≫ 

VAGA: Godišnji horoskop za 2021. godinu

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 2
Horoskop 2018 vaga Foto ilustracija: Telegraf

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

POSAO

Konjunkcija Marsa i Urana u Biku biće u nepovoljnim aspektima s Jupiterom i planetama u Vodoliji, a to se u vašem slučaju reflektuje na platni promet. Moguće su velike oscilacije i nestabilni uslovi poslovanja, kao i neočekivani izdaci. Zato je neophodno da obazrivo rukujete novcem. Ovo se takođe odnosi na prepreke i poteškoće prilikom naplate, zato dobro proverite u ovom periodu neke osobe s kojima sarađujete. U danima oko 12. februara možete sklopiti važan sporazum, a to vam donosi konjunkcija Venere, Jupitera i retrogradnog Merkura.

To bi moglo da ukaže i na obnavljanje neke saradnje ili nastavak rada na ranije započetom projektu. Za vreme retrogradnog Merkura posebno obratite pažnju na dokumente koje potpisujete jer bi moglo doći do previda nekih detalja. Takođe bi neki pregovori mogli biti otežani zbog posebnog spleta okolnosti. S druge strane, datumi nekih sastanaka se mogu pomeriti za mart ili april, kada će se steći bolji uslovi.  April vam donosi početak jedne nove saradnje, a to bi vam kasnije moglo doneti značajno unapređenje finansijske situacije.

Tokom letnjih meseci vam se ne savetuju rizične investicije. Tek krajem avgusta i u septembru možete očekivati trajnu finansijsku stabilizaciju i uspeh čak i kroz pomalo rizične investicije. Druga polovina septembra i oktobar će vam doneti uspeh u kreativnim zanimanjima i u umetnosti. Kraj oktobra vam može doneti neki fond ili će neko biti spreman da uloži u vaše kreativne ideje. Solarna eklipsa 4. decembra deluje upozoravajuće jer unosi lošu energiju u komunikaciju s poslovnim partnerima i otežava postizanje dogovora.

LJUBAV

Početak godine obeležiće nesuglasice sa partnerom, pa su moguće čak i veče rasprave. Veliki broj planeta u vašem solarnom polju ljubavi ukazuje na novu priliku koja vam se ukazuje, ali će se Vage koje su u vezi naći u velikom iskušenju. Mogući su svi scenariji, od krize poverenja do nesuglasica oko bitnih egzistencijalnih pitanja. Jednostavno, kao da sve više shvatate da na različite načine opažate stvarnosti i ljude oko vas, kao i životne ciljeve.

Kompromisno rešenje je jedini izlaz iz takve situacije i neko od vas će morati da popusti. Ukoliko ste slobodni, leto i početak jeseni vam donose novu priliku za ozbiljnu vezu, ali je važno da zadržite realnu procenu ličnosti partnera i da ne projektujete sopstvene sadržaje i očekivanja. Septembar i oktobar vam donose veliki pomak, tako da ćete prvi put spomenuti i zajednički život i vaše planove za budućnost. Novembar i decembar donosi nagomilane probleme bračnim parovima, pa se može desiti da se neki odluče za raskid.

ZDRAVLJE

Problem početkom godine se odnosi na psihosomatske probleme u vidu pojačane nervoze i nesanice, kao i nervoze stomaka. Pad imuniteta i osećaj pada energije može vas pratiti sve do polovine marta. Nakon toga, energija će vam se vratiti i vi ćete se tokom aprila i maja osećati dobro. Leto vam ponovo donosi pad energije, pa je neophodno da promenite način života. Jesen i kraj zime donose nervozu.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    19. decembar 2020 | 00:41

    Svake godine sve gore i gore,aj jednom napisite da ce nam zivot biti bajka,jer realno lepse mi verovati u bajke nego ocekivati sra**e 🤷‍♀️

  • Naopako

    18. decembar 2020 | 19:20

    Sto ovako depresivan horoskop

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA