Ovo je najinteligentniji horoskopski znak koji apsolutno uvek može da se osloni na svoju intuiciju

Da li znate o kom znaku se radi?

  • 12
Horoskop Foto: Pixabay

Svaki horoskopski znak poseduje određene karakteristike. Dok su Lavovi prepoznatljivi po svojoj potrebi za pažnjom, a Škorpije po seksepilu, verovatno ste se nekada pitali koji znak Zodijaka je najpametniji?

Osobe rođene u horoskopskom znaku Ribe vide, osećaju i znaju ono što mnogi drugi ni ne primećuju. To je zahvaljujući njihovoj dubokoj intuiciji i empatiji.

Ribe uvek osete kada nešto muči druge i umeju iskreno da saosećaju sa tom osobom. Kada drugi pokušaju da sakriju nešto, Ribe će to da primete jer će intuicija da ih odvede na pravi put. Zato ih smatraju možda najinteligentnijim horoskopskim znakom.

Od svih horoskopskih znakova, Ribe su najsposobnije da razumeju pojave, događaje i ljude oko sebe i često pate više od svih ostalih.

Ovaj znak Zodijaka razume najgore ljudske postupke i trudi se da nikada ne osudi druge.

Ribe se uvek oslanjaju na svoja osećanja i zato se teško nose sa stvarnošću. Često previše maštaju, ali kada vam zatreba savet ili samo neko ko će da vas razume, nećete pogrešiti ako se obratite Ribama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    13. novembar 2020 | 22:36

    Ziva istina . Takve su ribe zaista .Moja cerka je riba .

  • No,no,no

    13. novembar 2020 | 23:15

    Nema veze sa realnoscu. Mene nikada intuicija nije prevarila i oslanjam se na nju,a ne muslim da sam nainteligentnija. Sem toga znam osobe koje su rodjene u znaku ribe a jako su ogranicene. Tako da stvar inteligencije je individualna

  • Som

    13. novembar 2020 | 22:51

    Aplosutno tačno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA