≫ 

4 horoskopska znaka koje čekaju najlepši trenuci u 2021. godini: Život će im se potpuno promeniti!

Njima slede promene iz korena

  • 10
foto Pixabay foto Pixabay

Jedva čekamo da vidimo leđa 2020. godini, ali mnogi strepe i da 2021. ne bude samo drugi deo lošeg scenarija prethodne. Da ćemo se još neko vreme pridržavati mera i da se život neće preko noći vratiti u normalu, izvesno je, ali ipak, nova godina pred nama deluje obećavajuće.

Ako je verovati astrolozima, biće ovo definitivno godina promena, nadamo se na bolje, a posebno će biti velikodušna za pojedine znake horoskopa. Pa, pogledajte spadate li u grupu srećnika.

Lav

Kako je 2020. godina donela promene, ali ne baš tako sjajne, neke su bile i bolne, za Lavove sledi u novoj godini potpuna prekretnica i to na svim poljima. Promena posla ili radnog okruženja vrlo je moguća, a u najmanju ruku priprmite se za avanzovanje po pitanju karijere. Svi emotivno nestabilni odnosi biće deo vaše prošlosti i ostaviće vam pomalo gorak ukus sećanja, ali ne brinite, predstojeća godina vam donosi i više od onoga što ste očekivali na emotivnom planu. Vaš status će se promeniti.

Dobitnik na lotou,  bingo, pare, novac, evri, sreca, radost, zarada, dobitak Foto: Shutterstock

Bik

Vi niste navikli na promene, pa čak i onda kada one podrazumevaju boljitak. Transformacije na mnogim poljima u proteklom periodu nisu vam bile prijatne, a iza vas je godina obeležena materijalnim gubicima. Iako to za jednog Bika deluje kataklizmično, počnite da verujete da su ti isti gubici bili zapravo priprema za mnogo veće stvari koje vam se pripremaju. Zamislite da ste u svojoj omiljenoj bašti odstranili sav korov, sada je vreme da niču bogati plodovi vašeg truda i zalaganja. Takođe, ne žalite za nekim prijateljstvima koje ste prekinuli, upoznaćete neke nove, zanimljive ljude, one koji vam neće ispijati energiju bespotrebno.

Vodolija

S početka 2021. ne očekujte previše. Vi biste uvek sve i odmah, ali ne računajte da će u 00:01 svet postati drugačiji prema vašoj zamišljenoj kreaciji. Godina koja je pred vama doneće uzbudljive trenutke, ali najpre promene na ličnom planu. Jedino što će vam nedostajati, jeste strpljenje, ali vredeće svo čekanje kada na kraju napravite bilans. Okruženje će primetiti da ste se oslobodili nekih loših navika i imaćete podršku u mnogim izazovima kojih će biti. Ali, šta vama život znači bez izazova? Ova godina će biti u znaku slogana "očekujte neočekivano".

Devojka, sreća foto: pixabay.com

Ovan

Prethodni period ste bili angažovani i više nego što vaši kapaciteti mogu podneti, ali znate da se svaki trud isplati. Međutim, sve što ste do sada radili, osećali ste kao da "tapkate u mestu" i niste postigli željeni rezultat. 2021. godina biće godina potpunog preokreta. Upoznaćete neke uticajne ljude i to će biti neočekivani susret. Dobićete ponudu snova, a vaša energija i ulaganje, ovog puta, biće kanalisani u pravom smeru. Ne zapostavljajte partnera koji vam je bio podrška i u vašim moralnim posrnućima.

Video: Koje znakove Zodijaka je najlakše odvući u krevet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA