≫ 

Kako lažu horoskopski znakovi: Ko spada u vrhunske manipulatore, a ko bi trebalo da zaćuti?

Bez obzira na to koliko bi neko mogao biti dobar, činjenica ostaje ista: svi lažu

  • 6
Laz, lazov, pinokio, lazovka Foto: Shutterstock

Svaka osoba je lagala barem nekoliko puta u svom životu i to se ne može poreći ili sakriti. Ponekad način na koji izgovorite laž može zavisiti od toga kakav je vaš horoskopski znak. Da, dobro ste čuli! Vaš horoskopski znak može igrati glavnu ulogu u načinu na koji lažete.

Pa, kako zaista reći laž? Pročitajte kako biste saznali odgovor na to pitanje.

Ovan to radi s uverenjem

Što se tiče laganja, Ovan može biti profesionalac u tome. Lagaćete sa takvim uverenjem i strašću da druga osoba na kraju vrlo lako poveruje u vas. Ne ukrašavate ili preuveličavate svoje laži, držite se kratke i pouzdane priče. Ovnovi će uvek dati sve od sebe da dokažu da govore istinu tako da niko nikada ne može steći nepoverenja u njih i njihove reči.

Bik veruje da je njegova laž apsolutna istina

Toliko se duboko usredsredite na laž da i sami počinjete da verujete da je to stvarna istina. Toliko ste ubedljivi sebi i drugima da na trenutak zaboravite da lažete. To radite zato što duboko u sebi znate da ako ne verujete dovoljno u istinu, onda vas to može izdati i poremetiti vaš neprocenjiv mir.

Iznenađena žena, iznenađenje Foto: Shutterstock

Blizanci lažu ubedljivo 

Blizanci, vaša mašta je vaše najveće bogatstvo i uvek možete lagati kad god se za tim ukaže potreba. Toliko ste dobri u laganju, da na licu mesta možete da smislite neverovatne i uverljive laži, bez previše napora. Čak i kada nemate stvarnog razloga da lažete, i dalje ćete to činiti, samo da sve bude zanimljivije.

Rak unosi puno emocija u to

Kada lažete, uvek lažete sa puno emocija, jer želite da budete sigurni da to izgleda i zvuči autentično. Što više emocija uložite, vaša laž postaje verodostojnija. Čak i ako neko ne veruje u ono što govorite, i dalje će se osećati nelagodno da to istakne ili više istraži. Bonus: zašto bi neko uopšte pokušao da vas ispituje, kad su vam oči pune suza, a vi ste na ivici sloma?

Lav izvodi performans

Lavovi su poznati kao raskošni ljubitelji i pažnje, tako da je prirodno i to kako lažete. Verovatno ćete iznova uvežbavati svoju laž, uvlačiti pravi ton i stav i uvežbavati celu stvar dok ne postane apsolutno savršena. Nećete samo lagati, već ćete prirediti uzbudljiv nastup i uticati na ljude da veruju svakoj reči koju im kažete.

Devica unosi stotine detalja 

Pre nego što nekoga slažete, postarajte se da to pravilno isplanirate i razmislite o svemu iz svake perspektive, tako da apsolutno nema mesta za greške. Analiziraćete svaku sitnicu i detalj i pokušati da se uverite da je to savršena laž. Device su toliko logične i analitične da će teško biti šanse da njihove laži budu otkrivene.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA