≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021: Jarci, jedna osoba neprestano smišlja način kako da vam se približi

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za januar 2021.

  • 0
žena, devojka, crveni karmin, plavuša foto: pixabay.com

Vreme je za promene! Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Posao: U Novu godinu ulazite pod uticajem Velikog vatrenog trigona koji Vama nosi dosta energije za posao, uspeh kroz svaku borbu, uspeh kroz incijativu i anagažovanje. Januar mesec nosi vama i neka nova pokretanja, nove projekte, a mnogim Ovnovima ovaj uticaj može doneti i promenu posla. Za one koji su nezaposleni, ovaj mesec je jako povoljan da pronađu posao, samo je potrebna Vaša inicijativa i angazovanje na tom polju.

Ljubav: Bilo da ste slobodni ili u vezi, odlično je vreme za ljubav. Ako na poslu postoji simpatija, uskoro ćete se obradovati. Nešto će početi da se dešava. Primetićete da ste takođe simpatični toj osobi i da su se emocije pokrenule. Moguće je da iskrsne nekakva situacija pa da uskoro budete zajedno i van poslovnog okruženja. To bi moglo da označi početak veze. Ako ste u vezi takođe je lep period za ljubav. Voljena osoba je već detaljno isplanirala kako da vas iznenadi i obraduje. To će vam se veoma dopasti.

Zdravlje: Slaba tacka sinusi i grlo.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Polje posla je pod uticajem Venere u znaku Strelca, što će Vam doneti širenje posla, napredovanje, a naročiti uspeh ukoliko vaš posao ima  povezanost sa strancima, inostranstvom, podučavanjem, marketingom, transportom... Za one koju nisu zaposleni sada je pravo vreme za pronalazak posla, imate jaku podršku planeta, tako da je savet da  imate više sampozdanja, jer su vece sada šanse da nađete posao ako sami budete imali maksimalnu inicijatvu, a ne da se oslanjate na neka obećanja, da čekate nešto.

Ljubav: Posao i ljubav mogu lako biti povezani. Ako ste slobodni imate prilike da upoznate interesantnu osobu, upravo kroz posao, ili preko neke osobe sa posla. Ne samo da ćete uspešno sarađivati već postoji mogućnost ljubavne romanse. Naravno, biće to tajna veza, makar u početku… Odličan je period za ljubav i to vam ide lagano. Bikovi koji su u braku imaju stabilan period. Dogovori oko zajedničkih investicija mogu izazvati nesporazume. Poslušajte šta vam voljena osoba predlaže, jer to može doneti uspeh. Prati vas sreća kroz brak i bračnog partnera.

Zdravlje: Odlično!

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Posao:  Na polju posla može postojati i neka nerovoza, nesigurnost, ali se vidi da  ćete uskoro napraviti dobar plan i uspeti da sve rešite u Vašu korist. Dobar je mesec za započinjanje poslova, edukaciju, ali i pronalaženje novog posla.  Oni koji su u privatnim vodama, imace dobrog uspeha i saradnje koja donosi finansijske dobitke i napredak. Za Blizance koji polazu ispite jako je povoljan period,  trebate ga maksimalno iskoristiti jer ćete imati sreće sa ispitima.

Ljubav: Odličan period za druženje sa prijateljima, postoje šanse da preko prijatelja upoznate privlačnu osobu koja će vas zainteresovati, isto tako ima mogućnosti da vam se prijatelj udvara i nudi ljubav. Uglavnom, vi ste u jednom lepom i zanimljivom periodu i dešavaće vam se simpatične situacije koje će vas radovati i činiti da vam život bude ispunjen i zanimljiv. Povoljan je period i za Blizance koji su u braku. Partner će vam posebno biti naklonjen, očekujte da vas obraduje  pažnjom a takođe i nekakvim poklonom.

Zdravlje:  Dosta menatlne napetosti utiču negativno na san, potrebno je da se više odmarate i da se više krećete.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Posao:  Polje posla je pod uticajima Urana i nekih promena koje će se dešavati naglo i neočekivano. Ovi uticaji imaju veliku tendenciju da sve ubrazaju, imaćete dosta posla i dosta obaveza, pa je potrebno da maksimalno budete koncentrisani. Za one koji nisu zadovoljni poslom, pravo je vreme da potraže novi posao jer ovi uticaji to podržavaju i donose uspeh. Za one koji su nezaposleni, dobri su uticaji da brzo pronađu posao, naročito ako je to povezano sa ekonomijom, bankarstvom, finansijama, ili nekretninama.

Ljubav: Slobodni Rakovi biće zaokupirani mnogim stvarima, moguće da se usput desi i nekakva ljubavna avantura, ništa ozbiljno. Akcenat je na poslu i poslovnim kontaktima… uglavnom se sve vrti oko toga. Osoba sa posla vam se neprekidno udvara ali vi biste hteli da je izbegnete jer ne želite da pokvarite vaše prijateljske odnose, pošto nemate nameru da uđete u ozbiljnu vezu. Rakovi koji su u braku imaju pred sobom napet period. Moguće su nesuglasice sa partnerom, najbolje je ne ulaziti u rasprave jer postoji mogućnost da dođe do ozbiljnije svađe.

Zdravlje: Slaba tacka stomak i bešika, čuvajte se prehlada!

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Uticaji koji Vama dolaze donose neki zastoj kroz polje posla, neki planovi će se odugovlačiti, moraćete da budete dosta strplivi, jer ćete imati prepreke da realizujete vaše ideje i poslovne planove. Za one koji su u privatnom biznisu ovaj period nosi takodje zastoj, naročito sa finansijama. Lavovi koju su u sferi ekonomije i bankarstva mogu očekivati  pozitivne promene kroz polje posla ali i neki vid napredovanja.  Za one koji traže posao jako je povoljan period krajem samog meseca.

Ljubav:  Veliki vatreni trigon donosi vam Ljubav, bilo da ste zauzeti ili slobodni.   opada vam se osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Za sada je to samo površna komunikacija, ta osoba je prilično zatvorena i uopšte ne možete da saznate šta ona zapravo o vama misli. Potrebno je da prođe neko određeno vreme da bi se stvari iskristarisale. Vi kao da čekate samo jedan signal da biste stupili u akciju, ali on za sada ne dolazi. Samo strpljivo, iako to nije u vašoj prirodi. Zauzeti Lavovi, takođe i oni koji su u braku, imaće manje nesuglasice sa partnerom. Tvrdoglavi ste. Povoljan je period za sve one koji su u tajnim vezama.

Zdravlje: Slaba tačka su noge, kolena i zglobovi, više šetajte.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Posao:  Uticaji na poslu doneće Vam dobru i uspešnu saradnju sa kolegama i naderedjenima. Bićete i dosta okrenuti završavanju poslova iz predhodnog perioda, aktiviraće se  neki dogovori koji su kasnili, pa ćete imati baš dosta obaveza. Ovi uticaji vama nose stabilnost kroz posao, a takođe se vidi da cete i finansijski biti zadovoljni. Za one koji su nezaposleni, nije najpovoljniji period za pronalazenje novog posla, strpite se još neko vreme. Za Device koje su u poslovima povezanim sa modom, lepotom, ili kretaivnim poslovima, biće dosta uspeha tokom ovog meseca.

Ljubav: Ovih dana  ste dosta nervozni i rasejani, verovatno vam mnoge stvari ne idu po planu. To će se odraziti i na vaš odnos sa partnerom koji može da vam zameri da ste previše okupirani poslom i da samo na to mislite.  Odličan je dan da se opustite u uz neki dobar film, zajedno sa voljenom osobom. Oni koji su u braku danas će upasti u nekakvu gužvu. Dosta nervoze i napetosti, mnogo obaveza koje se neće moći ispuniti na vreme i kako je planirano. Ne dozvolite da vas to izvede iz takta i pokvari odnos sa partnerom.

Zdravlje: Slaba tacka stomak i organi za varenje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA