≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi će biti u lošem odnosu sa partnerom, a Ribe očekuje novo poznanstvo

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 4
foto Pixabay foto Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas dinamična radna nedelja tokom koje dolazi do kraćeg poslovnog puta. Oblast komunikacije je naglašena i možete očekivati postizanje uspešnog poslovnog dogovora. Ukoliko ste zauzeti odnos se razvija na zadovoljavajući način. Imunitet nije najbolji, a očekuju vas hronični problemi sa kostima.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas povećan obim posla, kao i priliv finansija. Odnos sa bračnim partnerom nije zadovoljavajući. Voljena osoba je prilično neraspoložena, nesigurna, asocijalna. Ne deluje vam kao ista ona osoba sa kojom ste stupili u brak. Zdravstvena situacija je stabilna.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Planirate novi poslovni projekat. Nadređena osoba očekuje da imate istaknutu ulogu tokom realizacije planova. Fokusirani ste na finansije. Konačno stiže novac koji ste čekali. Zaljubljeni ste i sigurni u svoje emocije. Razmišljate o braku. Deluje vam kao normalan nastavak odnosa. Imunitet je slab.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Zabrinuti ste zbog ograničenog obima posla koji automatski dovodi do ograničene finansijske moći. Odnos sa bračnim partnerom nije najbolji. Imate utisak da drugoj strani uopšte nije stalo do braka i da je u braku samo forme radi. Totalno ste u pravu. Pripazite na ishranu, jer je  digestivni sistem osetljiv.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Ukoliko se bavite privatnim biznisom zadovoljni ste kako se odvija saradnja sa inostranim saradnicima. Bračna partnerka vam deluje neraspoloženo tako da se trudite da saznate šta je uzrok tome. Želite da joj pomognete bez obzira kakav problem je u pitanju. Očekuju vas hronični problemi sa kostima ili pritiskom.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas veći, javni, poslovni uspeh. Smatrate da ste ga zaslužili s obzirom koliko ste truda i vremena uložili u posao. Bračni partner je neraspoložen i ima manjak samopouzdanja. Ne želite da se bakćete njegovim problemima jer ste fokusirani na obaveze prema deci. Muči vas loša cirkulacija i nestabilan pritisak.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA