≫ 

Osobe rođene u ovom znaku su ekscentrične i slobodnog duha, a u ljubavi traže nemoguće

Buntovnici velikog srca od osobe koju vole očekuju veliku privrženost i još veću slobodu

  • 0
Horoskopski znak Vodolija Foto: Shutterstock

Vodolijama vlada Uran (kao i Saturn), pa su originalni i slobodoumni, a ujedno imaju veliku kontrolu nad svojim emocijama.

Poznate kao inteligentne i jedinstvene, Vodolije marširaju u ritmu sopstvenog bubnja, a u srcu su buntovne. Čak i kada situacija ne zahteva dramu, Vodolije će stvarati buku i izazivati gužvu.

Iako su samostalne i nezavisne, Vodolije vole da budu u vezama. Ali, pod njihovim uslovima. Drugim rečima, iako im prija da pokraj sebe imaju osobu koju vole i koja ih voli, Vodolije nikada ne žele da spoznaju ograničenje ili gubitak slobode duha i uma.

Kompatibilnost Vodolije sa 12 znakova zodijaka

Vodolija i Ovan

Horoskopski znak ovan Foto: Shutterstock

Ljubav: Vodolija i Ovan imaju divnu vezu. Oboje vole avanturu, nezavisni su i puni energije za isprobavanje novih stvari. Ležerna priroda Vodolije uči Ovna da se povremeno ohladi, a vatreni temperament Ovna podstiče Vodoliju da živi život sa više strasti. Problem je u tome što oboje vole da vode, a nijedno od njih ne uživa u pristanku na kompromis.

Intimni odnosi: Između njih dvoje ima puno hemije i oboje uživaju u eksperimentisanju. Ali u krevetu mogu da naiđu na probleme zbog nedostatka emocija. Ovan je strastven i Vodolija želi da isprobava nove stvari, ali Vodoliji će možda biti teško pratiti Ovnov nezasiti apetit. Odnos može biti zabavan, ali samo ako prethodno postoji dubok nivo poverenja.

Dugoročne veze i brakovi: Oba znaka imaju temperament koji se može rasplamsati kada stvari ne idu svojim tokom. Budući da ni jedni ni drugi nisu previše željni kompromisa, ovo može uzrokovati mnogo problema. Ali dok su Vodolija i Ovan možda međusobno konkurentni, veza između njih dvoje nikada nije dosadna. Među njima vlada uzajamno divljenje koje nikada ne umire, pa čak i ako im romantična veza ne uspe, ostaće sjajni prijatelji.

Vodolija i Bik

Horoskop, bik, taurus Foto: Shutterstock

Ljubav: Vodolija i Bik se previše razlikuju da bi se dobro slagali. Ovo uparivanje je kao ulje i sirće, što navodi na sukobljavanje njihovih elemenata. Kao zemljani znak, Bik je posvećen tradicionalnim vrednostima i stabilnosti. Vodolija, vazdušni znak, teži da ide tokom i donosi odluke u hodu, umesto da ih analizira. Vodolija je takođe otvorenija za sve vrste iskustava, za razliku od suzdržanog Bika.

Intimni odnosi: Vodolija je tokom ljubavnog čina okrenuta inovacijama i brzom ritmu, što je totalno neprihvatljivo za Bika koji preferira lagan i nežan tempo, vodeći se svim čulima. Budući da su veoma različiti u svakom smislu, njihov nizak stepen kompatibilnosti je takođe posledica nedostatka kreativnosti i želje za različitim stvarima.

Dugoročne veze i brak:  Vodolija smatra Bika previše posesivnim i zabrinutim za sigurnost da bi ga mogla dugoročno trpeti. Čeka ih mnoštvo nesuglasica i prepirki, ali Bik i Vodolija znaju da je održavanje strasti ono što bi ih moglo održati na okupu (ako se uklope).

Vodolija i Blizanci

Horoskop, blizanci Foto: Shutterstock

Ljubav: Vodolija i Blizanci slažu se na toliko različitih nivoa - mentalno, društveno, emocionalno i intimno. Ova dva vazdušna znaka su praktično stvorena jedan za drugog. Ali budući da oba horoskopska znaka imaju tendenciju da intelektualno rešavaju pitanja srca, bilo kome od njih može biti teško da zaista bude iskren u pogledu svojih osećanja.

Intimni odnosi: Zbog sličnosti na mnogim nivoima, ova dva znaka su izuzetno kompatibilna i u spavaćoj sobi. Nijedan ne teži emocionalnom udubljivanju tokom odnosa, već je taj čin intelektualno podsticajan, bez preterane strasti. A tamo gde im nedostaje emocionalna veza, oni nadoknađuju svojom spremnošću da puste drugog da bude slobodan.

Dugoročne veze i brakovi: Životni učenici, avanturistički raspoloženi i znatiželjni ljubavnici, Blizanci i Vodolija su uvek u potrazi za odgovorima na najveće misterije života. Ako jedni druge podstiču na istraživanje onoga što im život i ljubav nude, to će učvrstiti njihov odnos. U ovoj vezi nema ljubomore, čak i ako ima puno strasti i entuzijazma. Ovo uparivanje je beskrajno uzbudljivo i zabavno, ali za njih je važna praksa da budu iskreni u ime ljubavi.

Vodolija i Rak

Horoskop, rak Foto: Shutterstock

Ljubav: Vodolija i Rak će se vezati za ljubav prema muzici i prema otvorenom, ali malo je verovatno da će doći do potpunog podudaranja. Rak je previše emotivan i stvari shvata previše lično. Kada se suoči sa posesivnošću i osetljivošću Raka, Vodolija će pokušati da se distancira.

Intimni odnosi: U ovoj sferi ne postoji nikakva kompatibilnost između Raka i Vodolije. Rak je previše osetljiv za kompleksne ideje jedne Vodolije i nijedan ne želi da ispuni želje onog drugog u krevetu. Ne samo da se njihove ličnosti razlikuju, već se razlikuje i ono što oni žele u intimnosti - tamo gde Rak želi nešto emotivno i nežno, Vodolija se stimuliše samo intelektualno.

Dugotrajne veze i brak: U dugotrajnoj vezi, Vodolijina nestalna priroda pomoći će izvlačenju Raka iz njegove ljušture, a strpljenje i mekoća Raka naučiće Vodoliju da bude iskrena. Vodolija će morati da uvežbava strpljenje i popustljivost, dok će Rak biti otvoreniji i usmereniji prema onome što želi.

Vodolija i Lav

Horoskop, Lav Foto: Shutterstock

Ljubav: Stvari mogu da krenu u bilo kom smeru kada se Vodolija i Lav spoje. Mogao bi postojati obostrani klub obožavalaca jer su oba znaka popularna, kreativna i zadivljujuća; međutim, Vodolija je možda previše individualno nastrojena, za razliku od Lava koji teži partnerstvu. Vatreni i vazdušni znakovi imaju puno sličnosti, što može biti i korisno, ali i naneti štetu. Sukobljavaju se jer tamo gde Lav većinu odluka donosi srcem, Vodolija je više racionalna, ali, na kraju, njihova kreativnost ih spaja.

Intimni odnosi: Lav je uvek spreman za izazov, što znači da će mu trebati umeće da dozvoli Vodoliji da otvori svoj um za neivđeno iskustvo. Ali kada se to jednom dogodi, veza između njih u krevetu je strasna, zabavna i puna samopouzdanja. Budući da svako od njih želi istinsku slobodu, ovo otvara vrata za eksperimentisanje i zadovoljstvo, a oba znaka mogu na kraju naučiti nešto novo što im se sviđa.

Dugotrajne veze i brak: Lav voli da ga obasipaju naklonošću i pohvalama, ali Vodolija je možda previše zauzeta da bi Lavu pružila ono što mu treba. Oba znaka su svojevrsne vođe, pa bi između njih moglo doći do borbe za prevlast. Moraju raditi na unapređivanju odnosa i prihvatanju promena, umesto da se prepuste postavljanju svojih stavova.

Vodolija i Devica

Horoskop, Devica Foto: Shutterstock

Ljubav: Ova dva znaka nisu naročito kompatibilna, iako su oba mentalno i intelektualno nastrojena. Devica je previše napeta i usredsređena je na nevažne detalje po pitanju Vodolije - ona smatra Vodoliju neopreznom i previše liberalnom. Vodolija želi slobodu, a Device su mnogo pesimističnije i kontrolišu različite elemente u svom životu koliko god je to moguće. Ali iako se mogu usredsrediti na različite stvari, njihov glavni cilj je isti: kako mogu svetu doneti promene?

Intimni odnosi: Od svih horoskopskih znakova, Vodolija je najmanje kompatibilna sa Devicom. Iako su oboje intelektualci, Vodolija je nepromišljena u krevetu, ostavljajući Devicu da preispituje zašto su uopšte gubili vreme. Devica je rezervisana, dok je Vodolija spontana.

Dugoročne veze i brak: Ovo dvoje funkcionišu samo kada deluju kao nezavisne snage. Kada pokušaju da upravljaju životima jednog drugog, to se pretvara u haos. Ali, iako su i Devica i Vodolija neurotični na svoj način, mogu da budu dobar tim kada naprave kompromis. Devica će u vezu doneti osećaj stvarnosti i stabilnosti, dok će Vodolija stvari održavati uzbudljivim i zabavnim. Pronaći ravnotežu biće izazov, ali ovo je naporan posao koji oboma pruža izazov u kome mogu uživati.

Vodolija i Vaga

Horoskop, Vaga Foto: Shutterstock

Ljubav: Vodolija i Vaga su neverovatno kompatibilne. Vodolija želi da svoje emocije zadrži za sebe, što je u redu za Vage, koje će provoditi više vremena razgovarajući o stvarima koje su oboma privlačne - i Vodolija i Vaga žele da menjaju svet i izražavaju svoje ideje na kreativan način.

Intimni odnosi: Vodolija pomaže Vagi da se otvori, a Vaga Vodoliji da sazna o njenim unutrašnjim intimnim željama. Pripadnici oba znaka od vođenja ljubavi očekuju isto  - slobodu i rasterećenje.

Dugotrajne veze i brak: Vaga i Vodolija vole avanture i iskušavaju nove stvari kad god je to moguće. Uče jedni od drugih. Oni održavaju partnerstvo planirajući putovanja oko sveta, iskušavajući nove stvari i svakodnevna iznenađenja koja brak čine zanimljivim. Međutim, i jedno i drugo mogu biti pasivno-agresivni.

Vodolija i Škorpija

Škorpija Shutterstock

Ljubav: Iako su Vodolija i Škorpija iskreni i zanosni, ne funkcionišu u paru. Nezavisnost Vodolije podstiče Škorpijinu ljubomoru, a Škorpijno raspoloženje teži da nervira Vodoliju. Škorpija možda i nema nameru, ali može da učini da se Vodolija oseća zarobljeno S druge strane, Vodolija ne shvata zašto Škorpija mora sve vreme da bude toliko misteriozna i tajanstvena. U osnovi, ova dva znaka se jednostavno ne razumeju.

Intimni odnosi: Iako postoji šansa za intenzivnu vezu u krevetu, Škorpija je previše strastvena za Vodoliju. Međutim, i Škorpija i Vodolija su oslobođene tabua i žele odnos bez ograničenja.

Dugotrajne veze i brak: Škorpija je intenzivna i emotivna, a Vodolija hladne glave i nezainteresovana. Vodolija uživa u izlascima i može biti pomalo koketirajuća, zbog čega će se pojaviti Škorpijina paranoidna crta. Škorpija možda nikada neće u potpunosti moći da razume Vodoliju koja koristi logiku umesto emocija i na kraju će potpuno odustati. Ipak, Škorpija može da nauči Vodoliju kako da bude ranjiva i osećajna, a Vodolija može da nauči Škorpiju važnosti puštanja novih ljudi u život.

Vodolija i Strelac

Horoskop, Strelac Foto: Shutterstock

Ljubav: Vodolija i Strelac su toliko kompatibilni, ponekad se čini kao da su isti znak. Oboje su optimistični, nezavisni, avanturistički nastrojeni i društveni, i žele da svet učine boljim mestom.

Intimni odnosi: Privlačnost između ova dva znaka je intenzivna, jer hladan stav Vodolije čini Strelca da se oseća prijatno, a Strelac je spreman da isproba nove stvari. Međutim, možda nedostaje intimnosti, i uprkos njihovoj međusobnoj privlačnosti, zadovoljavajuće iskustvo zahteva obostranu komunikaciju o onome što žele, kao i fokus.

Dugotrajne veze i brak: Veza bi bila puna avantura, iznenađenja i smeha. Ali tamo gde se Strelac i Vodolija sukobljavaju je njihov stav o budućnosti njihove veze. Strelac će možda želeti da deo garancije dobije u pismenom obliku, dok Vodolija želi što duže da ostane "prijatelj sa benefitom". Uvek može doći do prekida, jer veze ponekad funkcionišu bolje kada ostanu u svetu fantazije. Ipak, ovo dvoje se razumeju na mnogo načina.

Vodolija i Jarac

Horoskop, Jarac Foto: Shutterstock

Ljubav: Vodolija i Jarac su jedan od onih parova koji su bolji prijatelji nego emotivni partneri. Jednostavno, oni su previše različiti: Vodolija voli da krši pravila, a Jarac da ih stvara. Vodoliji nije potreban stabilan temelj, dok je kod Jarca situacija obrnuta.

Intimni odnosi: Pažljivi Jarac želi da uživa u svakom trenutku zadovoljstva tokom ljubavnog čina, dok je Vodolije često dobrodošla i "brza akcija". To stvara ogromne razlike u intimnosti i često usledi razočaranje kod obe strane.

Dugoročne veze i brak: Vodolija se divi Jarcu jer je disciplinovan i ambiciozan, ali je za njen ukus previše spor i tradicionalan. Ova dva znaka su ambiciozna i orijentisana ka ciljevima, samo ne smeju da "guše" jedno drugo, već da aktivno sarađuju.

Vodolija i Vodolija

Vodolija Pixabay.com

Ljubav: Oni su optimistični i slobodoumni, ali ako jednoj Vodoliji treba pomoć, verovatno neće pitati drugu Vodoliju da joj izađe u susret. Radije će nešto učiniti samostalno, nego zatražiti pomoć. Par Vodolija može pokazati svoju pobunjeničku stranu bez straha od posledica, ali je dobra stvar što su oboje u stanju da prihvate posledice promene.

Intimni odnosi: Oba partnera će biti podjednako zadovoljna kada je reč o pokušaju novih, uzbudljivih stvari. Ali pošto nijedna ne želi emocionalnu komponentu, možda će se boriti da pronađu bilo kakav privid intimnosti iz svoje nevezanosti. Vremenom privlačnost može izbledeti.

Dugoročne veze i brak: Dve Vodolije - dvostruka zabava, ali kada postoje dva ista horoskopska znaka zajedno, dobijate negativne aspekte i slabosti, što otežava rast ili trajanje veze. Odmah će shvatiti da imaju mnogo toga zajedničkog, ali kad se stvari slegnu, možda će se vratiti svojim lošim navikama: biti nestabilni, emocionalno se zatvoriti i igrati na "toplo-hladno" odnosima. Ovo uparivanje može uspeti, ali svoje prijateljstvo treba da iskoriste kao temelj za prevazilaženje poteškoća.

Vodolija i Ribe

Horoskop, Ribe Foto: Shutterstock

Ljubav: I Vodolija i Ribe su kreativni, daju druge šanse i traže najbolje u ljudima, ali Vodolija nastoji da posesivnost Riba iscrpi i uguši. Ribe možda mentalno razumeju Vodolijinu potrebu za slobodom, ali to će i dalje povrediti Ribe na emocionalnom nivou. Vodolije će učiniti da se Ribe osećati nevoljeno i necenjeno.

Intimni odnosi: Njihova fizička kompatibilnost garantuje da im u krevetu nikad neće biti dosadno. Vodolija želi da pokuša nešto novo, a Ribe su više nego spremne da im se prepuste. Sve dok Ribe ostaju emocionalno udaljene od Vodolije, a nisu se previše vezale, odnos može biti kreativan i zabavan i dovesti do obostranog zadovoljstva.

Dugotrajne veze i brak: Ovo dvoje su nespojivi u načinu na koji neguju vezu. Vodolija veruje da je negovanje odnosa osnaživanje i želi da bude deo tog uspeha. Ribe veruju da negovanje veze zahteva žrtvu i odricanje. Možda to nikada neće izgovoriti naglas, ali Ribe misle da su Vodolijine metode sebične, dok Vodolija misli da su Ribine metode skretanje pažnje. Glava i srce se sudaraju u ovoj vezi, pa je na oba znaka da prihvate teške razgovore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA