≫ 

Astrolog upozorava na opasan početak novembra u Srbiji i svetu: Evo šta nas čeka od 1. do 8.

Ovih sedam dana se posebno čuvajte, savetuje astrolog Aleksandra Bjeljac

  • 17
Horoskop foto: pixabay.com

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva zašto nas od 1. do 8. novembra očekuje kritičan period kada su moguće zabrane i pogoršanje situacije sa kovidom.

Ono što nam sa mesecom novembrom predstoji, univerzum najavljuje već sada.

Zapravo na nebu će se dešavati konfiguracija aspekata tj. imaćemo težak aspekat Saturna koji će energijom kvadrata uticati na Merkura u Vagi, a svemu tome će se pridružiti Mesec, koji će isto praviti aspekt kvadrata na Merkura, ali i opoziciju na Saturna. Iz takvih aspekata, u prvoj dekadi meseca biće jako teško, gledano s astrološke strane.

Kao što znamo Merkur će biti u znaku Vage, a on je planeta informisanja, govora, kretanja, komunikacije, razmišljanja i putovanja. Vaga je predstavnik ugovora, dogovora, potpisivanja, zakona, pravosuđa, javnosti.

A Saturn kao planeta simbolizuje zabrane, ograničenja, terete, disciplinu, izolaciju, strahove i pravi aspekt kvadrata sa Merkurom u Vagi.

Dakle, kada spojimo te dve planete, njihova značenja, dostojanstva u znakovima u kojima se nalaze, stepen na kojem se taj kvadrat dešava i sam apsekt kvadrata, možemo očekivati na globalnom planu zabrane kretanja, zatvaranja granica, sprovođenje zakona, radikalne mere, zastoje, greške, povećan broj saobraćajnih prekršaja, nesreća, povrede, zatvranje škola, vrtića, probleme u komunikaciji, izražajniju nervozu, napetost, koncentraciju u padu i razna druga ograničenja.

Stoga ovih dana treba svi da budemo obazriviji, pažljiviji i da ne reagujemo na prvu loptu. Sve ove posledice dveju planeta kulminiraće 6. i 7. novembra kada će se priključiti i Mesec - planeta duše, osećanja, porodice i doma. Tada se mogu javiti problemi i svađe u domu u kojem živimo, sa članovima porodice, ali i generalno u rodnom gradu.

Šta čeka Srbiju?

Beograd, zagađenje vazduha Foto: A. Nalbantjan, Shutterstock

Što se tiče naše države, možemo očekivati zatvaranje granica, ograničenje kreatanja, rada, boravka i svega ostalog, radi naše bezbednosti vezane za celu situaciju sa kovidom. Takođe, možemo očekivati drastičan skok broja obolelih upravo u toj prvoj dekadi novembra, ali i posle toga jer ta energija ostaje i posle par dana delovanja aspekata. Kao što znamo Merkur, između ostalog, vlada i disajnim organima, pa malo povedite računa.

U ovom periodu se savetuje disciplina jer je Saturn upravo taj red i zakon, pa krajem oktobra-početkom novembra se mogu očekivati razne mere radi sprečavanja širenja virusa. Naše je da ispoštujemo sve ono što nam Saturn bude nametnuo u ovom periodu koji je pred nama jer jedino tako možemo prevazići i lakše podneti ono što nam ta ista planeta nameće.

Problemi u celom svetu

Mjanmar radnice fabrika korona virus Foto: Tanjug/AP

Konfiguracija koja se bude događala na nebu imaće uticaj na ceo svet. Saturn će opet sprovesti red kao što je u martu i aprilu sprovodio po celom svetu. Ali se nadamo da neće biti toliko drastično kao što je tada bilo. Tada smo svi ipak bili nepripremljeni, pa je i sam virus bio apsolutna nepoznanica.

Moram naglasiti da aspekt kvadrata i spoj planeta koji su pred nama ne mora nužno doneti sve što sam najavila. Aspekt može proći i bez problema i svega ostalog što ga vuče. Ali ipak je bolje da budemo svesni i odgovorni, pogotovo u tom periodu. Tako da se nadamo da će nas ta loša energija zaobići i da neće manifestovati svoje delovanje.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Video: Astrolozi kažu da ovi znakovi moraju više da paze na zdravlje od drugih, a evo i nekoliko saveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    25. oktobar 2020 | 20:28

    Ako je znao sta ce da se dogadja zasto to nije rekao u predvidjanjima za ovu godinu? Jos bolje, neka kaze kako ce se sve ovo zavrsiti i kada? Citajuci predvidjanja astrologa uoci prosle nove godine nisam uopste video koronu ni u najavi!!!

  • Haaa

    25. oktobar 2020 | 19:40

    Pa ovo svako vidi i zna , pa vidi se kakva je sitvacija komedija ziva od astrologije

  • Jogogo

    26. oktobar 2020 | 06:25

    Obog astrologa angazovala Vlada Republike Srbije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA