≫ 

STRELAC: Godišnji horoskop za 2021. godinu

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 0
Horoskop 2018 strelac Foto ilustracija: Telegraf

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

POSAO

Veoma dinamična godina je pred vama, a posebno se izdvajaju sam početak i kraj godine. Godina počinje velikom napetošću između planeta, nepovoljnim aspektom između Marsa i Saturna, što će se u vašem slučaju odnositi na komunikaciju sa poslovnim partnerima i saradnicima, trgovinu, uvoz, izvoz, saobraćaj i putovanja. Mnoge planove ćete morati da promenite i da se strpite i radite u izmenjenom režimu. Uprkos takvom početku, stvari će se već od polovine februara u velikoj meri normalizovati.

U martu možete naići na neke nesporazume s kolegama, a do vas bi mogle da dopru neke spletke ili sami možete otkriti neke zakulisne radnje u firmi gde radite. U vezi s tim, mart može imati elemente skandala, tako da neke osobe mogu biti otkrivene u zakulisnim ili ilegalnim poslovima. Tokom aprila i maja su moguće promene u timu zaposlenih, tako da vaša organizacija neće ličiti na onu od pre. Vama će te promene ići u prilog.

Juni i juli će obeležiti bolji rezultati i uvećani prihodi, ali bi se moglo desiti da se pojavi problem oko rada na jednom projektu. Ti nesporazumi mogu da se zaoštre i doprinesu raspravi sa jednim poslovnim saradnikom. Veliko je pitanje kako će se to okončati, ali vi nećete dopustiti da vam bude načinjena nepravda. U ovom periodu se takođe pričuvajte nekih spletaka i plasiranih poluistina.

Neko od kolega može pokušati da vas uvuče u konflikt s nekim od nadređenih. Druga polovina avgusta će vam doneti postepeno razvedravanje na poslovnoj sceni. Uzlaznom putanjom će ići rezultati i finansije, ali vam Solarna eklipsa u vašem znaku u decembru donosi realnu opasnost da neko ko vas sabotira u tome i uspe. Zato je važno da idete korak ispred svih.

LJUBAV

Negativni aspekti Marsa i Saturna prvih meseci tokom godine unose u vaše polje komunikacije dosta napetosti i negativne energije, tako da će se sudar ovih principa osetiti i na vašem emotivnom planu u vidu brojnih nesuglasica s partnerom i ukućanima. Dok oni koji su u vezi imaju varnice u komunikaciji, slobodni Strelčevi će imati prilike za flert, ali ništa više od toga.

Više veza zasnovanih na fizičkoj privlačnosti i bez udubljivanja u emocije. Razvedravanje na vašoj ljubavnoj sceni će da krene polovinom maja kada se za slobodne može pojaviti osoba posebnih kvaliteta, a koju će najverovatnije upoznati na putovanju ili preko posla. Tada kreće vaša nova ljubavna priča koja se s vremenom razviti u nešto mnogo više. Kraj leta i početak jeseni doneće vam pokretanje prve ozbiljne teme o zajedničkom životu. Tako da vas tokom jeseni i do kraja godine očekuje prelazak na viši nivo kvaliteta odnosa s partnerom.

ZDRAVLJE

Dobrog ste zdravlja ove godine, ali povremeno možete biti prehlađeni ili imati pojačanu sklonost ka povredama, pa vam se savetuje da budete oprezniji ako se intenzivnije bavite sportom. Drugi deo leta vam donosi pojačanu nervozu, a posebno će se to odraziti na variranje pritiska.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA