≫ 

DEVICA: Godišnji horoskop za 2021. godinu

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 0
Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

POSAO

Početak godine je odličan za nov poslovni početak, posebno ako želite da započnete privatni biznis u okviru uslužnih delatnosti. U tome ćete naići na podršku okoline, a neko od vaših prijatelja će vam predložiti saradnju i da udružite napore. Problem u vezi s planovima za inostranstvo možete rešiti krajem februara i tokom marta i aprila, kada ćete ostvariti prve značajne rezultate. Od marta ćete se kretati uzlaznom putanjom, pa vas očekuje poseban uspeh na sastancima i tokom pregovora sa poslovnim partnerima. Odlične rezultate će postići Device koje rade u zdravstvu, kao i na inovativnim projektima.

Uspeh u zdravstvu i farmaceutskoj industriji vezuje se za period krajem marta i tokom aprila. Mesec maj će proteći u znaku uspeha u uslužnim delatnostima. Leto će biti veoma promenljivo, jer vam juni i juli donose probleme u okviru nekog poslovnog sporazuma, koji na kraju čak može biti raskinut. U svakom slučaju, možete tada naići na teške pregovarače.

Avgust protiče u znaku predaha od radnih aktivnosti koje ćete provesti u planiranju budućih poslova i osmišljavanju strategije kojom ćete poraziti konkurenciju. Ovaj mesec je u znaku sastanaka iza zatvorenih vrata, dok su vaši planovi tada obavijeno velom tajne. Septembar vam najavljuje prvi veći uspeh na finansijskom planu. Oktobar i novembar će vam doneti uspeh u radu na jednom projektu. Decembar nije povoljan period za nove početke, tada je neophodno da radite po ustaljenim pravilima i da izbegavate rizične investicije.

LJUBAV

Povoljan period na samom početku godine  pod uticajima aspekata kao što su konjunkcija Venere, Jupitera i retrogradnog Merkura 12. februara. Tada može doći do obnavljanja veze sa bivšom ljubavi, jer vam planete pružaju još jednu šansu. Ovo je povoljan period da razrešite neka sporna pitanja u vezi i da ih lako prevaziđete. S druge strane, polovina marta aktivira priliku za nov susret, novu ljubav. Može vam se desiti ljubav na prvi pogled, ali je važno da tada zadržite realan stav jer se čak i vama opreznim Devicama pod ovakvim uticajima može desiti da izgubite kontrolu.

Tokom leta se nastavlja vaša započeta ljubavna priča, ali vam kraj juna, juli i avgust donose previranja. Počinjete da se borite sa sobom i vaša osećanja prema toj osobi postaju pomešana. Partner može početi da se ponaša nedosledno, a vi definitivno ne tolerišete da se neko igra sa vama. Avgust vam donosi prve argumente da ste bili u pravu, a tada vaša veza počinje da se urušava. Do polovine septembra nalazićete se u nedoumici šta da uradite, ali na kraju ćete otvorenim razgovorom prevazići sporna pitanja i nastaviti dalje da se viđate. Druga polovina septembra, oktobar i novembar vam donose preokret ukoliko se nalazite u tajnoj vezi. Tada neke stvari mogu biti otkrivene, tako da tajna veza prestaje da bude tajna.

ZDRAVLJE

Sam početak godine donosi vam psihosomatske probleme, pre svega, anksioznost. Potrudite se da radite vežbe i da izmenite navike, a posebno sklonost ka negativnim analizama. To vas može začas uvesti u stanje panike. Prva dva meseca su dosta napeta i stresna. Mart, april i maj zahtevaju promenu načina života. Neophodno je da se čuvate alergija i neproverenih lekova ili terapija. Tokom čitave godine povremeno možete imati problem sa stomakom i nervoznim crevima.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA