Kako da maksimalno iskoristite vladavinu Sunca u Vodoliji: 4 astro saveta za srećniji život ove zime

Sve ono što ste prethodnih meseci odlagali, uradite do 18. februara

  • 1
foto Pixabay foto Pixabay

Tokom svake nove astrološke sezone pripadnici svih znakova Zodijaka osećaju uticaj dominantnog znaka. Sezona Vodolije uveliko traje, Sunce će biti u ovom znaku do 18. februara, a astrolozi preporučuju da do početka vladavine Riba iskoristite poziciju planeta i „popravite“ stanje u onim segmentima koje ste zanemarili u prethodnom periodu.

Sve ono što ste prethodnih meseci odlagali, sada ćete s lakoćom moći da obavite i da u tome još i uživate. Planete će vas posebno podržati u četiri oblasti.

1. Pozovite prijatelje

Vodolija je treći od tri zodijačka ultra-društvena vazdušna znaka. Kad nastupi doba Vodolije, odjednom osećamo potrebu da se viđamo sa prijateljima, posebno sa onima kojima odavno nismo posvetili vreme.

S obzirom na aktuelnu situaciju, viđanje može da bude organizovano i preko različitih aplikacija.

Za razliku od Vaga i Blizanaca koji vole da se viđaju sa prijateljima nasamo, Vodolije vole da budu okružene većim brojem ljudi. Za njih je troje društvo, a ne gužva; zato se ne ustručavajte da u doba vladavine Vodolije okupite što više ljudi oko sebe kako biste se što bolje osećali.

2.Pokažite koliko ste originalni

Vladar Vodolije vladar je nestabilni, ali uvek originalni Uran. Vreme je da svoje čudne ideje i neobičan stil istaknete u prvi plan, bez bojazni da će vas drugi posmatrati „ispod oka“ i pitati se da li ste dobro. Naprotiv - okolina će biti oduševljena vašom originalnošću.

Delite svoje vizionarske ideje u neobaveznom razgovoru i na društvenim mrežama. Tokom sezone Vodolije u 2021. godini dobro je da ostanete otvoreni za radikalne ideje i nove oblike saradnje.

Maštajte naglas, jer nikad se ne zna ko će se „upecati“ na vašu inicijalnu ideju, razraditi je i od nje napraviti dobar biznis koji će i vama biti od koristi.

3. Naučite da se čuvate

Vodolije su poznate po tome što mogu dugo da ćute i trpe, a onda „iz čista mira“ eksplodiraju, okrenu se i zauvek nestanu iz vašeg života.

Period vladavine Vodolije tera sve pripadnike Zodijaka da budu tolerantniji, ali na svoju štetu. Astrolozi savetuju da ne dozvolite sebi da vam „kap prelije čašu“; vodite računa da redovno „praznite čašu“ kad vidite da je do pola puna.

4. Upišite neki kurs

Vodolija je kosmički vladar tehnologije, nauke i inovacija. Ako ste u prethodnom periodu nešto propustili da naučite, sada je pravo vreme za to.

Ovo se posebno odnosi na sve pripadnike Zodijaka koji se interesuju za tehnološke inovacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA