Kakav prvi utisak ostavlja vaš horoskopski znak: Ovan je arogantan, Bik lenjivac, a Ribe mutivode

Prvi utisak je obično presudan, ali i te kako može da prevari

  • 0
žena, tajna, laž, horoskopski znak Foto: Pixabay

Svaki horoskopski znak odlikuju jedinstvene karakterne i fizičke osobine. Međutim, kako u astrologiji, tako i u svakodnevnici, nekada emitujemo sliku o nama - nesvesno, pa neke osobine neretko ne možemo kontrolisati. Naprosto "istrče" u prvi plan, hteli mi to ili ne.

Evo šta o svakom znaku horoskopa misle oni koji ga upoznaju prvi put:

Ovan

Ovan je jedan od tvrdoglavijih znakova horoskopa, pa time "otima" ovu titulu Biku.

Ume da bude previše direktan, pa ga to, neretko, čini i arogantnim. Ova osobina posebno dobija na značaju, jer Ovnu je najvažnije da bude prvi u svemu. Njihov takmičarski duh za druge ume ponekad da bude iritirajući.

Bik

Iako važi za najtvrdoglaviji znak, njegova inertnost i bezvoljnost ne otkriva ovu njihovu osobinu na prvi pogled.

Kao neprikosnovene hedoniste, Bikove je teško pokrenuti, pa ljudi obično stiču utisak da su oni nepopravljivi lenjivci. Ali, njima je samo potrebno vreme kako bi dostigli "radnu temperaturu", a onda su nezaustavljivi.

Blizanci

Ovaj znak se može pohvaliti intelektom kao glavnim adutom. Infromisani su i mogu se upustiti u razne teme, od bizarnih, do onih značajnih za čovečanstvo. Neiscrpan su izvor informacija, a avanturistički duh ih nagoni da stalno menjaju mesto i upoznaju nove ljude.

Na prvi pogled mogu stvoriti sliku površnih i nezainteresovanih osoba koje brzo pričaju. Neretko ih okruženje ne razume, ali oni svojim darom za humor nivelišu sve nesporazume i menjaju sliku o sebi.

Fotografija Foto: Pixabay.com

Rak

Iako ostavlja utisak neshvaćene i napaćene duše, Rak često ume da manipuliše svojom patetikom. Suze su mu glavno oružje, pa često "hvata na sažaljenje". Ipak, Rakovi su najveće empate Zodijaka i jedan od znakova koji će se uvek naći kao oslonac u nevolji, ali će i očekivati protivuslugu.

Lav

Lavovi imaju reputaciju kraljeva, a tako se i osećaju. Sav taj, za njih neophodni glamur, deo je "prateće opreme" koja im daje satisfakciju.

Ponekad zbog potrebe da dominiraju umeju da odaju utisak velikog egoiste, ali u suštini njihovo srce je veliko i puni su saosećanja za druge - samo im treba pružiti pažnju.

Devica

Često ovaj znak definiše opsesivno-kompulzivni osećaj i potreba za tim da sve bude na svom (njima zacrtanom) mestu.

Devicu drugi vide kao sumnjičavu osobu sklonu dubokoj analizi, što katkad izaziva osećaj nelagodnosti, ali kada je bolje upoznate, shvatite da se i ona umori od samokontrole, te da se unutar ljušture ipak krije osoba sa dubokim, snažnim emocijama.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA