≫ 

Šta nam donosi Mars u Biku? Rakovi se bude, Jarci tuguju, a tri znaka čeka prava ljubavna magija

Od 6. januara 2021. do 3. marta budite spremni na velike preokrete u partnerskim odnosima

  • 0
Horoskop Foto: Pixabay

Mars koji ulazi u znak Bika biće prva astrološka promena u 2021. godini. On će inspirisati sve horoskopske znakove da razmišljaju o ljubavi na sasvim nov način.

Januar će po tom pitanju biti buran, jer ćemo testirati svoje sposobnosti da se borimo za ono što nam je važno, a već u februaru ćemo uživati u rezultatima – neko jer je postavio partnerski odnos na zdrave osnove, neko jer je prekinuo vezu koja je bila „klimava“ i bez perspektive.

Mars će boraviti u Biku od 6. januara 2021. do 3. marta. Pogledajte kakve promene donosi svakom znaku Zodijaka.

Ovan

Konačno ćete prodisati! Ukoliko ste u vezi ili braku, uživaćete u ljubavi.

Ako ste sami, sledi vam period preispitivanja. Neke osobe su se nedavno pojavile u vašem životu, ali niste uspeli da zadržite njihovu pažnju, i to vas izjeda. Sada ćete konačno shvatiti zašto vam se to događalo – vi niste bili spremni da se u potpunosti otvorite za ljubav.

Bik

Bićete samouvereni, možda i više nego što bi trebalo. Ukoliko niste raskrstili sa osobom koja je bila aktuelna u vašem životu u 2020. godini, sada je pravo vreme da to učinite. Vi ste veliki emotivac i biće bolje za vas da raščistite nedefinisane odnose dok je Mars u vašem znaku – lakše ćete podneti gubitak.

Za one koji nemaju partnera, sledi period racionalnog zaljubljivanja. Osvrnite se oko sebe, možda se baš tu krije osoba koja bi mogla da ispuni vaše snove.

foto Pixabay foto Pixabay

Blizanci

Kad je ljubav u pitanju, vi ste euforični i spremni ste da reagujete ishitreno. Ali, sada će vas zvezde naterati da malo usporite i da hladne glave birate partnera, odnosno da bez krupnog razloga ne ostavljate osobu sa kojom ste u vezi ili braku.

Pripremite se za neke teške lekcije iz emotivnih odnosa i prihvatite ih kao dragocen dar za budućnost.

Rak

Uvek težite da u vašoj emotivnoj vezi ili braku vladaju mir i harmonija, ali često to radite na svoju štetu. Ćutite i trpite, nadajući se da će se stvari promeniti na bolje. Tome sada dolazi kraj, položaj planeta nagoveštava da ćete „dići glas“ i reći sve ono što vas tišti, makar i po cenu raskida ili razvoda.

Usamljeni Rakovi privlačiće pažnju gde god da se pojave, jer će zračiti posebnom energijom i samouverenošću. Pripazite kada birate osobu sa kojom ćete se upustiti u flert, jer se može desiti da je već zauzeta.

Lav

U poslednjih pola godine osećali ste se kao da živite u vrtlogu. Mnogo toga se izdešavalo u vašem emotivnom životu, i to takvom brzinom da niste uspeli da procesuirate sva dešavanja. Sada je trenutak da se vratite u prošlost, prepoznate svoje greške i shvatite šta u budućnosti ne želite da tolerišete „drugoj polovini“.

Pustite da se prašina slegne. Ako ste bez „druge polovine“, u ovom periodu nemojte intenzivno tragati za njom – sama će se pojaviti, i to baš onda kad se najmanje budete nadali.

Devica

Ljubav je ono što vas leči, što vam daje krila i uliva snagu. Ako ste u vezi ili braku koji je „na klimavim nogama“, do 11. februara imate savršenu priliku da to popravite ili prekinete zauvek.

Ako ste sami, velike su šanse da ćete ove godine Dan zaljubljenih slaviti sa osobom koja će vas očarati na prvi pogled. Ta veza će potrajati, a vi sebe nećete moći da prepoznate – ljubav će vas u potpunosti „uzeti pod svoje“.

Video: Iskreno zasmejati je poprilično teško, ali ovim horoskopskim znacima to i te kako ide od ruke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA