≫ 

Saveti srpskog astrologa zlata vredni: Danas poželite nemoguće, a u sredu pazite šta ćete reći!

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Riba koja nam može doneti uspavanost prvog radnog dana. Bićemo osetljiviji, rasejani, konfuzni, sa većom potrebom za odmorom i snom.

Međutim, ponedeljak donosi tri važna astrološka događaja. Merkur ulazi u znak Jarca. Sunce ulazi u znak Jarca i označava zimsku ravnodnevnicu. Jupiter i Saturn sa nultog stepena prave konjukciju. Istog dana će četiri planete biti na nultom stepenu, koji označava nove početke. Ovaj dan donosi najavu i naznake novih događaja i promena u našim životima. Hronokratori vremena, Jupiter i Saturn, simbolizuju novu godinu koja će doneti drugačije vizije, poglede na život i svet, ali i promene u strukturama društva i načinu funkcionisanja. Postavite nameru ovog dana i otpočnite nešto novo u svom životu. Dobar je dan da želite velike želje.

Utorak je dan sa naglašenom energijom i borbenim duhom. Stoga se aktivirajte u željenom pravcu, pokrenite akciju, umesto da se svađate i nervirate. Ukoliko ne kanališete na koristan način svoju energiju bićete nervozni, nestrpljivi i reagovaćete impulsivno i eksplozivno.

Bes i ljutnja su glavne emocije, kako u utorak tako i u sredu. Tome doprinosi izazovan aspekt između dve planete koje simbolizuju energiju, Marsa i Plutona. Ukoliko ne usmerite pravilno svoju energiju na važne projekte, ili fizičke vežbe, može doći do destruktivnih situacija, ali i izliva emocija. I na ličnom i na kolektivnom nivou ovaj aspekt donosi borbe, konflikte i ratove, tuče i svađe, nasilje i destruktivnost. Posebno se može manifestovati ukoliko nešto samo pričate, a ništa konkretno ne radite po tom pitanju.

Posebno pripazite u sredu veče, kada će i Mesec iz impulsivnog Ovna napraviti izazovan aspekt ka Marsu i Plutonu. Reči sada seku kao mačem, a reakcije su vrlo ishitrene i brzoplete. Imaćete osećaj kao da idete glavom kroz zid. Napetost i frustracija prate ovaj dan.

Horoskop Foto: Pixabay

Četvrtak donosi malo pitomiju energiju, jer se Mesec seli u znak Bika. Međutim, zbog kvadrata sa Saturnom doneće situacije u kojima smo se već nalazili. Nalet tuge, brige, novčanih problema ili nedostatak bliskosti ispunjavaće ovaj dan. Utehu možete potražiti u hrani, koja će danas kompenzovati nedostatak nečega. Pripazite se preterivanja sa količinom. Neko će potrošiti puno novca na poklone, a neko će se prejedati.

Petak je jedan sasvim veseo i lep dan, posebno ukoliko aktivirate lepotu, zadovoljstvo i radost. Neka vaše reči budu šaljive, u cilju smeha ili inspiracije. Ovog dana budite drugačiji. Obucite ili uradite nešto potpuno novo. Šokirajte sebe i druga nekim interesantnim predlozima za izlazak iz rutine. Budite otvoreni za nove predloge, ponude, ideje i kraća putovanja.

Vikend je baš miran, bez turbulencija. Iskoristite subotu za čist hedonizam, a nedelju za igru, zabavu i druženje, posebno sa mladima, decom ili osobama sa mladalačkim duhom. Ovaj dan ne budite u teškoj energiji i brigama. Aktivirajte radost i igru deteta.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA