Šta 2021. donosi slobodnima, šta parovima, a šta bračnim partnerima? Astrolog otkriva sve detalje!

Saznajte šta su vam zvezde pripremile na romantičnom polju u godini koja je tek započela

  • 2
foto Pixabay foto Pixabay

Zvezde drže ključ vašeg emotivnog života, a čuveni britanski astrolog Mistik Meg otkriva šta svaki horoskopski znak može očekivati od ljubavi u 2021. godini.

OVAN

21. marta do 20. aprila

SLOBODNI: Sjajne vesti za one koje uzbuđuje ljubav na prvi pogled. Vaš strastveni mentor Mars tokom cele godine biće na dobrom putu. Dakle, znate šta / koga želite - i kad to vidite, bacite se u akciju! Takmičenja u plesu, romantične poruke na mestu gde ih "druga polovina" ne očekuje, šetnja po parkovima - odaberite šta vašem senzibilitetu najviše prija. Ali najbolji od svih saveta jeste, samo verujte svom srcu.

PAROVI: Neko kome ste podarili srce ranije može do Božića da vam se više približi. Spremni ste da budete hrabri i zajedno preuzmete ljubavni rizik. I da, vruće leto vodi pravo u jesen eksplozivnih rasplamsavanja novih strasti.

BRAČNI PARTNERI: Saturnova stabilnost biće pomalo uzdrmana od maja do oktobra, kada je moguć kratki prekid, jer polovina dugoročnog partnerstva započinje novu životnu fazu. Ovo je mega pozitivno i unosi novi nivo uzbuđenja i zabave. Zato pristupite razdvajanju s verom i samopouzdanjem. Spremni ste za godinu dana toplog, tihog razvoja i zajedničkog učenja - pomešanog sa vrelim vremenom u spavaćoj sobi.

BIK

21. aprila do 21. maja

SLOBODNI: Godinu započinjete sa posebnom ličnom energijom. Niko ne može da prođe ravnodušno pored tog drskog, harizmatičnog odsjaja u oku. Novog partnera možete pronaći među ljubiteljima knjiga, instruktorima vožnje ili u prosvetnim ustanovama.

PAROVI: Prvih nekoliko meseci 2021. godine biće za vas izazov učenja kako zaista vidite i prepoznajete ono što vam treba od večne ljubavi, umesto igranja igara ili zadovoljavanja delimične strasti. Ova godina je za vas sve ili ništa.

BRAČNI PARTNERI: Posle vremena povlačenja u različitim pravcima, partneri se sinhronizovano vraćaju jedno drugome, i biće bliži nego ikad. Umesto da dozvolite ljubomori ili besu da vode vezu, možete je usmeriti ka pozitivnoj promeni i uspostvaiti mirnu luku za kojom čeznete. Najbolja vremena za testiranje  promena su sredina aprila i kraj avgusta. Iznad svega, budite ljubazni jedno prema drugom.

BLIZANCI

22. maja do 21. juna

SLOBODNI: Prva stvar koju ćete proslaviti 2021. godine je porast vašeg samopouzdanja. Ako želite pronaći srodnu dušu, sasvim ste sigurni da se to može dogoditi. A vi ostajete pod kontrolom Marsa, planete strasti. Ljubav potražite na mestima zabave, tamo gde se ispijaju osvežavajući kokteli i gde je živa muzika. Ljubičasti enterijer je idelan za nove romanse.

PAROVI: Oslobodite svoju strast i prepustite se uživanjima. Ključni datumi za parove Blizance su 25. februar, 2. jun i 7. oktobar, kada će neke zajedničke aktivnosti poprimiti strastveni zaokret. Ne započinjte novi korak dok se ne zadovoljite prethodnim.

BRAČNI PARTNERI: Saturn se drži vaše karakteristike slušanja i učenja tokom cele godine, pomažući vam da prepoznate iskrena osećanja. Šta god reči izrazile, dela govore više i vi možete pomoći partneru da to shvati. Fizička strast je megaintenzivna u maju i junu.

RAK

22. juna do 22. jula

SLOBODNI: Mars sugeriše da vam srodna duša može biti prijatelj u životu. Obratite pažnju na kontakte između januara i marta da biste osetili strast. Neko iz vaše prošlosti iznenada će banuti u vaš život u oktobru, ali dobro razmislite da li vam je potreban "povratak na staro". U decembru vas posao može spojiti sa vašom srodnom dušom.

PAROVI: Venera provodi veći deo januara u vašoj zoni sreće i ovo je sjajno vreme da razjasnite osećanja i ljubavne ciljeve, samostalno i zajednički. Učestvovanje u bilo kojoj zabavi može vas zbližiti sa "drugom polovinom".

BRAČNI PARTNERI: Svaki osećaj da se ljubav ohladila može nestati sa prvim danima ove godine. Već 27. aprila, 24. jula i 19. novembra intenziviraće se segment za fizičku i emocionalnu iskrenost. Obećanja data u februaru i njihovo ispunjenje u avgustu rasplamsaće strast.

Ljubav Foto: Pixabay.com

LAV

23. jula do 23. avgusta

SLOBODNI: U januaru ćete biti odlučni da upoznate nekog novog, čak se nećete libiti da to učinite na najneočekivanije načine, zbog čega će ljudi iz vašeg bliskog okruženja biti šokirani. Ne obazirite se nato. Usredsredite se na prave ljude, a ne na fantaziju. Kako se godina bude razvijala, tajna zaljubljenost će oživljavati i ovog puta ćete moći da je prozrete.

PAROVI: Ako ste se osećali previše lagodno, meseci koji slede za potvrđivanje su februar i jul. Spremni ste da postavite nove standarde. Ovo jača dugoročno samopouzdanje u ljubavi. Dva srca se na strastven način povezuju u martu, julu i oktobru. Ako želite da budete bistre glave kako biste napravili ključni partnerski izbor, najbolji mesec za to je avgust.

BRAČNI PARTNERI: Tanka je granica između srećnog i samozadovoljnog, i ove godine Saturn se stara da ga ne previdite. Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo. Ali recite sebi i partneru svaki dan koliko ste srećni. Ključni dugoročni dani ljubavi su 28. januar, 26. maj i 22. avgust, kada pun Mesec bude "na sceni".

DEVICA

24. avgusta do 22. septembra

SLOBODNI: 2021. godinu započinjete srcem i duhom avanturista. Neko ko je čuo za vas želi da se sretne i prijatelji vaših prijatelja mogu to da pokrenu. Izaberite "9" kao cifru vodilju za sastanke, mesta i vreme u januaru i februaru. Otprilike poslednje nedelje aprila nešto čemu ste se dugo opirali dovodi vas do osobe koja bi mogla da vam pomuti razum..

PAROVI: Pokušajte da ne idete prebrzo i prerano. Venera donosi lakoću i osećaj zabave tokom cele godine, a posebno na početku i na kraju. Fokusiranje na prijateljstvo i izgradnja lojalne zajednice biće vam od koristi, a 25. februar je dan prekretnice za neku zajedničku odluku.

BRAČNI PARTNERI: Moraćete puno toga da naučite jedno o drugom, što može da bude mučan proces. Toliko praktičnih aspekata života Saturn održava na ravnoj liniji. Ali kada se preokrene, od maja do oktobra, donosi pregršt iznenađenja. Pitajte naglas ono što vas dugo muči i budite potpuno iskreni. Očekuje romantične gestove 13. januara, 10. juna i 4. novembra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA