≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Bikove i Ribe očekuje novo poznanstvo, a Vage ostaju željne prave ljubavi

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Nezadovoljni ste poslovnom finansijskom situacijom. Sa kolegama nemate harmoničan odnos, a finansije su oskudne i zbog toga vas brinu. Toliko ste preokupirani poslovnim problemima da ne obraćate puno pažnje na partnerku zbog čega ima utisak da je ignorišete. Mogući su problemi sa nestabilnim pritiskom.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Totalno ste frustirani situacijom na poslu. Saradnja sa inostranim saradnicima u koju ste polagali mnogo nade se iznenada prekida. Treba vam vremena da se oporavite i fokusirate na novu poslovnu ideju. Očekuje vas novo poznanstvo, buđenje emocija i strasti kojima ćete se rado prepustiti. Bešika je osetljiva.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Poslovna komunikacija neće teći onako kako želite. Problem je što nećete uspeti da drugu stranu pridobijete za svoje ideje. Problemi su prisutni i na emotivnom polju. Niste zadovoljni vezom i smatrate da ona nema veći potencijal. Prekid veze se nameće kao pravo rešenje. Imate ozbiljan nedostatak fizičke kondicije.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Očekuju vas iznenadni problemi na poslu koji će da utiču na prolongiranje završnih radova. To negativno utiče na finansije. Svesni ste da jedna stvar vodi drugoj pa pokušavate da reštie probleme u što kraćem vremenskom roku. Postaje vam jasno da ste idealizovali voljenu osobu. Ne dopada vam se šta vidite. Žuč je osetljiva.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Dobijate novu poslovnu ponudu. Ona je prilično zanimljiva. Potrebno vam je vreme da sagledate sve prednosti i mane prebacivanja na novi posao. Pred vama je zanimljivo poznanstvo. Druga osoba vam se dopada na prvi pogled. Planirate da nastavite druženje. Disajni organi su osetljivi.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Razmišljate o promeni posla. Verujete da finansijska situacija ne može biti gora, ali vas neplanirani trošak demantuje. Upravo su finansije razlog početka potrage za novim poslom. Očekuje vas novo poznanstvo. Uprkos problemima shvatićete da je u pitanju osoba koju ne treba da propustite. Pritisak je nestabilan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA