≫ 

RIBE: Godišnji horoskop za 2021. godinu

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 0
Horoskop 2018 ribe Foto ilustracija: Telegraf

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

POSAO

Napeta atmosfera početkom godine vama donosi mogućnost teških pregovora ili odlaganja nekog posla s inostranstvom. Neko od kolega gradi rivalski odnos s vama i može pokušati da vas zavadi sa nadređenima. To je zamka koje bi trebalo da se čuvate. Ukoliko imate neki pravni spor ili nerešeno pitanje, u svemu tome se može desiti neka zakulisna radnja. Budite obazrivi, januar i februar vam donose čak šest planeta u vašem dvanaestom polju. To znači da će biti jedino izvesno da će sve biti vrlo neizvesno.

Dosta nepredvidivih okolnosti koje vam neće dopustiti da planirate mnogo unapred. S druge strane, ova konstelacija najavljuje tajne pregovore i pripreme za ostvarenje nekog izuzetno krupnog cilja. Polovinom februara možete imati neki sporazum o tajnom projektu, a to vam može doneti veliki novac. To može biti nešto vama potpuno novo, nešto što će zahtevati posebne veštine da se završi, ali ćete uz pomoć svog tima uspeti da to savladate.

Ova godina će se pozitivno odraziti na vašu finansijsku situaciju. Sledeći krupan događaj biće polovinom maja kada Jupiter pređe u vaš znak, a to će vam doneti nove perspektive i ekspanziju o kakvoj niste mogli ni da sanjate. Sredina godine može vam doneti neke nepovoljne uticaje i vanredne izdatke, ali ćete se brzo od toga oporaviti. Na prelazu iz jula u avgust, Jupiter će se opet vratiti u vaš znak i pružiti vam podsticaj na najveći poslovni cilj. Upravo septembar i oktobar i novembar vam donose uzlaznu putanju. Postići ćete uspeh, a nezaposleni će pronaći odličan posao. Solarna eklipsa u Strelcu početkom decembra može vam doneti neki problem u komunikaciji s nadređenima.

LJUBAV

Veliki broj planeta u vašem polju tajni može da rezultira nekom tajnom ljubavnoj vezom u koju možete da se upustite bez razmišljanja. Pa ipak, pod uticajima ovakvih aspekata, teško ćete ostati tajni. Neverovatan splet okolnosti vas može otkriti, zato oprez! Budući da je dvanaesto polje potiskivanja i tajni, može se desiti da ste u nekoj toksičnoj vezi iz koje ne umete da izađete.

Svi su aspekti višeznačni, pa ovo takođe može da znači da se jednostavno osećate usamljenim u braku ili vezi i da ćete do proleća rešiti da promenite svoj status. Vrlo nestabilan period za sve Ribe koje su u braku ili vezi, jer vam se veza može naći u krizi krajem marta i početkom aprila. Samo će od vas zavisiti kako ćete rešiti taj problem. U svakom slučaju, vaše emocije su pomešane. Kriza može povremeno da se javlja veoma intenzivno sve do kraja avgusta, da biste potom na jesen rešili te nagomilane probleme u vezi s partnerom.

Slobodne Ribe očekuje ljubav na prvi pogled polovinom februara ili u drugoj polovini marta. Tada se može desiti da sretnu osobu koja ispunjava sve njihove kriterijume. Može se desiti da početkom godine slobodne Ribe ulete u neku tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna, ali se moraju paziti skandala. Sredina avgusta će vam doneti dobru priliku za ozbiljnu vezu, ali stvari mogu krenuti svojim tokom tek nakon druge polovine septembra. Novembar i decembar vam donose lep i harmoničan period s partnerom.

ZDRAVLJE

Početak godine će vam doneti pad imuniteta i podložnost virusima, zato je neophodno da uzimate što više vitamina i da se što više krećete. Mart i april vam mogu doneti osetljiviji stomak, ali i depresivnost. Pogrešno je da to pokušate da potiskujete. Poradite na svojim negativnim analizama prošlosti i napravite veliko spremanje u svojoj duši. Septembar i oktobar vam donose pojačanu anksioznost. Novembar i decembar ukazuju na osetljivost stomaka i prehladu.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA