≫ 

Numerologija otkriva zašto je 20.10.2020. poseban datum: Idealna prilika za planiranje budućnosti

Numerološki broj današnjeg datuma je 7! Otkrijte šta to znači

  • 2
foto Pixabay foto Pixabay

Oktobar 2020. godine je mesec promene, koji nam pruža mogućnosti da ostvarimo svoje kreativne planove. Dvadeseti dan ovog meseca je veoma poseban jer oslobađa energiju koja nas motiviše da krenemo novim putem.

Numerologija današnjeg datuma:

20.10.2020.

2 + 0 + 1 + 0+ 2 +0 + 2 + 0 = 7

Sedmica u 2020. godini je broj koji nas priprema na budućnost. Zavirite u sebe i postanite svesni svog razumevanja života u celini. Današnji datum svima nama daje priliku da se zaustavimo u monotoniji i razmislimo o svojim prethodnim dostignućima i daljim planovima.

Ovo možete raditi kada odložite na stranu svoje poslovne obaveze i mirno razmislite o svemu u nekom tihom okruženju.

Broj 7 je poznat kao visoko duhovni broj. Možete naučiti puno od broja sedam u raznim verskim tekstovima i legendama, pa se tako on smatra idealnim da proširite život sagledavanjem onog duhovnog u sebi.

Numerologija vam savetuje da tokom današnjeg dana stimulišete desnu stranu mozga. Koristite svoj instinkt da biste dobili originalne i kreativne ideje. Pronađite tiho mirno mesto i meditirajte. Samo zamenite vaše negativne misli sa pozitivnim.

mlad mesec Foto: Pixabay

Broj 7 nije poput većine ostalih brojeva. Naravno, njegov glavni fokus je usredsređivanje na samog sebe i rad na sebi. Zbog toga možete proširiti svoje vidike i postati bolja osoba kroz pažljivo planiranje.

Jedan od načina na koji vam broj 7 može pomoći u poboljšanju vlastitog života jeste podsticanjem da ga bolje organizujete.

Mesec

Pored toga što je numerološki broj današnjeg datuma 7, ne sme se ni zanemariti to što smo i dalje u fazi mladog Meseca.

Dobro je poznato da je ova lunarna faza idealna za planiranje i ostvarivanje kreativnih ideja, zato što kako mesec raste iz dana u dan, tako i u nama raste ambicija i postajemo željni promene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stub

    20. oktobar 2020 | 15:27

    Ma idealan datum,sve mi je pokvareno pre puno godina bas na ovaj datum😪.

  • Maja

    21. oktobar 2020 | 08:11

    Ne mogu se negativne misli zameniti pozitivnim nego se može pokušavati namerno misliti o nečemu u skladu sa opštim principima univerzuma : poreklo predmeta, razlog postojanja, njegova istorija itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA