≫ 

Ko su najgori vozači Zodijaka? Rođeni u ova 4 znaka prave najviše saobraćajnih prekršaja

Astrolozi tvrde da horoskopski znak utiče na sposobnosti za volanom

  • 3
Agresivna vožnja, svađanje, nasilje Foto: Shutterstock

Istraživanje sprovedeno u SAD u kom je učestvovalo 100.000 ljudi pokazalo se da su među vozačima koji su dobili najviše saobraćajnih kazni prve na listi osobe rođene u znaku Riba.

Prate ih Ovnovi, Jarčevi i Vage, dok su Strelčevi, Device i Blizanci znakovi sa najmanje prekršaja u saobraćaju, piše Hayat.ba.

Ribe

U svom svetu mašte i snova, često u mislima odlutaju na druga mesta, samo njima znana - što u saobraćaju nikako nije poželjno. Zanesene  iluzijama, fokus i koncentracija im nisu jača strana, a budući da je Neptun vladar ovog znaka, ali i gospodar svega imaginarnog, Ribe umeju da previde određene životne prepreke i situacije.

Ako želite da dočaramo sliku Ribe vozača, zamislite samo vožnju po gustoj magli - njima je takva slika i kada je najvedrije.

Ovan

Suviše žustar i brz, Ovnu ne predstavlja prepreku ni crveno svetlo na semaforu, posebno ako je u žurbi. Oslanja se na svoju koncentraciju i dobre reflekse, ali teško da može predvideti i poteze ostalih učesnika u saobraćaju. Ovan jednostavno smatra da ima prioritet u svemu, pa i u saobraćaju.

Precenjuje svoje sposobnosti, a samoživost ga neretko može dovesti u vrlo neprijatne situcije. Psovke i svađe za volanom, česta su pojava kod ovog znaka

Jarac

Za Jarčeve važi - cilj oprvadava sredstvo. I pre nego se uputio do određene destinacije, kod nega se u glavi već razvija strateški plan i on je već na zakazanom sastanku ili mestu. Za razliku od Riba, koje gotovo da nemaju fokus, kod Jarčeva je fokus prenaglašen, što opet nije dobro.

Iako važi za znak koji ne krši pravila i drži se ustaljene forme i obrasca ponašanja, te je vrlo samokritičan, Jarcu u vožnji fali fleksibilnost i prihvatanje činjenice da u saobraćaju postoje i nesavesni vozači.

Vaga

Levo ili desno, stati ili nastaviti - jasno je da je Vaga često u dilemi, a ova osobina u saobraćaju nije poželjna. Vaga jednostavno ne voli da donosi odluke, pa u nekim rizičnim situacijama ostaje bez reakcije. Nije ih teško prepoznati za volanom, naročito žene Vage - ako na semaforu dok čeka zeleni signal, nanosi ruž ili maskaru u odrazu retrovizora ne sumnjajte - to je Vaga.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA