete vezu s ova dva znaka, nemojte se začuditi ako budete prevareni.

Strelac

Muškarci rođeni u ovom znaku obožavaju da imaju na raspolaganju više opcija, kako u poslu i prijateljstvu, tako i u ljubavi. U njihovom telefonu nalaze se kontakti potencijalnih devojaka koje zavode rekreacije radi, ali i onih bivših, sa kojima vole da povremeno obnove stare strasti. 

Strelčevi su u neprekidnoj potrazi za savršenom vezom koju, paradoksalno, ne mogu da ostvare, jer su sami skloni da prave paralelne ljubavne priče. Zato oni ili do kraja života ostaju večite neženje ili se razvode i venčavaju bar dva-tri puta.

Ako ste strelac, dolazi vreme koje vam donosi uspeh i ubiranje zlatnih plodova na raznim poljima. Odigrajte svoje srećne brojeva na Mozzart Lucky Super 6: 3, 23, 26, 27, 28, 43

Seks, sex, preljuba, varanje, afera, par Foto: Shutterstock

Škorpija

Skloni su da stvaraju komplikovane i teške emotivne priče, mahom sa pustolovnim i svojeglavim ženama, jer ih to erotski uzbuđuje. U strahu da će im partnerka kad-tad “zabosti nož u leđa”, spremni su da je prevare već na početku veze, ali se trude da to kriju “kao zmija noge”.

Ako ste u vezi sa muškarcem rođenim u znaku Škorpije i odlučite da ga prevarite, nemojte se iznenaditi ako vam slavodobitno kaže da vas je odavno “pretekao” u toj “disciplini”.

Ako ste dovoljno nadahnuti i predani čuda su moguća, i uvek postoje dobra rešenja i srećan ishod. Odigrajte svoje srećne brojeva na Mozzart Lucky Super 6: 8, 15, 23, 36, 39, 42

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA