≫ 

Retrogradni Merkur stiže: Samo ova 3 znaka će biti pošteđena drame, ali ipak se ovoga moraju paziti

Retrogradni Merkur se preklapa sa retrogradnim Marsom, i donosi napetost, probleme u komunikaciji, prepreke...

  • 5
retrogradni merkur Pixabay.com

Dobro se spremite za retrogradni Merkur koji počinje 13. oktobra jer će pune tri nedelje doneti haos u komunikaciji, prepreke, probleme u saobraćaju, neracionalna razmišljanja.

Iako je ovo poslednji ovogodišnji retrogradni hod Merkura, to ne znači nužno da će ovo biti lak period - posebno što se preklapa sa retrogradnim Marsom koji će takođe uzrokovati pojavu određenih frustracija.

Na ličnom nivou, većina ovih retro događaja odvijaće se u Škorpijinim mutnim i emocionalno nabijenim vodama, čineći ovu retrogradnost još intenzivnijom i moćnijom nego obično - otvarajući stare emocionalne rane i čineći nad doatno odbrambenim u zaštiti svoje osetljiva srca i ugleda.

Iako gotovo niko ne uspeva da izbegne negativne efekte retrogradnog Merkura, postoje i srećni horoskopski znakovi na koje će najmanje uticati hod unazad i moći će da stvari drže pood kontrolom.

Evo o kojim znacima je reč:

Rak

Ovog leta retrogradni Merkur je delovao na vaš znak jače od bilo koga, tako da ćete se tokom ove retrogradnosti osećati kao da šetate parkom, u poređenju sa onim što ste preživeli tokom poslednje runde.

Horoskop Foto: Pixabay

Od 13. oktobra možda ćete osetiti da vam je teško da se povežete sa partnerom ili simpatijom, ali čak iako sa nekom novom osobom osetite da imate dugoročni potencijal, stvari možda neće biti onakve kakve izgledaju. Odnosi koji započnu u okviru ove retrogradnosti nemaju tendenciju da traju, pre svega jer se može desiti da pogrešno uvidite i razumete namere druge osobe. Može se čak dogoditi neka obmana koja će biti otkrivena kasnije.

I pazite: možda vam se javi stara simpatija koja će delovati nostalgično. U redu je da flertujete sa bivšim ili zabavljate se, ali pripazite na sve znakove i postavite jasne granice sve dok se retrogradnost ne završi.

U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu koja garantuje uvećani dobitak. Odigrajte svoje srećne brojeva na Mozzart Lucky Super 6: 7, 9, 10, 18, 37, 45

Strelac 

Izgleda da će retrogradni Merkur manje delovati na uobičajne problematične oblasti u vašem životu, tako da imate sreće! Ali to ne znači da nećete imati da obavite neki veliki zadatak tokom ovog perioda. 

U periodu od 13. oktobra pravićete neku vrstu revizije svih dešavanja, dok ćete se u isto vreme usmeriti na potisnutu tugu koju nosite u sebi, preispitaćete svoju duhovnu vezu sa svetom, a idealno bi bilo da se otarasite bilo kojih turobnih misli koje deluju na vašu podvesst.

foto Pixabay foto Pixabay

To zahteva da odvojite malo prostora, vremena i energije za introspekciju, za opuštanje (poput joge ili meditacije) i rad. Zapišite svoja osećanja u dnevnik ili porazgovarajte sa prijateljem od poverenja ako želite da se oslobodite svojih osećanja.

Jupiter – planeta "velike sreće", vam donosi niz dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate i "zlatne plodove". Odigrajte svoje srećne brojeva na Mozzart Lucky Super 6: 13, 29, 35, 36, 37, 38

Ribe

Organizacija vremena, strogi rasporedi i mali detalji nisu nužno vaša jača strana, pa ponekad retrogradni Merkur može upravo da deluje na vaše polje posla ili društveni život -  kao da je protutnjao tornado kroz njih.

Ali konkretno ova retrogradnost biće više filozofske nego logističke prirode. Preispitujete svoje lične poglede i način na koji se odnosite prema okolini u širem, duhovnijem smislu, što vam zapravo može pomoći da se lakše prilagodite mnogim promenama koje su se dogodile ove godine.

Astrologija Foto: Pixabay

Ne plašite se da analizirate svoja uverenja i pokušajte da izađete izvan zone mentalnog komfora da biste ih sagledali iz druge perspektive. Međutim, ne dopustite da se vaša unutrašnja istina utopi u moru mišljenja.

Sreća je na vašoj strani, a sreća je još veća i lepša kada je sa nekim delite. Odigrajte svoje srećne brojeva na Mozzart Lucky Super 6: 14, 15, 17, 20, 23, 32

Video: Noć veštica i retrogradni Merkur u istom danu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpija

    7. oktobar 2020 | 19:12

    Nemoj sad da mi malerises sa horoskopom.Putujemo na godisnji i sad ste nasli sa losim predvidanjima

  • Retrogradni zivot

    7. oktobar 2020 | 23:55

    Dok se izredjaju svi retrogradni, ode sve u....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA