≫ 

Sutra je pomračenje Sunca u Strelcu: Stižu nam velike promene, vreme je za akciju!

Saznajte šta će ova astrološka pojava značiti za vaš horoskopski znak

  • 4
Pomračenje Pixabay.com

U ponedeljak, 14.  decembra, mladi Mesec u Strelcu formiraće pomračenje Sunca u Strelcu.

Solarna eklipsa koja stiže stvoriće priliku za prelazak iz prošlosti u budućnost o kojoj smo sanjali.

Mlad Mesec je vreme za početke. Pomračenje Sunca predstavlja promene u našem okruženju; to je vreme kada ono što se dogodilo interno u vreme Mesečevog pomračenja (30. novembra) nagoveštava nove događaje, plodonosne ili manje uspešne.

Ovo je novi početak, ali takođe, još postoje poglavlja koja bi trebalo zatvoriti. Ništa ne može tek tako početi dok se nešto drugo ne završi.

Pomračenje Sunca ovog puta biće poziv na akciju. Sa Merkurom u Strelcu koji je "umešan" u ovaj događaj, možete očekivati da razgovori koji se tiču naših ličnih intimnih odnosa budu u središtu pažnje. U kombinaciji sa Marsom, ovo stvara snažnu želju da se nešto učini, dodajući na to energiju motivacije i želju za stvaranjem promena.

Pomračenje Sunca, Južna Amerika Foto: Tanjug/AP

Iako je 2020. bila godina promena, mnogi od nas su još uvek usred otkrivanja šta to zaista znači.

Energija mladog Meseca u Strelcu trajaće do punog Meseca u Strelcu i Mesečevog pomračenja, koje će se desiti 26. maja 2021. Do tada, proverite šta vaš horoskopski znak može očekivati u ljubavi, životu i ličnom rastu?

Ovan 

Spremate se za promene! Mars vam pruža polet i energiju da delujete i napredujete u planovima na koje ste računali poslednjih nekoliko meseci.

Nema više dileme oko toga šta želite, jer ste sada sigurniji nego ikada. Ovog puta vam ništa ne stoji na putu. Samo ne zaboravite da "ponesete" srce sa sobom, jer se i ovde radi o osećaju.

Bik 

Ako ste se uplašili da se suočite sa istinom ove godine, više nećete moći da "vrdate". U svom srcu ne možete sakriti ono što već znate, i iako bilo kakva promena - posebno ova velika koja menja život - može biti zastrašujuća, neće je učiniti toliko nepodnošljivom.

Koliko god da niste ljubitelj nestabilnosti, sada ćete morati da zakoračite u svet neizvesnosti. Dopustite sebi da govorite o onome što želite, preduzmite korake da izgradite život za koji znate da zaslužujete i zapamtite - sve ono što vam smeta, sada je vreme da promenite.

Blizanci 

Kao jedan od dva znaka koji su ove godine imali realne probleme, pošteno je da i vi dobijete "svojih 5 minuta". Pomračenje Meseca nateraće vas da se suočite sa emocijama i da konačno "prelomite" šta želite u ljubavnom životu.

Ne možete da zatvorite svoje srce, a da očekujete da ćete biti voljeni.

Rak

Čini vam se kao da se svet ruši. Ne očajavajte. Sada je vreme da se samo da se zaustavite i gledate šta se dešava. Ko se pojavljuje u vašem životu? Ko odlazi? Ako vi ne radite ništa, šta rade svi ostali?

Nije vaš posao da usmerite i spasite svet, već da učinite nešto za sebe.

Lav

Ovo je godina da saznate epilog unutrašnjih razgovora. Vreme je da shvatite kako treba biti svoj i da spoznate svoju istinsku moć. Nemojte se više skrivati iza promene izgleda, firmirane garderobe, uticajnih ljudi...

Oslobodite se svega toga i ostanite goli u svojoj istini, moći i svesti da ste dovoljno dobri takvi kakvi jeste. Sada je vreme da izgradite svoj život na istini, bez trunke "šminke".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA