≫ 

VODOLIJA: Godišnji horoskop za 2021. godinu

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 5
Horoskop 2018 vodolija Foto ilustracija: Telegraf

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

POSAO

Sam početak godine vam donosi povećan obim rada i jasno zadate rokove. Glavni izazov je kako ćete to da postignete tako što ćete to raditi sami. Najbolje bi bilo da radite isključivo prema prioritetima. Uspeha ćete imati u radu s klijentima i u pregovorima oko proširenja dosadašnjeg delokruga. Jedno je izvesno, februar će vam svakako doneti nešto bitno novo budući da će sredinom meseca čak šest planeta boraviti u vašem znaku. Konjunkcija retrogradnog Merkura, Venere i Jupitera će vam doneti potpisivanje nekog ugovora ili aneksa ugovora. Takođe, mogli biste da obnovite saradnju sa nekim ranijim saradnikom.

Ovo će biti period kada možete da otkrijete neke zakulisne radnje u firmi u kojoj radite. Dosta toga ranije skrivenog može da ispliva na površinu. Ukoliko želite da napredujete u karijeri, to se može nagovestiti već tokom februara i marta na nekom sastanku. Međutim, pravo unapređenje očekuje vas polovinom maja ili na početku juna. Vodolije će postići uspeh u kreativnim zanimanjima i u okviru saradnje sa inostranstvom, ali će neki planovi u vezi s putovanjem zbog vanrednih okolnosti biti odloženi.

Juli vam može doneti probleme u komunikaciji s kolegama i nadređenima. Neophodno je budete oprezni što se tiče onih koji grade rivalski odnos s vama. Situacija na poslu će biti dosta promenljiva, ali će finansijska situacija biti solidna. Kraj avgusta, septembar i oktobar mogu da vam donesu uspeh u trgovini, kao i u zanimanjima u radu sa klijentima i medijima. Krajem godine, Mars će prolaziti kroz Škorpiju, vaše solarno polje karijere. To će vam doneti odlične rezultate i unapređenje.

LJUBAV

Početak godine ima atmosferu napetosti između planeta, a to će se prelivati na vaš porodični život. Moguće su nesuglasice sa partnerom i ukućanima. U jednom trenutku se možete osetiti neshvaćenim. Ako se povučete u svoj svet, javiće se opasna distanca između vas. Bolje bi bilo da porazgovarate o svemu i pronađete zajedničko rešenje. Februar vam donosi turbulentan period jer neke stvari mogu isplivati na površinu. Ako ste u tajnoj vezi, pazite se skandala. Dakle, razmirice u kući su nešto što ćete prevazići, ali ne brzo. Slobodne Vodolije tokom februara mogu upoznati neku novu osobu i to preko društvenih mreža ili u neposrednom okruženju. To može biti osoba drugačijeg kulturnog porekla. U ovom periodu upoznajete nekog bitnog, nekog ko se zadržava u vašem životu. Proleće zauzetim Vodolijama protiče u harmoničnoj atmosferi, može vam poći za rukom da zajedno s partnerom ostvarite rešenje bitnog egzistencijalnog pitanja. Leto vam može doneti dosta avantura, ali ova godina vam donosi priliku iz tog mnoštva potencijalnih partnera odaberete onog pravog. To ćete i učiniti do kraja godine.

ZDRAVLJE

Vaša slaba tačka je loša cirkulacija, a to bi se moglo dodatno pogoršati ukoliko ne budete negovali zdrave životne navike. Neophodno je da promenite režim ishrane i da se krećete što više. Sam početak godine, april i decembar su vam malo problematični što se tiče podložnosti virusima i bolovima u leđima.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA