NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci će na poslu doživeti svojih "5 minuta slave", u ljubavi turbulentno

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
svemir, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Tokom cele nedelje ćete imati priliv pozitivne energije i želju da popravite stvari u svom poslovnom okruženju. Konkurencija će pokušavati da Vam napravi probleme. U emotivnom životu ćete biti nestalni, skloni avanturističkom ponašanju. Boravak u starom delu grada ili u prirodi će Vam dati neophodnu inspiraciju, ujedno će Vas osloboditi i mračnih misli.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Usmerićete se na rešavanje svog statusa i pozicije na poslu, ali nećete ulaziti u otvorene konfrontacije. Obavićete više razgovora u četiri oka sa ljudima od autoriteta. Ovo je pravo vreme za emotivno dizanje i povratak ljubavi u Vaš život. Krajem nedelje će Vam prijati da promenite okruženje i pustite misli da lutaju. Nedostaje Vam jedan duži odmor, kao i boravak u prirodi.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Na poslovnom planu mozete očekivati svojih pet minuta i konačnu realizaciju planova ili projekata, koji su Vas poprilično mučili u prethodnom periodu. Turbulentni, ali veoma uzbudljivi događaji na emotivnom planu potpuno će Vas izbaciti iz dosadašnje kolotečine. Na udaru ste virusa, problema sa hormonima i nesanicom. Homeopatski tretman Vam može pomoći u tome. Mogući su i problemi sa kostima.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Pritisak na poslu i lošija komunikacija sa kolegama i saradnicima obeležiće početak nedelje, ali to će trajati kratko i biće Vam podstrek da napravite pozitivne promene u vezi sa karijerom.  Društvena okupljanja vezana za posao mogu Vam doneti prijatna iznenađenja na emotivnom planu. Mogu se pojaviti problemi vezani za genitalne organe, kao i problemi sa hemoroidima.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Pokret i preokret na radnom mestu doneće Lavovima veliku satisfakciju posle dužeg sušnog perioda. Dolazi do priliva ogromne količine energije koja će Vas gurati ka zacrtanom cilju. Bićete u emotivnom poletu skloni flertu i avanturama. Moguća Vam je prolazna nesanica početkom meseca. Kao posledicu toga možete osetiti prolaznu mučninu ili glavobolju.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Bićete podstaknuti pozitivnim promenama u poslovnom okruzenju, otvoreno ćete se suprotstavljati onima koje doživljavate kao kocnicu za svoj napredak. U ljubavi ćete biti pomalo neodgovorni i neumereni. Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem, ali se moze pojaviti i neki problem koji se vezuje za želudac.

VAGA

Horoskop 2018 vaga Foto ilustracija: Telegraf

Očekuju Vas intenzivne, neki put čak opterećujuće situacije na poslovnom planu – mnogo događaja, novih informacija, stalna komunikacija sa poslovnim partnerima itd. Ali Vi ćete se, i pored pritiska, osecati ispunjeno i zadovoljno. Opuštaćete se sa prijateljima, u neobaveznim avanturama, ali za partnera nećete imati mnogo vremena. Slaba tačka Vam je varenje i spazam mišića u ramenom i vratnom delu.

ŠKORPIJA

Horoskop 2018 skorpija Foto ilustracija: Telegraf

Dokaz da se strpljenje i upornost isplate, jeste bas ova nedelja, koja će Škorpijama doneti veliko angažovanje na poslu, mogućnost da napreduju, promene radno mesto ili da sklope bitne ugovore. Magnetizam, šarm i osvajački duh doneće Vam veliki broj prilika i kontakata sa suprotnim polom. Grlo, stomak i oscilacija krvnog pritiska su tegobe koje Vas mogu mučiti tokom meseca.

STRELAC

Horoskop 2018 strelac Foto ilustracija: Telegraf

Strpljenje Strelaca bice na velikoj probi. Osecaćete pritisak u poslovnom okruzenju, a u mnogim situacijama moracete da se uzdržite od neprimerene reakcije. Usamljeni ce imati dilemu na koju stranu da krenu. Mnogo osoba suprotnog pola bice Vam naklonjeno. Trenutni planetarni položaj ne prija onima koji imaju hroničnih problema sa respiratornim organima i digestivnim delom.

JARAC

Horoskop 2018 jarac Foto ilustracija: Telegraf

Mozda neke važne poslovne planove tokom nedelje nećete uspeti da realizujete, ali to ne bi trebalo da Vas obeshrabri. Ukoliko u potaji čeznete za nekom bivšom emotivnom vezom, sada mozete ponovo uspostaviti komunikaciju i kontakt sa bivšim partnerom. Nerešene zdravstvene tegobe, kojima niste pridavali značaj, sada mogu da Vam stvore problem.

VODOLIJA

Horoskop 2018 vodolija Foto ilustracija: Telegraf

Pred Vama ce se naći više mogućnost da se ostvarite na poslovnom planu, a može se čak dogoditi da budete u nedoumici koje da izaberete. Niste trenutno sigurni da li želite stabilnost ili promene na emotivnom planu, pustićete intuiciju da Vas vodi. Izbegavajte gazirane napitke!

RIBE

Horoskop 2018 ribe Foto ilustracija: Telegraf

Rasipaćete energiju pokušavajući da budete na više mesta odjednom, a ne želite da propustite ni jednu priliku koja vam se nudi u poslovnom okruženju. Ukoliko ste u dužoj vezi, razmišljanje o zajedničkom životu s voljenom osobom, često Vam padne na pamet. Slobodne pripadnike znaka mogla bi da privuče osoba starija od njih. Skloni ste jedete više no što je potrebno.

Astrolog: Ruža Ružanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA