≫ 

RAK: Godišnji horoskop za 2021. godinu

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 1
Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

POSAO

Početak godine može biti dosta turbulentan, pre svega, zbog nepovoljnog aspekta velikog broja planeta u Vodoliji i Marsa i Urana u Biku, vašem solarnom polju poslovnih saradnika i organizacije u kojoj radite. Definitivno ćete odlučiti da načinite radikalan zaokret i prekinete saradnju sa nekim poslovnim partnerom. S druge strane, prva dva meseca vam donose zahteve za većim prilagođavanjem novim uslovima u radnom okruženju, bilo da je reč o novim rukovodiocima ili novim tehnikama rada. Zastoj u obimu posla će, na sreću, biti privremen, tako da ćete moći relativno brzo krajem marta da pokrenete posao.

Krajem marta i tokom aprila imaćete uspeha u kreativnim zanimanjima, kao i u saradnji sa inostranstvom. Krajem aprila i početkom maja možete očekivati pojačan priliv novca, pa ćete imati mnogo razloga za zadovoljstvo. Dana 23. aprila Mars će ući u vaš znak i doneti vam snažnu energiju i podsticaj za vaše kreativne zamisli. Odlične rezultate će tokom letnjih meseci postići osobe koje su na rukovodećem položaju, nakon čega može doći do proširenja kruga odgovornosti ili pokrivanja novog sektora delatnosti. Dana 11. juna, Mars prelazi u vaše polje novca, pa vam ostatak ovog meseca aktivira prilive, i to sa više strana. Kraj juna i juli vam donose poteškoće u odnosu s jednim poslovnim partnerom, ali ćete kompromisom uspeti to da prevaziđete.

Letnji meseci mogu proteći u znaku nekih zastoja što se tiče priliva novca, pa će biti neophodan rezervni plan. Tek poslednjih desetak dana septembra vam donose olakšanje što se tiče finansijske sigurnosti, a u oktobru možete započeti novu, unosnu saradnju. Sam kraj godine, decembar prolazi u znaku uspeha na kreativnom planu, ali što se tiče jednog partnerstva, situacija će ići u lošem pravcu.

LJUBAV

Prvi kvartal ove godine prolazi u znaku raznih iskušenja, pa će između vas i partnera da se smenjuju sunce i oblaci. Čas poverenje i podrška, potom nepoverenje i animozitet jedno prema drugom. Zbog toga se može desiti da se na prelazu iz februara u mart više povučete u svoj svet. Sredina godine i kraj godine takođe donose probleme u komunikaciji s partnerom, tako da će godina imati daleko veća iskušenja i izazove nego prethodna.

Kao da će vam povremeno biti teško da ugodite sebi, da ćete više znati šta je to što ne želite nego šta želite. Juni i juli slobodnim Rakovima donose nedefinisan odnos sa osobom koju mogu upoznati preko društvenih mreža ili na nekom putovanju. Biće neophodno da ovaj odnos definišete što pre kako se ne biste emocionalno iscrpeli. Septembar vam donosi mogućnost da se skrasite sa jednom osobom i da započnete zajednički život. Sam kraj godine vam donosi nesporazume, pa će biti neophodno dosta napora da se odnos dovede u red.

ZDRAVLJE

Prva četiri meseca vam donose pad imuniteta i variranje pritiska, usled koje možete često imati vrtoglavicu. Neophodno je da promenite životne navike i da se više krećete. Kraj proleća i leto vam donose dobro zdravlje, tako da ćete biti otporni na viruse. Jesen vam donosi pojačanu alergiju i osetljivost grla. Kraj godine je nepovoljan zbog Solarne eklipse i utiče ponovo na pad imuniteta.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlata Gačić

    18. decembar 2020 | 18:43

    Sreća pa ne verujem.. Inači bih pala u depresiju.😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA