≫ 

Kako da prebrodite stres u vreme pandemije: Saveti za svaki znak Zodijaka

Neka nervoza postane prošlost!

  • 1
Stres, horoskop Foto: Pixabay.com

Zbog pandemije korona virusa stvarni život, onakav na kakav smo navikli, trenutno je na čekanju. Ako osećate napetost, stres i nelagodnost jer su vam uskraćene sve one stvari koje život čine lepšim, potražite adekvatne tehnike koje će vam pomoći da se opustite.

Dženifer Frid, psiholog koja se bavi astrologijom i autorka knjige "Koristite svoje planete mudro“, preporučila je savete za relaksaciju za svaki znak Zodijaka.

Ovan

Ovnom vlada vatreni Mars, ratoborna planeta koja pršti od energije. Ako osećate bes, preusmerite ga na bilo koju vrstu fizičke i sportske aktivnosti.

Sklekovi, trošenje energije na udaranje u džak, kao i ostale zahtevne vežbe pomoći će vam da se najpre dobro izmorite, a onda i oslobodite stresa i napetosti. 

Bik

Šetnja i preslaganje ormara su konstruktivne aktivnosti koje vam daju osećaj da ste produktivni čak i onda kad ste ograničeni da trošite energiju na druge načine. U osnovi, najgora stvar koju Bik može učiniti jeste da ostane prikovan za kauč.

Brzu hranu zamenite zdravim obrocima i uživajte u novim ukusima - to će vas opustiti.

foto Pexels foto Pexels

Blizanci

Blizanci su najveće pričalice Zodijaka. Da bi bili mirni, Blizanci moraju da razgovaraju sa drugim ljudima.

Za oslobađanje od stresa preporučuje se da krenete na lagani džoging u društvu; tako možete i da budete fizički aktivni, ali i da zadovoljite potrebu za druženjem.

Rak

Sa Rakovima se uvek osećamo kao kod kuće, a svi Rakovi uživaju u svom domu, okruženi porodicom.

Ali oni takođe mogu previše davati prednost drugima u odnosu na sebe. Rak će se najbolje opustiti dok priprema hranu za sebe i svoje voljene, a potom leškari na omiljenom kauču. 

stress Pixabay.com

Lav

Lav poseduje energiju vatre. Samim tim ima ogromnu energiju koja može da bude podsticajna za ljude u njegovom okruženju. Da bi se osećali kao pravi kraljevi, Lavovi moraju da drže sve pod kontrolom i da svemu daju notu teatralnosti - tad se osećaju dobro i otpuštaju stres.

Da biste lakše prevazišli stresne situacije, organizujte raskošnu večeru i na nju pozovite mali broj prijatelja. Kad ste u centru pažnje, stres će se topiti kao sladoled na vrelom letnjem suncu.

Devica

Vama sada nije nimalo lako, jer su okolnosti u kojima živimo daleko od savršenih. Čak i sa nedostatkom organizacije u životu, i dalje možete da koristite vaš analitički um.

Uživajte u tajm-autu od strategija i planiranja i zabavite se stvarima poput zagonetki i igara reči. Ako možete, nađite vremena da posadite cvet koji će procvetati na proleće.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    9. februar 2021 | 20:30

    Seks i smejanje ,ma neka ide zivot,sta bude da bude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA