≫ 

JARAC: Godišnji horoskop za 2021. godinu

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 1
Horoskop 2018 jarac Foto ilustracija: Telegraf

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

POSAO

Veliki broj planeta prelati u vaše solarno polje novca, tako da će početkom godine biti akcenat na nekom novcu, najverovatnije nekom dugu. Trebalo bi da vam to bude vraćeno, mada sa zakašnjenjem. Veliki broj planeta u Vodoliji među kojima i Venera u konjunkciji s Jupiterom, omogućiće vam rad na nekom velikom projektu. Taj posao vam kasnije tokom godine može doneti dosta novca. Ovaj period, a posebno sredina februara, doneće vam i neka pravna rešenja ili dobitke kroz pravna rešenja.

U drugoj polovini februara možete da obnovite neku staru saradnju. Ukoliko ste planirali da idete u inostranstvo, pa ste odložili kraj januara i mart vam stvaraju perspektivu za putovanja. Nepovoljan period za rizična ulaganja trajaće prvih mesec i po dana nakon čega sledi period otvorenih novih mogućnosti. Mart i april će vam najaviti prvi značajniji korak napred u rezultatima poslovanja.

Međutim, tek vam maj i juni donose ozbiljnije novčane dobitke. Tada ćete imati brojne sastanke i sklapanje unosnih sporazuma. Oni koji rade u privatnom sektoru ili imaju sopstveni biznis mogu naići na zastoj sredinom godine, pa biće biti neophodno premošćavanje.  Tokom jula nije dobro da krenete u neke velike investicije jer će situacija biti neizvesna, a s jednim saradnikom možete prestati da govorite.

Kraj leta i septembar će vam doneti obnavljanje neke stare saradnje, ali će sve ovog puta bolje. Pa ipak, s nekim saradnikom ćete prestati da posluje nakon nekog razočaranja.

LJUBAV

Napeti aspekti početkom godine odraziće se i na vaš emotivni plan u tom smislu što su mogući nesporazumi s partnerom. Ukoliko ste dugo nezadovoljni kvalitetom svoje veze i ponašanjem partnera prema vama, to bi sada moglo da eskalira. Moguće su burne rasprave, kao i kriza poverenja. To će svakako ostaviti traga na vaš odnos s partnerom i neće lako moći da se popravi.

Čitava ova godina na momente donosi negativnu dinamiku, pa su mogući čak češći razvodi i raskidi veza.  Slobodni Jarčevi  mogu da imaju zanimljivo poznanstvo sredinom februara ili krajem marta, ali je veliko pitanje da li će se to poznanstvo pretvoriti u vezu. Osoba može da se ponaša vrlo nestabilno, tako da ćete više biti za to da se razdvojite. Juli i avgust vam donose priliku za ljubavnu vezu zasnovanu na fizičkoj privlačnosti, a nije isključeno da će to biti tajna veza s povremenim prekidima.

Slobodni Jarčevi mogu takođe da upoznaju atraktivnu osobu tokom juna, novembra i decembra. Tada se može desiti da je to ona prava osoba koju dugo čekaju.

ZDRAVLJE

Slabiji imunitet će biti karakteristika ove godine, i to samo početkom, sredinom  i krajem godine. U svakom slučaju, preko zime bi trebalo da se pričuvate sklonosti ka povredama. Možete imati reumu ili problem u vratnom delu kičme. Otuda će u ovim periodima doći do vrtoglavice ili glavobolja.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA