MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Ribe i Rakove očekuje iznenadni susret sa misterioznim strancem

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za februar

  • 3
žena, horoskop, zodija, astrologija Foto: Pixabay

Vreme je za promene! Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

OVAN

Ovan horoskop znak Foto: Pixabay

Posao: Bićete jako fokusirani na posao, dosta cete energije u posao ulagati, finansije su u porastu tokom ovog meseca, i vidi se da se takva tendencija nastavlja i na dalje. Ukoliko se bavite nekretninama, ugostiteljstvom, ishranom, ili nešto vezano za trgovinu il proizvodnju hrane, ovaj mesec donosi veliko pokretanje na tom polju, širenje posla, ali i neke promene kroz posao. Mnogi će se ozbiljno usmeriti ka promeni posla. Za one koji nemaju posao, odličan je period i da ga pronadju, samo se usmerite ka tome maksimalno, i imajte jaku incijativu.

Ljubav: Bićete izrazito osetljivi kada su emocije u pitanju. Samo jedna pogrešna reč ili gest partnera može lako da vas izvede iz takta. Niste vi uvek u pravu i nemojte na stvari da gledate samo iz vašeg ugla. Strpljenje vam nije jača strana ali ipak se potrudite da ne odreagujete. Tanka je linija spajanja i razdvajanja u ljubavnim odnosima. vas sve to brzo prodje ali vašem partneru će jednog dana sve to dosaditi. Raspoloženje će vam popraviti odlazak u šoping ili pak pogledajte zajedno neki dobar film u intimnoj kućnoj atmosferi.

Zdravlje: Odlično!

BIK

Bik horoskop znak Foto: Pixabay

Posao: Ovaj mesec donosi vam stabilnost kao i ispunjenje nekih planova i želja vezano za polovnu situaciju. Povoljan je perod da napredujete na poslu, i da se kroz posao dokazete maksimalno, da ostavite dobar utisak. Ukoliko ste u privatnim vodama, ovaj mesec donosi promenu na bolje, i neke nove prilike koje ce se vama veoma isplatiti. Za one koji traze posao vidi se da ga mogu lakse naci ako potraze pomoc od prjatelja i poznanika.

Ljubav: Izuzetno ste privlačni i zavodljivi i ostavljate snažan utisak na Vašu okolinu. Bićete obasuti komplimentima od strane kolege sa posla ili poslovnog partnera koji vam se već neko vreme dopada. Iskoristite pozitivan uticaj i upustite se u novu ljubavnu pustolovinu. Ako ste u dužoj vezi ovaj uticaj će učiniti da se partner ponovo zaljubi u vas. On odlično zna na koji način će vas najviše obradovati i učiniti da naredni period bude romantičan i nezaboravan. Uzvratite mu istom merom jer je odličan trenutak da produbite i učvrstite vašu emotivnu vezu.

Zdravlje: Osetljivije je grlo, stomak, i sistem organa za varenje.

BLIZANCI

Blizanci horoskop Foto: Pixabay

Posao: U ovom periodu vraćaćete se na poslove koje niste zavrsili do kraja, a takodje i biće aktuleni poslovi koje ste započeli predhodnog perioda ali mozda niste imali vremena da se posvetite tome na pravi način. Ovaj mesec mnogim Blizancima može doneti promenu posla, ili aktiviranje na nekom novog poslu ili projektu. Za one koji su u privatnim vodama predstoji blaga stagnacija u poslu ali i sa finansijama. Za nezaposlene Blizance iskrsnuće nove prilike, moguće i nešto sasvim novo što niste ni planirali.

Ljubav: Mali nesporazum sa voljenom osobom ima tendenciju da se produbi. Niste se ponašali onako kako je vaš partner očekivao ali, to vam nije prvi put. Vi sve to olako shvatate i možete lako da udjete u problem. Ne ignorišite to što partner želi da vam kaže. Jedan dobar i iskren razgovor bi mnogo pomogao.Odlazak na put sa voljenom osobom će produbiti vaš odnos i povratiti poverenje koje je u poslednje vreme poljuljano. Ako ste sami očekuje vas interesantno poznanstvo sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja ili društvenih mreza.

Zdravlje: Nervoza i napetost nepovoljno utiču na vaš nervni sistem, više se odmarajte!

RAK

Rak horoskop znak Foto: Pixabay

Posao: Polje posla je pod uticajem Promena, dosta dinamičan je period pred Vama. Uticaji koji su prisutni donose dobru saradnju i sa kolegama ali i sa nadredjenima. Za one Rakove koji su u oblasti medicine, farmacije, briga o zdravlju, zdrava prehrana... dolazi period uspona i napredka. Za nezaposlene Rakove nije najsjajniji period za pronalazenje novog posla, naročito ne onog koji bi vama bio značajan i mogao doneti veću satisfakciju.

Ljubav: Već neko vreme se osećate zapostavljeno od strane partnera. Imate utisak kao da mu nije dovoljno stalo do vas i kao da su strasti malo utihnule. Spremate se da sa njim ozbiljno porazgovarate o vašem odnosu ali to bi bio čist promašaj. Iskoristite vaše "skrivene adute" i ponovo ga zavedite na samo vama poznat, tajanstveni način. Prijatno ćete ga iznenaditi a ujedno ćete razbiti monotoniju u vezi koja je već neko vreme prisutna. Slobodne Rakove očekuje strastveno poznanstvo sa jednom egzotičnom Škorpijom, koja će vam oduzeti dah, rasplamsati emocije i pokrenuti leptiriće u stomaku.

Zdravlje: Osetljiv stomak i organi za varenje.

LAV

Lav horoskop znak Foto: Pixabay

Posao: Sunce sa Saturnom u znaku Vodolije ima tendenciju da umanji vaš sjaj i da vas stavi u poziciju kada ćete biti prinudjeni da pravite kompromise i da se prilagodjavate radnom okruzenju iako Vam to moguće i ne odgovara, ali sada je potrebno da spustite loptu i da prihvatite činjenicu da se ne vrti sve oko Vas i vasih zelja. Ovaj uticaj nije najbolji za Lavove koji su na rukovodećim polozajima, ali je jako povoljan za one koji su tek počeli da rade jer ovaj uticaj donosi brzom prilagodjavanju u novi radni kolektiv.

Ljubav: Tranzit planete Venere kroz vaše polje posla čini vas već duže vreme neodoljivim za osobe sa kojima poslovno saradjujete. Blistate punim sjajem, svojim izgledom i energijom skrećete pažnju na sebe i konačno će jedan Strelac skupiti hrabrosti da vam pridje i pokaže svoje simpatije. Ako ste u dužoj vezi lako može da dodje do nesuglasica zbog partnerove ljubomore i posesivnosti. Stalno ste u centru pažnje i to vam neizmerno prija ali pritom zapostavljate i stavljate u senku vašeg partnera koji je ovih dana postao nesiguran. Uputite mu više topline, pažnje i razumevanja jer mu je to ovih dana postalo neophodno.

Zdravlje: Slaba tacka srce i pritisak.

DEVICA

Devica horoskop znak Foto: Pixabay

Posao: Uticaj retrogradnog Merkura na vaše polje posla će vas dosta usporavati ovoga meseca. Lako se mogu napraviti neke greške, pa je savet da sve dobro proverite pre nego što krenete u akciju i delovanje. Device koje se bave poslovima vezanim za tehniku, elektrotehniku, komjutere...bice dosta ispirisani ovim uticajima koji Vam mogu doneti nove ideje, novo nadahnuće, kao i značajna rešenja za neke probleme koji su se u poslu pojavili predhodnog perioda. Za one koji su nezaposleni, sjajan je period za pronalazenje novog posla.

Ljubav: vaša rasejanost kao i sklonost kritici učiniće da partner poželi da vas izbegava. Možda bi tako bilo najbolje jer u suprotnom biste se sigurno posvađali. Iskoristite naredni period da sredite svoje misli i da tacno utvrdite šta je to što vas uznemirava u poslednje vreme. Slobodne Device će biti izrazito zbunjene i nelagodno će se osećati u direktnim nasrtajima jednog Ovna koji po svaku cenu želi da izmami pristanak za izlazak i druženje.Ali vi niste dovoljno spremni da se upustite u emotivni odnos pa je savet da taj susret odložite za neki drugi dan kada se budete bolje osećali i kada budete bolje raspolozeni.

Zdravlje: Odlično!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sosko

    29. januar 2021 | 18:31

    Jel smišljate iz svoje glave? Jok i ne

  • Luka Crnogorac

    29. januar 2021 | 20:21

    Jesi uspavala muza😂😉🙃🙂dosao bih nocas kad ponoc otkuca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA