Lavovi viču, a Device zadržavaju bes u sebi: Kako vaš horoskopski znak reaguje kad je ljut?

U trenutku besa ispoljava se prava priroda svake osobe

  • 4
Neprijatelji Foto: Pixabay

Čak i ako sebe smatrate opuštenom ili smirenom osobom, sigurno i vas nešto može da iznervira. A šta u vama izaziva burnu reakciju i kako se vaš bes manifestuje, delom zavisi i od vašeg horoskopskog znaka.

Saznajte kako vaš horoskopski znak utiče na vašu reakciju:

Ovan

Bežite od besnog Ovna. Sačekajte da se smiri pre nego što započnete bilo kakav razgovor. Ovan se smatra "bebom Zodijaka" koja eksplodira u bilo kojoj situaciji, ignorišući sve posledice. Snaga njihovog besa je velika, ali će brzo nestati ako druga strana ostane mirna i ne reaguje. Posle toga, Ovan se obično oseća loše, ali to ga neće zaustaviti sledeći put.

Bik

Ako se Bik ljuti na vas, obavestiće vas suptilnim znakovima, u početku će postati tiši i hladniji, ali ako ne reagujete, on može ozbiljno da se iznervira. Reagujte brzo, izvinite se na vreme. Olakšavajuća okolnost jeste to što im zaista treba mnogo da se naljute.

Blizanci

Pripadnik ovog znaka će pustiti svoj glas kad je ljut. Važno je da saslušate ono što ima da vam kaže - sve će proći brzo kao što je i došlo. Najbolje je ne odgovarati, samo ćete se umešati u svađu. Budući da Blizanci vole da razgovaraju, nije ni čudo što bes izražavaju oštrim rečima, sarkazmom i uvredama. Međutim, oni takođe mogu da budu mirni i tada će vam zadati hirurški precizan i bolan najniži udarac, piše "24sata".

Drugarice, svađa, prepirka Foto: Shutterstock

Rak

Bes se sporo razvija kod ljudi rođenih u ovom znaku i definitivno zavisi od toga koliko puta ste ih prešli i na koji način. Ako vam je prvi put, samo će se duriti. Izvinite se i pazite da ga neko vreme ne uvredite. Ako vam nije prvi put, budite oprezni; Rak će sahraniti sve svoje frustracije i biti samo pasivno-agresivan sve dok vas jednog dana ne precrta i proglasi svojim najvećim neprijateljem.

Lav

Kada se pripadnik ovog znaka naljuti, možete čuti pravi rik lava. Što je njihov povik glasniji i intenzivniji, to se bolje osećaju. U trenutku besa Lavovi  ne razmišljaju o tuđim osećanjima ili efektu svojih reči. Iako će vam vrlo verovatno oprostiti ono zbog čega ste ih već razljutili, nemojte očekivati da će se kasnije izviniti zbog svog ponašanja, jer su previše ponosni, posebno ako su uvređeni.

Devica

Pripadnicima ovog znaka nije naročito prijatno da ispoljavaju bes, pa ga zadržavaju koliko god mogu. Device, i kada  su ljute, tako su vešto čutljive i uzdržano tvrde da je sve u redu. Zato će svi oko njih biti iznenađeni kada bes konačno izađe. Obično se ne radi o onome što se dogodilo malopre, već je uzrok nešto iz daleke prošlosti. Tada mogu da zaplaču od razočaranja i zalupe vratima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stub

    6. januar 2021 | 15:05

    Istina,mogu da trpim i cutim,koga precrtam to je zauvek.A kad "puknem" svi beze i ono"spasavaj se ko moze"

  • Maria

    5. januar 2021 | 21:48

    Ja sve lomim! I ne, nisam Lav, vec Devica😀 zaista smo teske...ko je mudar, on se skloni od nas na par sati. Ko hoce haos, on ostane da nas cacka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA