≫ 

BIK: Godišnji horoskop za 2021. godinu

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 1
Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

POSAO

Početak naredne godine donosi vam stelijum u vašem polju karijere, čak sedam planeta će se u februaru naći u vašem polju karijere. To znači da ćete već početkom godine doneti krupne odluke. Tada možete završiti jedno poglavlje u karijeri i započeti drugo. Uprkos tome što vam promene donose stres i što volite, pre svega, sigurnost, 2021. godina počinje u atmosferi promena i neizvesnosti koje vam uostalom najavljuje već konjunkcija Marsa i Urana u vašem znaku 21. januara. Dakle, već prvih mesec i po dana možete biti čvrsto rešeni da uvedete velike promene, bilo da je reč o promeni radnog mesta ili početku privatnog biznisa.

Mars prelazi u vaš znak 7. januara i to će vam doneti dodatnu energiju i čvrstu rešenost da istrajete u svojim ambicijama. Upravo će januar onima koji rade u državnom sektoru doneti pogoršanje odnosa s nadređenima, nakon čega mogu reagovati impulsivno i do kraja februara doneti odluku da potraže priliku na drugoj strani. Polovinom januara, Uran će krenuti direktno, što znači da ćete biti spremniji na promene i radikalne zaokrete. Retrogradni Merkur u februaru može da vam donese obnavljanje neke stare saradnje ili pokretanje nove ideje u vezi s privatnim biznisom.

Proleće vam donosi poboljšanje poslovne komunikacije, pa ćete daleko lakše sklapati nove poslove kojih bi trebalo da bude na pretek. Tokom leta će vam konačno poći za rukom da realizujete posao u vezi sa jednom važnim projektom, ali će biti važno da ispoštujete zadate krajnje rokove. Tokom septembra i oktobra aktivira se vaše polje sektora privatnog biznisa, a u svemu će vam mnogo pomoći podrška jedne uticajne osobe.

Kraj oktobra i novembar vam donose primenu novih metoda rada uz pomoć koji ćete pobediti konkurenciju. Pa ipak, krajem novembra budite oprezni što se tiče rizičnih ulaganja. Kraj godine donosi uspeh onima koji se bave trgovinom i saobraćajem, kao i onima koji sarađuju sa inostranstvom.

LJUBAV

Januar i februar vam donose nestabilan odnos s partnerom, budući da ćete vi i partner biti promenljivih raspoloženja i impulsivne reakcije se mogu pojaviti i povodom najveće sitnice. Čak čitava prva polovina godine može proteći u znaku suprotstavljenih stavova, tako da ćete teško uspeti da nađete zajednički jezik kako s partnerom, tako i sa ukućanima. Posebno kraj aprila i početak maja prolaze u znaku turbulencije. Sporna pitanja mogu biti raspolaganje kućnim budžetom i vaši zajednički planovi za budućnost. Tek vam jesen donosi smirivanje tenzija između vas, tako da se može desiti da vas povremeno izda strpljenje. Slobodni Bikovi će tokom godine imati prilike više za kratke avanture, dok će im februar, juni i oktobar doneti priliku za to da obnove vezu sa bivšom ljubavi. Tek sam kraj godine donosi priliku da se skrasite.

ZDRAVLJE

Januar, februar i mart vam donose pojačanu nervozu, povremeno čak variranje pritiska, ali će sve biti u granicama normale. Druga polovina aprila i prva polovina maja protiče u znaku pada imuniteta, sklonosti ka infekcijama i oscilacijama hormona. Preko leta bi trebalo više da se krećete i da promenite režim ishrane. Urogenitalni trakt može biti osetljiviji tokom poslednja tri meseca ove 2021. godine.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA