≫ 

Šta čeka vaš horoskopski znak u 2021. godini? Evo kad vam stiže sreća, a kad bi trebalo da se čuvate

Astrolozi otkrivaju šta nas čeka u narednih 12 meseci

  • 1
Zena, djavo, andjeo

Foto: Shutterstock

Ove godine mnogi su bili nestrpljivi da otvore novo poglavlje u životu, ali je pandemija korona virusa "pomrsila konce". Zato 2021. godinu doživljavamo kao priliku za početak. Tokom 2020. svi smo manje-više bili na testu izdržljivosti, i iako izazovi sa kojima se borimo neće nestati preko noći, astrolozi kažu da ima puno razloga da verujemo kako će nam Nova godina doneti lepše dane.

Ovaj mali astrološki uvid u 2021. godinu pomoći će vam da otkrijete kada će zvezde biti na vašoj strani, ali i kada bi trebalo da se čuvate.

Ovan 

 

Jedan od vaših najvećih prijatelja u horoskopu je Vodolija. I ove godine Jupiter i Saturn provode većinu  vremena u Vodoliji, nadahnjujući vas da krenete ka novitetima. Imaćete zadatak da izmišljate i improvizujete, posebno u radnom okruženju. Neke stare rane konačno ćete zalečiti.

Nemojte biti previše impulsivni ili nestrpljivi - pitajte prijatelje za savet pre nego što odreagujete burno i haotično, kako to samo vi umete. Septembar i oktobar su posebno dobri za vaš romantični život, dok bi u februaru i julu mogli da se nadate pozitivnom zaokretu u karijeri.

Srećni meseci: februar, april, jul i oktobar

Izazovni meseci: maj i jun

Bik

 

Godina koju ispraćamo za vas je bila vrlo turbulentna, a takva će biti i naredna. Sa Uranom u vašem znaku, tražićete slobodu i duh obnove. Iako promena nije nešto čemu se radujete, učite da prihvatate novitete. Ovo bi mogla biti godina rasta u vašoj karijeri, posebno u januaru i maju. Možda će vas nadređeni testirati i zatražiti da delujete na nove načine. Pokažite svoj autoritet i nemojte ostati zaglavljeni u starim obrascima.

Kada su emotivne veze u pitanju, povoljni meseci su avgust i septembar.

Srećni meseci: januar, mart, maj i septembar

Izazovni meseci: februar i jul

foto Pixabay

foto Pixabay

Blizanci

 

Ova godina će vas preporoditi! Jupiter i Saturn provode veći deo godine u Vodoliji, vazdušnom znaku, i oni će produbiti vašu želju za komunikacijom i odnosima. Šta vam je dato da kažete? Zbog čega želite da budete glasnik? Ovo je godina u kojoj ćete se čuti! Profesionalno, očekujte uspeh u februaru i martu.

Emotivno, i ova godina bi mogla da bude vrlo zanimljiva. Obratite posebnu pažnju u januaru i oktobru. Samo pazite da ne rasipate svoju energiju.

Srećni meseci: februar, april, jun i oktobar

Izazovni meseci: mart i septembar

Rak

 

Možda u 2021. godinu ulazite sa više opreza, ali do marta osetićete pravi, novi zalet. Ovo je godina za razumevanje sebe, pa znate šta vam je činiti - proučite, razmislite, pišite i istražujte sebe, svoje potrebe, želje i htenja. Iako imate tendenciju da stvari shvatate lično, možda ćete uhvatiti sebe kako razmišljate o svom životu malo objektivnije. Bićete inspirisani da rešite probleme koji vas dugo muče. Nešto novo na polju posla možete da očekujete u martu i aprilu.

Romantično, oktobar i novembar su posebno obećavajući.

Srećni meseci: mart, jun, jul i novembar

Izazovni meseci: februar i oktobar

foto Pixabay

foto Pixabay

Lav 

 

Ovo je moćna godina za Lavove. Jupiter i Saturn su u Vodoliji veći deo godine, a to je znak nasuprot Lavu. Ovo će biti godina u kojoj ćete morati da delite poklone u grupama, pomažete timovima i okupljate saveznike. Takođe ćete morati da na vašu ličnu životnu pozornicu pustite druge ljude kako biste postali deo nečega većeg i značajnijeg. Pridružite se timovima ili grupama posvećenim poboljšanju života u društvu. Profesionalno, maj i jun mogu biti uzbudljivi.

Odnosi su u fokusu tokom januara i februara - ovo bi mogla biti godina u kojoj preuzimate velike obaveze u vezi.

Srećni meseci: februar, april, avgust i decembar

Izazovni meseci: maj i oktobar

Devica

 

2021. godine bićete inspirisani da preispitate kako trošite vreme i energiju, radeći na poboljšanju svog zdravlja i blagostanja. Pokušajte da ne budete preveliki perfekcionista. Do marta ćete napraviti korak napred. Jupiter i Saturn u Vodoliji pokrenuće vašu inteligenciju i razboritost. Mnogi smatraju da je ovo godina velikog intelekta, a to bi moglo doneti promene ili poboljšanja u vašem radnom okruženju, posebno u februaru i maju.

Kada je reč o emocijama, novim vezama ili oživljavanju starih ljubavi, jul i avgust biće za vas posebno uzbudljivi.

Srećni meseci: februar, maj, avgust i decembar

Izazovni meseci: jun i novembar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Хрвоје

    27. decembar 2020 | 21:05

    А зашто су Ђаволке(женски род множина за ђавола) увек лепше нацртане од Анђелке(женски род множина за анђела)?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA