≫ 

Mlad Mesec donosi velike životne promene: Ova 3 znaka do kraja meseca ostvariće sve svoje želje!

Mlad Mesec u oktobru predstavlja "dugu posle kiše" za neke znakove

  • 3
Mlad Mesec Foto: Pixabay

Oktobar je astrološki veoma intenzivan mesec i donosi mnogo haotičan period kod brojnih znakova Zodijaka. Dobra vest je da mlad Mesec, od 16. oktobra, nekim znakovima horoskopa donosi trenutak smirenja u oluji, koju je izazvao retrogradni Mars.

A ako ste jedan od srećnih horoskopskih znakova na koje mladi Mesec u oktobru najmanje utiče, moći ćete da iskoristite ovu kosmičku priliku lakše nego neki od nas.

Mlad Mesec u znaku Vage gotovo uvek nam pruža jedinstvenu priliku da obnovimo sebe i da rasčistimo konflikte iz prošlosti. Iako nas ovaj mlad Mesec tera da tražimo ravnotežu u svim oblastima svog života, retrogradni Mars u Jarcu nam "otežava posao". Ovaj kosmički sukob mogao bi nas odvući od mirne i prijatne vibracije Vage i aktivirati sukobe, nezadovoljstvo i strah.

Ali nismo osuđeni na propast. Ovaj mladi Mesec i dalje predstavlja "dugu posle kiše" u inače astrološki stresnom periodu. A ako ste jedan od horoskopskih znakova na koje najmanje utiče mladi Mesec u oktobru, potrudite se da to iskoristite na najbolji mogući način.

Bik

Bik horoskop znak Foto: Pixabay

Ovaj mlad Mesec pruža priliku da očistite svoj kalendar i obnovite svoju dnevnu rutinu sa krajnjim ciljem ravnoteže. Usklađivanje vremena između posla, kuće i zabave je važno, a mnogim Bikovima to nije  uspevalo u poslednje vreme.

Iako će vam biti lako da se zanesete u dugoročne planove, fokusirajte se na prizemnije aspekte svog rasporeda, jer unošenje pozitivnih promena u malom obimu na kraju može pomoći u stvaranju čvrste osnove.

Usmerite svu pažnju na glavnu premiju i proverite svoju sreću. Odigrajte svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 18, 23, 31, 39, 44, 46

Blizanci

Blizanci horoskop znak Foto: Pixabay

Možda vas muče neke teške odgovornosti, ili neka tenzija u vašoj društvenoj grupi koja vam stvara frustraciju. Umesto da dozvolite da vas duboko usađeni strahovi, ili besmislene svađe, rastuže, kanališite svoju mentalnu energiju ka kreativnim projektima pomoću kojih možete da ispoljite svoju umetnost koja se krije u vama.

Nađite vremena za hobi koji vam ulepšava slobodno vreme, i period mladog Meseca ćete provesti srećno i zadovoljno.

Delujete vrlo ambiciozno i umete da realizujete dobru priliku. Odigrajte svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 10, 24, 27, 38, 43, 47

Strelac

Strelac horoskop znak Foto: Pixabay

Iako ćete možda biti opterećeni finansijskim odgovornostima, verovatno ćete moći da pronađete utehu tokom mladog Meseca u prijateljskom okruženju.

Oslanjanje na prijateljstva i jačanje vaših saradničkih veza inspirisaće vas na hrabrije akcije u vezi sa socijalnim pitanjima.

Po prirodi ste jedna slobodna duša i veoma ste samostalni, ali u ovom periodu ćete se osvestiti da je kolektivna energija snažnija, i da morate da uključite svoje saradnike u projekte, kako biste zajedno dostigli najbolje rezultate.

Pravo umeće je da upotrebite sve adute koje imate na raspolaganju kako bi ostvarili neki uvećani dobitak. Odigrajte svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 5, 8, 16, 22, 33, 36

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA