Astrolog otkriva šta nas čeka ove nedelje: U utorak i četvrtak budite posebno oprezni!

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 1
foto Pixabay foto Pixabay

Sedmica pred nama je veoma zanimljiva. Glavne teme su partnerski odnosi, ali i kolektivna zbivanja koja će doneti promene na globalnom nivou.

Ponedeljak nam donosi u fokus muško-ženske odnose. Mnogi emotivni odnosi su na klackalici i prekretnici. Šta će prevagnuti, zavisi samo od vas. Opozicija između Venere i Marsa donosi konflikt između dve suprotstavljene strane, rat na globalnom ali i individualnom nivou.

Imaćete osećaj kao da treba da se odreknete jednog važnog dela svog života u korist drugog. Međutim, to je samo zabluda. Ne trebate stajati ni na čiju stranu, niti odbacivati bilo koji deo sebe ili aspekt svog života. Sada je potrebno uspostaviti balans i dati pravo svakom učesniku i svakoj strani. Jedino ćete na taj način uspeti da postignete harmoniju. U suprotnom, spremite se za svađe i debate.

Za pripadnice ženskog pola savet: Nemojte se takmičiti sa muškarcima i biti veći muškarac od muškarca. Pustite da vas zavedu i osvoje, budite pasivne, u ženskom kvalitetu. Takođe, osvestite svoje kvalitete i vrednosti i ne pristajte na malo i mrvice nečije pažnje i ljubavi.

U utorak budite oprezni, posebno u komunikaciji i to u emotivnim odnosima. Merkur je tog dana na poslednjem stepenu znaka Vage, što može rezultirati prekidom izvesnog partnerskog odnosa. Čuvajte se kritikovanja, sitničarenja i zvocanja koji mogu da dovedu do eksplozivnih situacija.

Tog dana imamo i lep aspekt između Sunca i Neptuna, koji može dovesti do otkrivanja određenih skrivenih informacija, tajni i osvešćivanja potisnutih aspekata. Teme mogu biti strasti, finansije, zajednička imovina, seksualnost, tajni odnosi, kao i promene unutar istih tema.

U sredu aktivirajte jasnu komunikaciju, brzinu i tačnost. Ovaj dan iskoriste za postavljanje poslovnog segmenta vašeg života. Aktivirajte se u oblasti zdravlja, implementacije zdravih navika, promene režima ishrane, raščišćavanje poslovnog prostora i rešavanje administracije. U sredu veče Mesec ulazi u znak Vage, što će zahtevati da se pozabavimo partnerskim odnosima u naredna dva i po dana.

Četvrtak je veoma važan datum, jer donosi poslednju konjukciju Jupitera i Plutona, aspekt koji se dešava veoma retko, a koji je zadužen za kolektivna zbivanja, posebno za Covid situaciju. Iako je tačan aspekt u četvrtak koji će doneti veće promene na globalnom nivou u vidu restrikcija, blokada, ograničavanja ali i širenja zaraze, aspekt deluje dosta ranije i danima nakon toga. Pojačavaće se zakonske mere na kolektivnom nivou.

Tog dana lako možete upasti u zamku brzopletosti, ishitrenosti i zbog impulsivnih reakcija ući u izazovne situacije i sukobe. Ukoliko ste potpuno sigurni da želite da razrešite neke odnose, onda će vam ovaj dan svakako pomoći da napravite promene i preokret.

foto Pixabay foto Pixabay

Petak nam donosi situacije u kojima nailazimo na prepreke. Sve što budemo planirali i želeli da ostvarimo biće dovedeno u pitanje. Okolnosti nam neće ići na ruku.

U emotivnim vezama i partnerskim odnosima očekujte zahlađenje, distancu ili poteškoće u realizaciji odnosa zbog različitih ograničavajućih faktora. Ovi aspekti donose i veze koje imaju prostornu udaljenost, odnos sa osobama koje su već zauzete, razliku u godinama ili izvesne razlike u porodičnom nasleđu.

U večernjim časovima očekujte interesantne vesti, informacije koje vas mogu šokirati i dovesti do toga da donesete bitne odluke za svoj život.

Subota nam konačno donosi okretanje Marsa u direktan hod. Od početka septembra se mučimo i spotičemo o razne prepreke koje su nam otežavale delovanje. Od subote polako će se situacija sređivati u željenom pravcu kretanja i pokretanja određenih tema koje su bile u stagnaciji.

Najzad ćete uspeti da se pokrenete sa mrtve tačke i sprovedete neke svoje planove u delo. Takođe, istog dana imamo moćan aspekt između Sunca i Plutona, što donosi moćne promene kako na kolektivnom, tako i na ličnom nivou. Ovo će uticati na finansije i ekonomski status, posebno na novac drugih ljudi, investicije, kredite, pozajmice i sponzorstva.

Nedelja je, takođe, veoma zanimljiv dan u kojem rano ujutro imamo mlad Mesec u znaku Škorpije. U ovom znaku je planeta Mesec u padu, što simbolizuje narod, pa je veoma važno za ljude u globalu da povedu računa o sebi, naprave promene u svojim zdravstvenim navikama, posebno ženska populacija, slabi i bolesni.

Od ovog dana očekujte značajne promene na kolektivnom planu, u svom životu i ličnom okruženju. Partnerski odnosi i dalje prolaze proces transformacije, pojačana je stopa razvoda i rastanaka, podele imovine, pojava jakih strasti, pa čak i mržnje. Pojava posesivnosti i ljubomore, kao i manipulacije i ucena neće biti neobična ovih dana. Pripazite se takvih osoba koje hoće na suptilan načim da vas zavedu.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Psiholog

    9. novembar 2020 | 17:00

    Bolje se razvesti nego ziveti mucno kraj nekoga kog ne volis a ni on ili ona tebe vec su u braku zbog imovine idece. Urusices zdravlje i radost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA