≫ 

Najbolji savet astrologa o tome šta bi trebalo da uradite u sredu kada počne retrogradni Merkur

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop Foto: Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom kroz znak Lava koji će nam doneti potrebu da istaknemo svoju ličnost, da budemo vidljivi i viđeni, da nas poštuju i prepoznaju po hrabrosti i kvalitetima.

Prvog dana nedelje imamo dva prelepa planetarna aspekta koja treba iskoristiti za pregovore, plasiranje proizvoda, self marketing i promocije, organizaciju događaja ili pokretanje istih.

Planiranje putovanja, sertifikacija, širenje obrazovanja, podnošenje papirologije za dobijanje stipendija, radnih dozvola, viza, zvaničnih dokumenata, ili ukoliko čekate na iste mogu stići sada dobre vesti. Ovaj aspekt iskoristite za legalizaciju i registraciju projekata, objekata, biznisa, kaoni odlazaka u inostranstvo ili povezanost sa strancima. Aspekt između Jupitera i Neptuna, iako je povoljan, može doneti širenje virusa, bolesti, osetljivost i pad imuniteta.

U utorak se Mesec seli u znak Device koji će probuditi perfekcionizam, analitičnost i ulazak u detalje. Bavite se svakodnevnim obavezama, rutinom, organizacijom posla, čišćenjem i pospremanjem papirologije i stambenog prostora. Izbacite višak. Uzdržite se od kritike naredna dva dana jer će vam ona samo poremetiti već poljuljane odnose. Usmerite pažnju na zdravlje, mentalnu higijenu i zadatke koji zahtevaju preciznost.

Sreda je jedan od izazovnijih dana jer se upravo tog dana Merkur okreće u retrogradnom hodu. Iako je već počeo da donosi nevolje, u narednim nedeljama će se to pojačati. Uzdržite se od kupovine novih aparata i uređaja, kao i automobila. Ispostaviće se da imaju grešku ili će se češće kvariti. Robu koju ipak budete kupovali pregledajte više puta.

U sredu obratite mnogo više pažnje u saobraćaju, na komunikaciju i šta potpisujte. Sunce u opoziciji sa Marsom donosi konflikte i sukobe, posebno sa muškarcima, izeđu muškaraca i osoba od autoriteta. Izbegavajte nagle i impulsivne reakcije, svadljive osobe i opasna mesta. Savet je da budete fizički aktivni i intenzivnije vežbate i na taj način trošite višak energije.

U četvrtak imamo još jedan izazovan aspekt koji donosi sukobe moći, pad izvesnih osoba sa pozicije, slabiji imunitet i zdravlje, posebno muške populacije. Donosi situacije koje donose probleme koji se pojavljuju niotkuda a koje ne znate kako da rešite. Problemi u emotivnim i bračnim odnosima. Poteškoće za starije i bolesne osobe.

Petak je dan uoči mladog Meseca kada je svest smanjena, a emotivni doživljaji i reakcije su pojačane. Lako se ulazi u svađe i neprijatnosti, posebno tokom dana. Ukoliko uspostavite balans i harmoniju, u toku večeri možete provesti lepe trenutke sa partnerom. Mlad Mesec je dobar za nove početke. Kako je on u znaku Vage, možete očekivati nove početke u emotivnim odnosima kao i nove prilike za ortakluk i poslovne saradnje.

Pun Mesec Foto: Pixabay

Subota je dan u kojem treba biti veoma odmoran jer je ovaj dan veoma zahtevan i traži da s preuzme odgovornost. Ovog dana se aktivira strah od nemaštine, osećaj odbačenosti i napuštanja, ljubomora i posesivnost. U večernjim časovima donosi turbulencije i stres, kao i neočekivane veštini informacije.

Nedelju završavamo sa izazovnim aspektima Sunca i Saturna, kao i Venere i Neptuna. Prvi donosi strah, bolest, prepreke, ograničenja i restrikcije, probleme sa starim i bolesnim osobama, smanjenu vitalnost, a drugi zablude, iluzije i neistine u partnerskim odnosima.

Isplivavanje tajni i razočarenja. Poteškoće sa finansijama, nedostatak obilja na nekom nivou. Rezime ove nedelje jeste da treba više posvetiti se zdravlju, promenama životnih navika, i prihvatanju okolnosti koje ne možemo da promenimo. Najviše će ove aspekte osetiti osobe sa znakom, podznakom i planetama u znaku Ovna, Raka, Device, Vage, Jarčeva i Riba.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Kreativni haos?! O, ne! Ovo su najaljakviji horoskopski znakovi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA