≫ 

Pred njima je godina nevolja i promašaja: Rođeni u ova 3 znaka Zodijaka 2021. neće se rado sećati

Nekima planete neće biti naklonjene

  • 0
Astrologija Foto: Pixabay.com

Zbog određene konfiguracije planeta, sledi nam izazovna godina, a astrolozi tvrde da će u najmanju ruku biti turbulentna.

Sa svojim usponima i padovima, kako se planete budu kretale, 2021. godina nekim znakovima horoskopa neće biti plodonosna; štaviše, pripadnici nekih znakova Zodijaka će se susretati sa raznim izazovima i iskušenjima, ali i ograničenjima.

Ovan

Iako će na poslovnom planu biti mnogo primamljivih ponuda, Ovan će imati tedenciju da izabere onu koja će biti najmanje isplativa. Naime, uložićete mnogo rada i truda u kome će izostati ono najvažnije, a to je profit. Međutim, ono što može biti ohrabrujuće, iako se ne uklapa u vaš temperament, jeste pokušaj da ostanete staloženi i ne doživljavljavate stvari suviše lično.

Nervoza i napetost samo mogu pogoršati stvari, a ako zadržite pribranost, povoljni rezultati neće izostati, pa neka vam ova godina bude u znaku strpljenja.

Rak

Vaš senzibilitet namirisaće "krvoločne zveri", zato pokušajte da ne otvarate svoju dušu i svoje planove zadržite za sebe dok ih ne ostvarite. Istina, ništa neće ići glatko na putu ka cilju, a najviše će vas razočarati neki ljudi u koje ste imali poverenja.

Za mnoge poduhvate moraćete da se oslonite samo na sebe i da, konačno, steknete više samopouzdanja. Kada ovladate ovom tehnikom, što će biti najteža škola koji ste pohađali, život će vam postati znatno kvalitetniji. Ne potpisujte neproverena dokumenta.

Vaga

Ljubav je vaš pokretač, ali nažalost, ova godina neće biti izdašna, pa ćete u ovom segmentu morati mnogo više da pružate nego što ćete dobijati (ako upošte dobijete išta). Naći ćete se na udaru emotivnog cunamija koji vas neće štedeti, a na vama je da iskoristite adut racionalnosti.

Ono što je najvažnije, iako s drugima to neće biti slučaj, jeste da ostanete verni sebi i svojim principima, jer će vam jedino to ostati kao štit od razočarenja koja vam sleduju.

Video: Pet horoskopskih znakova koji nikad nemaju, i neće imati, novca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA