Ako je jedan od ovih 6 horoskopskih znakova vaš partner, vi ste najvoljenija osoba na svetu!

Ovo su horoskopski znaci koji znaju iskreno da vole, nikada vam neće slomiti srce

  • 12
foto Pixabay foto Pixabay

Najsigurniji način da proverite koliko je neko spreman da vam pruži ljubavi, jeste da provedete vreme sa njim.

Ne zaboravite, ne zaslužujete biti sa nekim ko vam ne može pružiti onoliko ljubavi koliko vam je potrebno. Istini za volju, eksperimentisanje nije opcija za sve (posebno u novom svetu). Štaviše, zbog prošlih veza možda ste već mnogo puta bili slomljeni i umorni.

Ali, ako ste spremni da pružite ljubavi još jednu priliku, ovog puta morate biti sigurni pre nego što dublje zgazite u odnos. Da bi bili sigurni da ste izabrali nekoga sa pravim osobinama, zavirite u astrološke procene idealnog partnera.

Jarac - posvećeni ljubavnik

Jarac bi mogao biti viđen kao osoba koja samo brine o izgradnji uspešne karijere. Da, oni su vredne osobe koje su predane svom poslu. Ali ključna osobina bez koje njihov profesionalni uspeh ne bi bio moguć je njihova strast. I budite uvereni da su u svom ljubavnom životu podjednako strastveni i požrtvovani. Posvećeni su svojim partnerima na najbolji mogući način.

Ponekad se bore da pronađu savršenu ravnotežu između poslovnog i privatnog života, ali Jarčevi prihvataju izazov da u vezi uspostave balans jednako ozbiljno kao i njihove profesionalne ciljeve. Tako da će ponekad trebati da im date smernice i uložiće sav svoj napor i trud da vam udovolje.

horoskop, astrologija Foto: Pixabay.com

Bik - senzualni ljubavnik

Bik je proglašen najsenzualnijim znakom Zodjaka. Budite sigurni da ljubav i intimnost nikada neće nestati u vašoj vezi! Da, senzualnost ne garantuje uvek da će biti odgovorni ljubavnici. Ali ne zaboravimo njihove druge osnovne osobine - Bikovi su verni. Jednom kada uspete da osvojite njihovo poverenje, oni će biti vezani za vas za ceo život. Uvek su spremni da vas obaspu svojom ljubavlju i naklonošću! S vremena na vreme moraćete da se izborite sa njihovom tvrdoglavošću, ali trudite se da nikada ne osete da ste na bilo koji način dovlei u pitanje njihovo poverenje. Ako postoji nešto što Bikovi ne mogu podneti, to je osećaj izdaje.

Vaga - rođena za ljubav

Vage uvek pridaju onoliko važnosti vašim potrebama koliko i onim vlastitim, ako ne i više. Njihova sreća leži u da usreće svoje najmilije. Ako je Vaga vaš partner, očekujte da ćete biti razmaženi pažnjom i komplimentima! Ako nešto obožavaju, one to otvoreno izražavaju. Vage su odani partneri. Možda s početka deluju nestabilno, ali to je samo dok vode unutrašnju dilemu i ne steknu sigurnost.  Ali kada jednom predaju srce, više nikada nećete morati da sumnjate u njihovu odanost. Nije iznenađujuće da su Vage poznate kao najbolji partneri za dugoročne veze.

foto Pixabay foto Pixabay

Rak - nežni ljubavnici

Ključne karakteristike Raka jesu empatija, osetljivost, emotivnost i brižnost. Njihova srca preplavljuju čisto saosećanje za prijatelje i porodicu. Pokazuju snažne emocije prema svojim voljenima i spremni su da zaštite onoga koga vole svojim životom. Ljubav iskazuju nežno što ih čini senzualnim i najpoželjnijim partnerima. Spremni su da daju neverovatnu podršku voljenima, ali i korisne savete. Jedina mana Raka je što ih zaštitnička i osetljiva priroda lako čini ljubomornim i sumnjičavim u vezama.

Škorpija - strastveni ljubavnici

Škorpioni unose toliko intenziteta u vezu - pripremite se za žestoku strast ako ste zaljubljeni u Škorpiju! Vole da kopaju duboko i kako bi upoznali vaše srce, pa očekujte duboke intimne razgovore. Ono što ih čini toliko poželjnim je sposobnost duboke naklonosti, kako fizičke, tako i emocionalne. Izbirljivi su ljubavnici, ali kad im osvojite srce, vole bezuslovno i jedini ste na svetu za nju. Budući da su vodeni znak, njihova osećanja su duboka, ali i dobro skrivena. Ponekad morate pogledati ispod površine i ispitati njihovo pravo duševno stanje. Ova tendencija da se osećanja skrivaju, čini ih još poželjniji.

Horoskop Foto: Pixabay

Ribe - ljubavnici iz snova

Ribe su romantične duše, zato se pripremite da vas obore s nogu! Biti voljen od strane Riba deluje kao da živite u bajci! Izuzetno empatični, oni prirodno osećaju vašu bol i neće ih ništa sprečiti da vas razvesele. To su ljudi kojima se možete slobodno požaliti na težak dan na poslu, oni će saosećati i verovatno će pripremiti neku ukusnu hranu da vam podignu raspoloženje. Ponekad će se upustiti u duhovitu igricu, dok ćete u drugom momentu dobiti prelepe ljubavne note, one otapaju i najledenija srca! Ribe vole nekada da se osame, pustite ih da uživaju u samoći, ali podsetite ih da ste tu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA