≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Lavovi će morati da preseku koga zaista žele kraj sebe

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 2
foto Pixabay foto Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Otkrićete da je izuzetno teško rešiti neka goruća poslovna pitanja i da će vam možda trebati da promenite planove i prilagodite se trenutnim okolnostima. Ako ste sami, na pomolu je ljubav sa osobom koju ćete sresti na putu. Unosite dovoljno tečnosti, ali ne u obliku gaziranih pića i alkohola, jer vam sada zaista nije potrebna.

BIK

Prihvatite tempo događaja i okolnosti i pokušajte da se prilagodite, jer na svojim mišićima nećete moći ništa postići. Ako ste u vezi, postoji mogućnost tajne veze, koja vam može doneti dodatne komplikacije sa partnerom. Ako ste započeli rigoroznu ishranu ili želite da nametnete drugačiju dijetu - sada je pravo vreme za to.

BLIZANCI

Slobodno računajte da je pred vama teška nedelja jer ćete imati problematičnu saradnju, loš odnos sa sefovima i nemogućnost pokretanja stvari koje ste planirali. Po nekom nepisanom pravilu, trebali biste biti otvorenog uma za sva dešavanja na ljubavnom planu. Očekujte probleme sa urogenitalnim traktom. Vodite računa o svom imunitetu.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Do kraja nedelje dobićete priliku da započnete novi posao i postignete snažan finansijski trenutak. Ne žurite sa odlukama i pokušajte da se prilagodite partneru. Zbog obaveza i nedostatka vremena, uglavnom ćete u prolazu pokušati da pojedete nešto sa nogu. Nećete odabrati mnogo, samo da utažite trenutnu glad.

LAV

Morate pažljivo pratiti šta se događa kako ne biste pogrešili u ključnom trenutku. Možda ćete morati da donesete tešku emocionalnu odluku - trenutni partner ili neko iz prošlosti za kojim još uvek čeznete. Zato pokušajte da održite dobru kondiciju i zdravlje. Uvek je bolje sprečiti nego lečiti.

DEVICA

Bićete posvećeni onome od čega živite i borbi za materijalnu stabilnost. Osećaj da će u nekim stvarima koje tapkate na mestu nestati do kraja nedelje. Pocepani ste na emocionalnom nivou. Ne donosite ishitrene, iznenadne odluke. Uravnotežite svoju ishranu - sada je pravo vreme za to. Ovo je neophodno za vas, jer imate česte probleme sa varenjem i stekli neku težinu.

Video: 2021. biće poprilično uspešna za sve znakove Zodijaka, a samo će neki imati najviše sreće u ljubavi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA