≫ 

Najstrastveniji znak Zodijaka: Rođeni su lideri, a od partnera zahtevaju da im se dive

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva sve karakteristike Lava

  • 13
foto Pixabay foto Pixabay

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva kakav je zapravo horoskopski znak Lava. 

Vladavina Lava traje od 22. jula do 22. avgusta. Njegov element je vatra. Spada u fiksni znak i njime vlada Sunce.

Po mitu lava je stvorila boginja Selena od morske pene, a nakon toga Irida ga je bacila u pećinu kod grada Nemeje. Lavu nije moglo ništa da naudi što je čovek stvorio. Hera koja je mrzela svu Zevsovu vanbračnu decu, nagovorila je kralja Euristija da pošalje Herkula da ubije nepobedivog lava.

Hera je znala da lava niko ne može da ubije i verovala je da će Herkul stradati, ali borba lava i Herkula je bila viteška. Iako je delovalo da će lav pobediti, Herkul u poslednjem trenutku hvata njega ispod pazuha i davi ga.

Lav je tada već bio ošamućen udarcem Herkulove toljage. Herkul je od neprobojne lavlje kože koju je odrao njegovim kandžama, napravio oklop, a od glave šlem. U želji da napakosti Zevsu, Hera je lava postavila na nebo kao sazvežđe.

Lav je simbol energije i optimizma. Pripadnici ovog znaka su ambiciozni individualisti. U stanju su da podnesu veliki teret kako bi došli do uspeha. Važna im je čast, ali i slava u društvu. Popularnost nose kao da su se s njom rodili. Privrženi su, mada mogu biti hvališavi, lenji, arogantni i sujetni kao i tvrdoglavi. Neki imaju kompleks više vrednosti, a luksuz bi se mogao svrstati u njihove fetiše.

Horoskop Foto: Pixabay

Fizički izgled

Pripadnici ovog znaka su mišićave, ali mršavije građe. Kosa im je bujna, neretko talasasta. Oči zelenkaste ili tamnije. Nos pravilan, usne naglašene. Često skrecu pažnju na sebe svojom pojavom i ponašanjem. Deluju autoratitivno. Ne vole uvrede, a još manje ako ih ignorišete. Nervozu uvek umeju da prikriju na svoj neobičan način, čudnim pokretima i gestikulacijom.

Lav u ljubavi

Kada vole, oni su strastveni, ponosni i nije im problem da preuzmu inicijativu. Partner/ka Lav stalno osvaja. Lavovi su jedan od najpoželjnijih horoskopskih znakova, ali su u suštini preosetljivi. Oni žele da im se partner divi. Neverstvo jednostavno ne praštaju. Izgled njih samih i partnera mora biti besprekoran. U emotivnim odnosnima karakterišu ih visoki kriterijumi i zahtevi prilikom odabira partnera.

foto Pixabay foto Pixabay

Bude li im se učinilo da im niste "dorasli" i da ne ispunjavate njihove zahteve, postaćše skloni avanturama i švrljanju. Traže poštovanje i ne trpe kritiku. Svoju decu obožavaju, za njih ginu, ali su istovremeno strogi roditelji.

Ljubomora im je stvar ponosa. Ako povredite Lava, ubrzo će otići od vas i više ga nećete videti. U seksu su aktivni, skloni egzibicionizmu. Očekuju od vas da budete isto tako strastveni i da imate inicijative i ideje. Uvek pokazujte da vam je savršeno sa njima. Ne podnose partnere koji su neodlučni i ne znaju šta žele. I pored velike aktivnosti u intimnim odnosima znaju i te kako da budu romantični.

Prijatelji i okolina

Kao prijatelji su jako odani. Oni će učiniti sve za svoje najdraže. Praštaju, ali ako ih izneverite mogu vam postati najgori neprijatelji. Velikodušni su, pomoćiće vam u svakoj situaciji, dati vam iskren savet i saslušati vas. Lavovi će vas uvek razumeti.

Žurka, horoskop, devojke, piće, provod, zaljubljivanje FOTO: Pixaby

Posao

U poslu vole moć i dominaciju. Sebe smatraju najboljima i rođene su vođe. Dobri su organizatori i menadžeri. Vole popularnost kao i sjaj reflektora. Kao saradnici su privrženi i odani. Apsolutno im nije problem pomaganje kolegama. Svi javni poslovi su kao stvoreni za jednog Lava. Predodređeno im je mesto vladara, predsednika, ministra ili direktora. Neretko se mogu pronaći i u šou biznisu i glumi.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju, osetljivi su im kičma, srce, vid i koštana srž. Bolest mogu izneti na nogama, pa i kada im je loše to neće to drugima da pokažu.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Video: Ove horoskopske znakove uveliko trese novogodišnja euforija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA